Priorin

Muutama viikko sitten pistin Apteekkituotteet.fi-verkkokaupasta tilaukseen taas jokakeväisen Priorin-kuurin, joka lähti vauhtiin reilu viikko sitten. Mun tukka on vaalentamisesta tällä hetkellä niin onnettomassa kunnossa (latvat siis katkeilee itsestään jatkuvasti ihan ilman kampaajaa :D) ja otin tavoitteeksi olla värjäämättä tyveä nyt kesän aikana. (Vielä kun ”juurikasvu on muodissa” :D) En muutenkaan enää nykyään ymmärrä näitä mun hiuksia, jotka eivät enää kasva tiettyä mittaa pidemmiksi. Mun kaveri oli just rohkea tyttö ja pätkäs polkan, mikä kiinnostais muakin kyllä kovasti kun sais kertaheitolla kaikki huonot latvat pois, mutta lähinnä pistäisi varmaan sitten jännittämään, että kasvaako ne enää sitten ikinä polkkaa pidemmiksi.. 

Nää on onneks aina auttanut saamaan tota uutta kasvavaa hiusta vahvemmaksi, on nimittäin tullut tämmösenä tositestaajana kokeiltua matkan varrella varmaan jokaikistä hiusravinnevalmistetta ihan siitä Piimaxista Biorioniin ja Priorin oli lopulta ainut, josta oon huomannut mitään tuloksia. Aikaisemmin oon ottanut näistä semmosta 4-5kk kuuria, jolloin sitä uutta kasvavaa hiusta vasta pääsee arvioimaan, mutta nyt ajattelin syödä näitä kyllä ainakin vajaan vuoden kuurin, jotta näkisi, että auttaako tää pidemmällä tähtäimellä lopulta ehkäisemään noita katkeilevia latvoja, kun kasvu sinne asti ennättää 🙂
Ja jos jotakuta siis kiinnostaa, niin suora linkki näihin löytyy tästä. Tilaan aina samalla kertaa ton 270 kapselin satsin, koska yhtä purkkiahan näistä ei ole mitään hyötyä käyttää, koska hius kasvaa niin hitaasti. Ja muistaakseni tossa oikean sivupalkin tunnisteissa on joku Priorin-tunniste, josta löytyy joku aikaisempi postaus aiheesta.! Myös googlettamalla ”It ain’t hard to tell priorin” voi löytyä jotain, mitä en oo muistanut merkitä tunnisteella.
Ps. Hui kauee, saan välillä öisin semmosia unihalvauksia, että keskushermosto on (kai) hereillä, mutta ruumis ei ja on tavallaan puoliksi hereillä, mutta kuitenkin unessa eikä saa liikutettua itseään. Välillä tähän liittyy semmosia ihan kauheita hallusinaatioita, kuten nyt esimerkiks et joku tumma hahmo kiipes tonne parvelle ja sitten yrittää herättää itseään esimerkiks koputtamalla päähän tai jotain, mutta ei kertakaikkiaan vaan herää kun on siinä sitten halvaantuneena. Sain Jyväskylässä noita tosi usein, se oli oikeesti tosi pelottavaa kun pystyi joskus avaamaan silmät, muttei liikuttamaan jäsentäkään ja yrittää siinä sitten pitää jotain ininää, että ”hei, voisko joku tulla tönäsemään mut hereille??” 😀 Hyi kauhee! Onneks ei ollut tummaa hahmoa tuolla seurana kun heräsin, haha! Ja onneks on pieni vahtikoira täällä! Onko kellään muulla koskaan näitä!?

26 vastausta artikkeliin “Priorin”

 1. Hei, "ihanaa" kuulla etten ole ainoa jolla on unihalvauksia 😀 Se on oikeasti tosi pelottava tunne kun tajuaa koko ajan olevansa omassa sängyssä ja jopa "näkee" kaikki ympärillään kuten olis hereillä silmät auki mutta ei pysty liikkumaan. Sitten yrittää huitoa itseään tippumaan sängystä tai huutamaan jotta heräisi mut ei pysty! Joskus näin sellasta unta että nukuin tyyny kasvojen edessä enkä enää saanut henkeä mutten myöskään kyennyt kääntämään päätä sivuun jotta olisin saanut vedettyä henkeä. Kamalaa 😀 Liittyy mulla ainakin stressiin ja kiireiseen elämäntahtiin, ei onneks siis vaivaa joka yö. Yhteen aikaan oikein pelotti mennä nukkumaan kun pelkäs ettei taas pysty heräämään…

  1. joo se on karseeta!! mä koitan tosi usein just liikuttaa jäseniä tai huutaa mut eihän siitä mitään tuu, ois mielenkiintoista nähdä ulkopuolisen silmin et miltä se "kohtaus" näyttää 😀 Voi kyllä olla että stressi vaikuttaa, mä en kyllä onneks ole alkanut pelkäämään nukkumaanmenoa, kurjaa :/

 2. Ihanaa kun päivittelet näin usein, sun kirjoituksia on aina niin mukava lukea! 🙂 Pitää ehkä ottaa testiin toi priorin, koska mun tukka ei myöskään kasva sitä tiettyä pistettä pidemmäksi,-> tilaukseen. 🙂

 3. Asiasta kukkaruukkuun, mut ootko sä kokeillu koskaan nesteenpoistajia tms? Jos niin millasia kokemuksia 🙂

  1. Joo oon kokeillut semmosia jotain ananastabletteja ajat sitten, en tosin huomannut mitään, sai kyllä vessassa käydä vähän useammin.. Semmonen detox on nyt käynnissä ja oon paristi aikasemminkin käynyt kuurin läpi ja pistää kyllä nesteet ja kuonat hyvin liikkeelle, on ollut keventynyt olo aina sen kuurin jälkeen 🙂

 4. Kokemusta on… Viimeksi näin sellaisen mustan "ihmissusimaisen" hahmon seisomassa sänkyni vieressä kumartuneena mun ylle. Hyi hemmetti!
  Itseasiassa en tiedä liikunko silloin vai luulenko vaan liikkuvani? Siis potkin hulluna. Ja sydän hakkaa ihan kahtasataa. Mutta sen tiedän, että rupean kirkumaan keuhkojen pohjasta. Ja se on meinaan kova ääni. Kiva miehen herätä sellaseen! Koko seuraavan päivän on kurkku kipeä, koska huudan siis koko kropan voimalla, kunnes herään…
  Oon myös yhdistäni tän stressiin ja ahdistukseen, joten pyrin menemään nukkumaan rauhoittuneena. Lisäksi selällä nukkuminen vaikuttaa.
  Tollasen kohtauksen jälkeen on kyllä hirveetä yrittää nukkua…

  1. No hui kamala!! Alko nyt kieltämättä vähän pelottaa mennä nukkumaan 😀 En oo kyllä vielä koskaan onnistunut herättämään itseäni kesken ton kohtauksen puhumalla tai liikkumalla!

 5. Oon ite syöny keväisin kuurina Biorionia, joka on siis koirille ja kissoille tarkotettu tuote mutta sisältää ihan samat vaikuttavat ainesosat ku noi ihmisillekki tarkotetut paitsi että niissä on vaa enemmän niitä ja hinta halvempi! Toimii 🙂

  1. Joo, olinkin maininnut sen tuossa tekstissä, eli kokemusta on 🙂 en vaan siitä huomannut mitään, vaikka useimpia kuukausia söin! tosin söin sitä priorionin jatkeeks, miks en ehkä mitään huomannut.

 6. Selällään nukkuminen tosiaan ilmeisesti mahdollistaa nämä halvaukset, että kannattaa sitä välttää, mikäli vain pystyy! 🙂

 7. Iines noi unihalvaukset on tosi yleisiä ja liittyy usein johonkin stressaavaan/ahdistavaan elämäntilanteeseen. Ne kestää todellisuudessa vaan muutaman minuutin, mutta tuntuu paljon pidemmälle ajalle. Usein niihin liittyy myös joku "pahan läsnäolon tunne" tai hallusinaatiot jostain pahasta tyypistä, mikä kumartuu nukkuvan ihmisen päälle. Kokeile nukkua ens yö mahallaan. Selällään nukkuminen herkistää unihalvauksille. Mulla ei oo ikinä itellä ollu (onneks), mutta parilla läheisellä on ja niille on tullu halvauksia vaan selällään nukkuessa…ei oo kivaa:( Toiv. ei tulis enää sulle!

  1. Oonkin googlettanut nää "oireet" joskus kun näitä aloin saada. Mulle tulee just aina toi läsnäolon tunne, mut harvemmin ne ennen eilistä on ollut semmosia pahansuopia ne hahmot 🙁 Lääkäri on kieltänyt nukkumasta mahallaan kun on tosi pahaks niskalle, mut toisaalta tuntuukin niin oudolta nukkua siinä asennossa, etten varmaan ikinä kykenis 😀

 8. Hei, aiheen vierestä mut kysynpä kuitenkin:
  olit muistaakseni joskus risteilemässä Havaijin suunnnilla. Paljonko risteily suunnilleen maksoi ja mitä kautta varasitte? Suunnittelen ensi kesäksi reissua ja risteily kiinnostais, en vaan tunne ketään kellä olis aiempaa kokemusta vastaavasta matkasta niin et vois kysellä vinkkejä. Netistä oon katellu eri risteilijäyhtiöiden sivuja mut en tiiä yhtään mistä löytyis edullisimmat ja kuitenkin luotettavat vaihtoehdot!

  Jos vaan jaksat vastata niin kiitti superisti. 🙂

  1. Royal Carribbean oli yhtiö ja lähtöpaikka Honolulu, ajankohta lokakuu, varmaan näkyy sieltä verkkosivuilta tarkemmat hinnat 🙂 Sieltä yhtiön sivuilta on siis varattu kaikki risteilyt. Oi pääsispä reissuun! 🙂

  2. Ja anteeksi, jos siis edes tarkoitit sitä Polynesian risteilyä! Senhän kesto on sitten tosiaan 3 viikkoa ja risteilee Tyynenmeren halki Australiaan, joten huomattavasti perus-havaijin risteilyä paljon hinnakkaampi!! MUtta niitä Havaijin risteilyjä on sitten vaikka mitä sorttia ja eri lähtöpaikkoja .

  3. Kiitos! Royal Caribbeanin sivuja katselinkin, vaikuttaa ihan hyvältä 🙂 en vielä tiedä mikä risteily, Havaiji/Karibia kuulostais hyvältä, kattoo nyt mitä löytyy. Kolmea viikkoa ei ehkä kuitenkaan 😀 (vaikka mieli tekisi…)

 9. Molemmat ihanat 🙂 Kiharat vähän semmoset "luonnonlapsi"-tyyppiset ja suorat fiinimmät 🙂

 10. 😀 Kommentoin jotenkin en tajua miten mut väärään blogiin ettet ihmettele mun äskeistä kommenttia, hahhah voi ihminen osata söhlätä!!

 11. Oletko huomannut, että vaikuttaako voimakkaasti myös muuhun karvan kasvuun? Muistan jonkun tutun sanoneen, että säärikarvatkin vahvistuivat ja tummenivat jonkun kuurin myötä ja sitä en todellakaan halua! =D

  Toivottavasti saat jotain apua unihalvauksiisi. Kuulostaa todella ahdistavalta. =/

  1. tosi monet ovat kysyneet tätä, en siis ole huomannut kasvun kiihtyneen muualla, mutta en ole toisaalta kiinnittänyt asiaan huomiotakaan. Muttei ilmeisesti kuitenkaan mitään silmiinpistävää ole ilmennyt, kun en ole asiaa huomannut ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.