Shopping..

Kävin muutama viikko sitten hamstraamassa Hakaniemen Sokokselta sitä sun tätä, kun sain päähäni, että haluan aloittaa kevään detoxauksen siltä istumalta ja yrittää vielä kestovärjätä itse ripset heti kotona, sen jälkeen kun kaveri vakuutteli, ettei ne ripset mihinkään tipu, vaikka ne itse värjäisikin..

Jokatapauksessa, nyt kohta kaksi viikkoa takana tätä Method Drainen detox-kuuria, jonka vedin läpi myös viime kesänä. Asiasta lisää täällä! Pääasiassa tästä nyt huomaa nestekierron ja aineenvaihdunnan kiihtyneen ja toisaalta myös olon hieman keventyneen. Kuurin aikanahan ei virallisesti saisi juoda lainkaan kahvia ja yrittää syödä kevyesti ja kasvispainotteisesti, mutta olen kyllä juonut tämänkin kuurin aikana päivittäin aamukahvit. Tein nimittäin viime kesänä jotain tutkimusta tästä ja sain selville, että elimistö hajoittaa aamuisin tehokkaammin kahvin sisältämiä ”myrkkyjä”, jolloin aamukahvi ei niin vahvasti vaikuta itse tähän tulokseen. Ja tota litkua sekoitetaan siis päivittäin korkillinen 1,5 litraan vettä ja juodaan päivän mittaan.

Tuo Lumenen ravitseva tehohoito oli tarjouksessa, joten ostin varastoon, samoin kun ton heleyttäjän, jonka siis totesin kotona vertaillessa oleva aivan täysin samaa tavaraa kun se viime kesän mattasävy 3! Huijausta!!

Ja uusi lemppari-hajuvesi! Olin jo melkein kiikuttamassa tätä kassalle viime kuussa Lontoon kentällä, mutten raaskinut. Nyt se oli sitten pakko kuitenkin saada, vaikka sainkin maksaa paljon korkeamman hinnan. No, mutta alkaa vedellä viimeisiään kaikki loput ”oikeat hajuvedet”, eikä aina halua tuoksua imakalle Victoria’s secretille, joten tämä oli silti saatava sen jälkeen kun olin kolmesti käynyt Stockalla ravaamassa tätä haistelemassa.

Alan jo olla ihan epätoivoinen sen kesän matkakohteen kanssa! Mikään ei oo tarpeeksi hyvä ja jos kohde on hyvä, niin löytyy vaan huonoja hotelleja. On tää näköjään vaikeaa. Selailin eilen jotain Pargan ja muita Kreikan reissuja valmismatkoina, kun aloin jo olla sitä mieltä, että aivan sama minne, kunhan löytyy allas, ranta ja aamupala, mutta tulin vaan pahalle päälle, kun noi matkatoimistojen sivut on ehkä sekavinta tässä maailmassa.. Ehkä vaan pitäydyn siinä Portugalissa, tällä hetkellä vahvimmilla Portimao. Kukaan käynyt siellä?

24 vastausta artikkeliin “Shopping..”

 1. Tuo tuoksu on ihan paras! Olen itsekin sitä käynyt nuuhkimassa, mutten vielä ole raaskinut ostaa..:)

 2. Hei tuli mieleen, oletko lähdössä matkalle yksin? Ihan mahtavaa jos oot, propsit siitä! Mäkin varmaan loppukesästä. 🙂

  Krista

 3. Kauhee säätö oli mullakin ystävän kanssa kesän reissusta. Portugali oli ykkösenä mutta kalliit lennot tiputti sen pois listalta. Loppujen lopuksi päädyttiin Pargan matkaan Tjäreborgin kautta 🙂 Odotan kyllä sitäkin innolla ja olen jo googlannut keskustelupalstat ym. läpi ravintoloiden ja parhaiden rantojen suhteen 😀

 4. haha 😀 minkä matkatoimiston sivuja oot katellu? mun mielestä ne on niin selkeitä että jokanen osaa varmasti käyttää niitä.

  1. nosiis tjäreborjg, aurinkomatkat ja finnmatkat 😀 mun mielestä ne on vaan niin sekavia, kun on tottunut siihen että valkkaa lennot sille päivälle paikkaan x ja hotellin tälle päivälle ja noissa kun löytää jonkun kohteen tai hotellin jostain valikosta, niin selviääkin ettei se ole edes kesäkaudella auki ja menetän muutenkin vaan hermoni noiden hakujen kanssa kun yrittää valita lähtöä tietylle päivälle. Tjärellä oli vielä joku tekninen vika ja ne hotellin kuvat näky ihan päin persettä ja luovutin 😀 JOtenkin oli yksinkertaisempaa kun katottiin vaan niistä esitteistä, nyt pitää valita se matka ja päivä, että saa katsottua edes niitä mahdollisia hotelleja 😀 liian monta sivulehteä auki mun hermoille siis, kun ei tiedä edes minne kohteeseen haluaisi!

 5. Moi! Toivon että osaat auttaa koska oon hiukan tai paljonkin ihmeissäni. Elikkäs tilasin sinun innoittamana neulashia heidän omilta nettisivuilta. Toimituksineen tuote maksoi noin 93 euroa. Tein tilauksen alkuviikosta, ja tänään postilaatikosta tuli lasku mutta ei tuotetta! Eli kysymys kuuluu, täytyykö lasku maksaa ennen tuotteen tuloa? Olen kiitollinen avustasi!:) terkuin R

  1. Valitettavasti en tiedä, kun en edes tiennyt että siellä voi tilata laskulla!! 🙁 mutta mun järjen mukaan täytyy tottakai maksaa se ensin!

 6. Noi Flora by Gucci -tuoksut on kyllä ihania! Mä sain noista sen vihreän tuliaiseksi joitakin viikkoja sitten, ja siitä tuli kyllä heti lempparituoksu! 🙂

 7. carlingseissa on fuksian pinkkejä, oransseja ja muistaakseni ruosteen punaisia (sulla tais olla ne) kissyjä 😉 ostin tänään ite kampin carlingsilta vappuhousuiksi ne pinkit 🙂 ihguuut.

  1. joo ei vitsi, huomasin carlings jkl:n facesivuilta!! 🙂 pitää odotella jos niitä tulis nellyyn, en ehdi koskaan carlingsiin! :'(

 8. Barcelona!! En tiiä ootko käynyt mutta ihana paikka! Siellä on kaikki: hyvä ruoka, ranta, shoppailu, kaupunki, nähtävyydet, arkkitehtuuri. Suosittelen erittäin lämpimästi ♥

  1. Barcelona on kans yks vaihtoehto, sitä ekana katselinkin mut oli niin hakusessa kunnon hotellit uima-altaalla että annoin periks ;D (ai nirso vai??)

 9. oon ollu pari kertaa portimaossa, praia da rochalla, viimeks syyskuussa, ja tykkään kyllä paikasta tosi paljon 🙂 ei sellasia rantakallioita oo missään muualla! praia da rocha on kyllä varsinkin sesonkiaikaan aikamoinen bilemesta, täynnä brittinuoria. samoin praia da rochan pääranta on tosi suosittu ja usein melko täynnä porukkaa, mutta onneks rantaviiva on pitkä ja vähän kävelemällä löytyy rauhallisempiakin kohtia 🙂 hotellinkin voi valita vähän syrjemmästä jos kaipaa omaa rauhaa, mutta merinäköala on kyllä ihan pakko olla! 😉

 10. Heiii tuli täs mielee tuosta refectofilin väristä, että oletan et värjäilet sillä ripsiä, jos tuosta kyseisestä löytyy sinimusta niin otappa semmonen ens kerralla testiin! Tulee nimittäin paljon tummemmat ripset, kuin normaali mustalla ;)! näin pikku vinkkinä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.