Lauantai 28

Noniin, nyt ois sitten käytetty tovi veroilmoituksen täyttämiseen (vihdoin ja viimein revin jostain vähän aivosolutoimintaa tähän) ja viime vuoden vähennyskelpoisten kulujen laskemiseen! Vähän kun ois ollut taas taloushallinnon kurssilla, kun joutui kohtaamaan taas vaihteeks noiden poistojen laskemiseen. Onpas kerrankin hyvä mieli, kun on saanut vapaapäivänä aikaan jotain edes vähän järkevää.


Oon ollut koko päivän jotenkin ihan naatti ja nukuin päikkäritkin pitkästä aikaa. Mihinkään kokkaamiseen ei ois ollut energiaa ja ostinkin eilen lähikaupasta 2 pussia Kartanoita, pekonia,  poppareita ja mozarella-tikkuja, jotka onkin aikalailla jo syöty.. nyt siis hyvä hetki mun lempi-smoothielle, ettei mene ihan kauttaaltaan överiksi tän viikonlopun mässäilyn kanssa. Tai siis varmaan jonkun muun mittapuulla ois tullut raja vastaan jo ajat sitten. Jaksan syödä esimerkiksi poikaystävän pöydän alle ihan mennen tullen ja ihmetelläänkin usein mun pohjatonta vatsaa. Mä itseasiassa itsekin oon alkanut kummastelemaan, miten mun paino ei ole tässä vuoden sisällä noussut enempää kun pari kiloa, vaikka syön jatkuvasti ja ihan kamalia määriä, laadusta nyt puhumattakaan. Kai oon vissiin vihdoin löytänyt mun aineenvaihdunnalle sopivat ruokailutottumukset tai sitten stressi sun muu syö muuten vaan energiavarastoja.

Huomenna taas aamusta brunssille ja nauttimaan (toivottavasti) auringosta! Tekee pahaa kuulla tänne sisälle saakka noi lintsin kirkumiset, kun tekisi niin kovasti mieli päästä joka päivä sinne riehumaan ja testaamaan se uusi Kattila!

Yritän ihan tosissani viimeistään ensi viikolla saada tehtyä sen kellopostaus vol 2:sen, jota on toivottu ihan kamalasti !! 🙂

6 vastausta artikkeliin “Lauantai 28”

  1. Mä syön kanssa poikaystävän kanssa vähintään samankokoiset annokset. 😀 En tajua mihin se ruoka menee! Pystyn kevyesti syömään ravintoloissakin isot annokset loppuun, kun kavereilla jää lautaselle, vaikka ite oon yleensä se porukan pienin. Oon miettinyt, et johtuuko siitä, et syön yleensä n. kerran päivässä kunnolla. Eli pakko tankata, että jaksaa. 😉

    1. Hahah! Joo oon miettiny samaa, mut nykyään mulle on tullu joku ihme, etten saa annoksia syötyä loppuun, tarkotan siis "oikeeta ruokaa". Ehkä jotenkin vatsalaukku pienentynyt, mut sipsejä kyllä saa sit viikonloppusin mahtumaan vaikka millä mitalla! 😀

  2. Missäpäin asut jos lintsin äänet kuuluu? Asun itsekin lintsin lähellä! Asutko enemmän Kallion vai Vallilan puolella, entä asutko lähellä sitä lintsin Alepaa?

    1. Joo Alepa on tässä lähettyvillä mut en usein jaksa sinnekkään asti kävellä 😀 Mut siis kai enemmän Kallion puolella, Porvoonkatu on mun pysäkki tossa 🙂

  3. Hejssan!
    Laitatko tohon smoothieen mitään "nestettä", niinku maitoo tms? Vai vaan rahkaa ja hedelmät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.