Rebecca Minkoffin sandaalit Shopbopista

Sain loppuviikosta vihdoin ja viimein raahattua töistä ton mun ShopBopin tilauksen, joka jo joskus parikin viikkoa sitten sinne toimitettiin. Tilasin tosiaan noi Rebecca Minkoffin neonpinkit nahkasandaalit, jotka on kyllä niiin söpöt, etten malta odottaa kesää, kun pääsee noita käyttämän! 🙂 

Nyt kun selailin, niin tolta samalta merkiltä löytyy vaikka mitä söpöjä assoja, jotka ois sopineet näiden seuraksi. Mua alkoi heti jälkeenpäin kaduttaa, etten tilannut niitä neonkeltaisia pinkkien sijaan. Näytti nimittäin nyt jo olevan loppuunmyydyt! Pitäis vissiin yrittää pikkuhiljaa päästä yli tästä mun pinkki-vimmasta. Ja nyt näitä sandaaleja näytti olevan myös kultaisina…miiiiiksen huomannut niitä silloin???

13 vastausta artikkeliin “Rebecca Minkoffin sandaalit Shopbopista”

 1. nätit kengät kyl. mut hei et tehny niit sun lupaamias postauksia sillon yks viikonloppu ? 🙁

  1. en kyllä tietääkseni "luvannut" tehdä yhtäkään postausta, vaan kysyin ideoita, joita voin tehdä "nyt joskus jos ja kun on aikaa". Oon tosiaan arkipäivänä keskimäärin sen 3h hereillä-aikaa kotona, joten valitettavasti en tee lupauksia tän blogin suhteen, joka on aika toissijainen asia tässä muiden asioiden ohella 🙂

 2. Yleensä en anonyyminä hirveästi kommentoi, mutta nyt jotenkin tuli sellanen fiilis, että tällä kertaa voisin. Blogiasi on yleensä todella mukava lukea, mutta yksi asia on ihmetyttänyt mua jo aika pitkään. Nimittäin vastauksesi (palaute) kommentteihin, ovat yleisesti vähän epäystävällisesti/yms(?) kirjoitettu.
  Ymmärrän kyllä ettei aina jaksa kaikille olla ystävällinen, mutta jotenkin niistä vastauksista jää ainakin mulle vähän ikävä fiilis.

  1. anteeks mut nyt en oikein tainnut ymmärtää?? mihinköhän kommenttiin olen näin esimerkkinä vastannut epäystävällisesti? 😀 just viimeksi pari päivää sitten kaikkiin rästikommentteihin vastasin yhteensä 3h, vaikka kuinka haluaisin että mulla ois aikaa vastata jokaiseen nääääin pitkät vastaukset, mutta se ei vain ole mahdollista kun niitä kommentteja on muutaman sijaan lähes sata! oon tosi pahoillani, jos oot saanut ton käsityksen, ei mulla ole käynyt mielessäkään, että joku voisi tulkita mun vastaukset epäystävällisiksi???

  2. Aika paha, jos et edes itse huomaa asiaa. Saattais tehdä hyvää vähän koettaa vähentää stressiä, niin ei hermotkaan kärtsää niin äkkiä.

 3. Esimerkiksi tässä kommentissa on hyvin epäystävällinen sävy.

  "Joo ÄITI oli ihan villakoirien trimmaaja ja kyllä, pyysin."

  1. niin.. kyseinen kommentoija oli siis ihan oikeasti äitini (näin kommentoijan tiedoista), joka jaksaa pauhata noista Bixun trimmeistä ja laittaa anokommaa? 🙂

  2. taisi mennä itselläsi hieman "asiattomaksi" tuon toisen kommenttisi kanssa, vaikka kuinka mainostit, ettet yleensä kommentoi anonyyminä. Olisin kunnioittanut mielipidettäsi hieman enemmän, jos olisit tuonut sen sitten esille omalla nimelläsi kun kerta sitten olet sellaisella kommentoinut 🙂 Musta tuntuu, että nää sun väitöksesi oli nyt vähän hakemalla haettuja.

  3. En ole sama anonyymi, kuin yllä. Kirjoitin kommentin tuohon ylempään vastaukseesi tälle toiselle anonyymille, sekä tässä olevan kommentin.
   Minä kommentoin aina anonyyminä, sillä en omista mitään tunnuksia. Ellet toivo anonyymien kommentointia, kannattaa vaihtaa asetuksia.

  4. Siis mä olen se "alkuperäinen anonyymi". Kirjoittaessani ylemmäs en siis tarkoittanut, että kommentoisin yleeensä nimimerkillä, mutta nyt olisin päättänyt kirjoittaa anonyyminä, vaan sitä etten yleensä kommentoi lainkaan, sillä en omista tunnuksia bloggeriin.
   Ja tuolla epäystävällisyydellä tarkoitin lähinnä sitä, että osa vastauksistasi on aika hyökkääviä(?)ja antavat siksi sellaisen vaikutelman, ainakin mulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.