Toivepostaus: Laukun sisältö

Sain viikonloppuna vihdoin kuvattua jotain matskua teidän toivepostauksiin, jee! Laukun sisällöstä on toivottu postausta useasti ja itseasiassa teinkin tämmöisen viime kesänä, kuitenkaan onnistumatta koskaan itse postausta julkaisemaan 😀 Tein nyt silti suosiolla ihan uuden.

Laukku on tommonen vanha Guessin räppänä, josta tykkään kuitenkin edelleen ihan kamalasti ton pitkän olkaremmin vuoksi. Tosi helppo kantaa mukana olalla missä vain 🙂 (Huomatkaa Bixu takana tennispallon kanssa, hih!)

Mukana kulkee aina(kin):
1. Tangle teezer!! Tätä ei voita enää mikään ja pitäisi saada aikaiseksi ostaa työpaikalle oma Tangle teezer. Kerran jätin ton kotiin työpäivän ajaksi ja olin kyllä niin pulassa 😀
2. Peili, ennen toi Glitterin peiliharja ajoi myös hätävara-harjan viran
3. Kalenteri, jota ilman lähden vaan koiran kanssa ulos. Näkisitte ton määrän, mikä multa löytyy post-it-lappuja tuolta välistä. Elin lukioajoista asti aina semmoisen ”kertakäyttökalenterin” kanssa, kunnes viime kesänä väsyin siihen että osoitteet, numerot, syntymäpäivät ja kaikki tärkeät asiat sai aina täyttää uudelleen ja uudelleen joka vuosi (ja kannet hajosi käsiin aina viimeistään puolessavälissä vuotta), joten ostin tommoset kunnon kannet, joihin siis ostan aina vaan ne uudet kalenterisivut. Oon nimittäin semmoinen superorganisoija, pakko olla jo lauantaina selvillä seuraavan viikon tapahtumista, en voi sopia mitään ilman että on kalenteri nenän edessä 😀
4. Lompakko tottakai
5. Hsl:n matkakortti
6. Kyniä, jotta saan tehtyä tarvittaessa muistiinpanoja, täyttämällä kalenteriin viikkoaikataulua ja sovittua tapaamisia tarvittaessa. Mua alkaa ahdistaa, jos oon jossain ilman kynää!
7. iPhonen kuulokkeet tottakai!
8. Huulirasvoja-ja kiiltoja joka lähtöön (ihme kyllä niitä löytyi tällä kertaa tuolta laukun pohjalta vain toi 3kpl :D)
9. Pinnejä
10. iPod, josta on AINA akku loppu
11. Ylläriomenoita, joiden olemassaoloa en edes muistanut
12. Kahdet nahkahansikkaat, joita ei oikein kuvassa näy
13. Nenäliinoja
14. Kuivashampoo ja hiuspuuteri, jotka heitin yksi aamu kiireessä laukkuun, kun oli sen verran hiuskriisi kotoa lähtiessä

Luulin, että olisin kantanut paljon enemmän kaikenlaista krääsää mukana, mutta näköjään sitten en 
 😀
Ps. Ihanaa, perjantai! Ainiin ja paistoin eilen ekaa kertaa varmaan moneen vuoteen Kariniemen broilerin fileepihvejä hunajamarinaadissa, vähänkö ne oli hyviä !! Pitää alkaa ostamaan taas useammin, harmittaa että olin unohtanut näiden olemassaolon kokonaan!

13 vastausta artikkeliin “Toivepostaus: Laukun sisältö”

  1. Oliko tuo kalenteri kallis? muistatko paljonko siihen maksaa vuosittaiset uudet sivut?

    1. En muista tarkkaa hintaa enää (löytyy varmaan eurohinnat LV:n Ranskan nettisivuilta!), mutta muistaakseni jossain 300e kieppeillä. Ne sivut maksaa jonkun 50e aina, ainakin noi mitä itse ostan, niitäkin on useanlaisia joista valita 🙂

  2. Onpas ihanan värikkään näköinen tuo sinun laukun sisältö 😛 Minulla on kaikki lähinnä vaan mustaa 😀

  3. Tää sun blogi on aivan ihana!! :)) Mistä oot muute hankkinu ton Tangle Teezerin? Sori jos oot maininnu sen jo jossain

  4. Ihania värejä 🙂 Mä hankin vähän aikaa sitten kans tuon Tangle Teezerin ja se kyllä silottaa hiukset ihanasti.

  5. ihana saada tällästä postausta taas vaihteeks. 🙂 mutta on ehkä noloa kysyä tästä heleyttäjästä. aina kaupassa kun sellasen nään ajattelen aina sinua iines 🙂 en tiedä ketään muuta kun sua joka sitä käyttää. ois kiva itekki kokeilla sitä ja siinä herääkin kysymystä mitä eroa on heleyttäjällä ja meikkivoiteella.. kokeilin käteeni sitä niin huomasin vaan että se kiiltä voimakkaasti. mutta kiiltääköse naamassakin ? minulla on itellä aika vaalea iho ja sitä on vaan kaks eri sävyä ja olisi kiva kokeilla jotain uuttaa "meikkiä" olet ainoa kenet tiedän käyttävän sitä .. hyvää kesää sulle.. anteeks tämä kamala romaani:D T: innokas blogisi lukia

    1. HAhHA! 😀 Joo oon kyllä mennyt ihan sekasin noista heleyttäjistä! Siis mä en oikein osaa sanoa miten se eroaa meikkivoiteesta, kun en siis meikkivoidetta koskaan ole käyttänyt, mutta peitä se ei siis vaan toimii enemmän "rusketusmeikkinä". Kyllähän se toinen niistä (ei-matta) siis vähän sillein hohtaa/ kiiltää, mutta itseäni ei ole ainakaan haitannut, tietenkin varmaan makuasia. Onhan siitä sitten se matta, jonka ei pitäisi kiiltää. Levitän sitä siis kosteusvoiteen kuivumisen jälkeen semmosen pisaran koko naamaan tavallaan kun kosteusvoidetta laittais. Kivaa kesää sinnekkin!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.