Fazerin brunssi

Käytiin tosiaan viime sunnuntaina pienenä vaihteluna Piritan brunssille testaamassa vihdoin ja viimein Fazerin brunssi. Kuulemani mukaan Fazerilla on viikonloppuisin aina aikamoinen ryysis (mikä tulikin myös todettua), joten päädyttiin ihan suosiolla varaamaan pöytä ennakkoon, ettei tarvitse sitten paikan päällä erikseen jonotella vapautuvaa pöytää siinä ryysiksessä. Ilmeisesti nämä pöytävarauksetkin täytyy tehdä jo aika kauan etukäteen ja onnistuttiin sitten kaksi viikkoa (!!) etukäteen varaamalla saamaan viimeinkin se pöytävaraus sunnuntaille klo 12. Otettiin Viivin kanssa pöytä kolmelle ja kutsuttiin mukaan yksi meidän ystävä, jota ei oltukaan hetkeen ehditty nähdä.

Ja samaisena sunnuntaina korkkasin myös käyntiin ballerina-kauden ja uudet Miamista ostetut Maddenin baltsut ensikäyttöön, yay! Ja heti tietty varpaat hiertymillä. Uudet Kissyt
lähtivät myös ensikäyttöön! 😉 Vielä pitäisi ne siniset noutaa postista.

Itse brunssiin olin itse kovin tyytyväinen, vaikka valikoiman suppeus tulikin pienenä yllätyksenä. Kerrankin sain kuitenkin syötyä itseni oikein kunnolla ähkyyn, vaikka melkoinen nirso nykyään olenkin. Omasta mielestäni voitti ruoan laadultaan Piritan brunssin, vaikka kaveri olikin muuta mieltä. Pirittaan verrattuna leipä oli kuitenkin tuoretta kovan ja kuivahkon sijaan (ja noi sämpylät muutenkin niin hyviä!), juusto hyvää, mikä riittää mulle! Näiden lisäksi kävin hakemassa vielä karpalo-pellava-smoothieta, joka oli omaan makuuni just sopivan kirpakkaa, sekä pari lettua suklaakastikkeella, jonka jälkeen sain niin totaalisen kuukauden sokeriähkyn, ettei mitään rajaa! Plussana Piritassa on ehdottomasti kuitenkin se terassi, jonne voi brunssin jälkeen jäädä helposti muutamaksi tunniksi paistattelemaan aurinkoa 🙂

Onko muut tehneet vertailua näiden brunssipaikkojen suhteen? Mikä on teidän lemppari? 🙂

Oon ihan paniikissa tässä, kun jätettiin tänään brunssi väliin!! Jotain kivaa on kuitenkin keksittävä kun aurinkokin paistaa. Keskiviikkona olinkin jo hätähousuna ottamassa tossa pihassa aurinkoa, tajusin nimittäin mun kaikkien hyvien aurinkoöljyjen olevan Jyväskylässä, joten manteliöljyä vaan jääkaapista ihoon! Kyllähän se väri kieltämättä vähän tarttui.

Ja PS. Mustista Dr. Denimin Kissyistä on taas kaikkia kokoja saatavilla täällä!! JEE! Onneksi ehdin napata ne siniset silloin heti, koska näköjään niitä ei löydy enää ollenkaan. Muita värejä tässä odotellessa 😀

25 vastausta artikkeliin “Fazerin brunssi”

 1. Oot niin nätti. jotenki aina tää sun blogi saa mut innostaa kirjottaa omaa blogia. mut mulla ois yks toive tähän 🙂 ois kiva saada sellanen kysymyspostaus. tai siis sellane mis sulta sais kysyä jotain 🙂 mulla on ainaki pyöriny tän sun blogis suhteen kysymyksiä.. kuten voisitko pitää blogiasi vaikka työnäsi? voi kuulostaa hieman tyhmältä. mutta vihaan sellasia kysymyspostauksia jossa kysellään vaan siitä yksityiselämästä. anteeksi tämä naurettava kommentti mut olen lukenut blogiasi puolitoista vuotta ja tää on musta jotenki niin ihailtava blogi. yks juttu harmittaa kun noi sun kaikki youtube videot on poistettu. siellä ois ollu vaikka mitä niitä toivepostauksia. kuten ne sun korut 🙂 mä toivotan tän blogin suhteen sulle paljon voimia ja muutenki todella lämmintä kesää sulle iines <3

  1. voi ihana <3 kiitos! oon tehnyt useitakin kysymyspostauksia ja ainakin osa löytyy sivupalkin tunnisteista kysymyspostaus-tunnisteen alta. Voin kyllä tietty tehdä lähiaikoina uudenkin! 🙂 ei ollut yhtään naurettava kommentti, vaan ihana, mukavaa kesää sinnekkiN!

 2. Mun oli ihan pakko tulla kysymään, kun olen lähössä kesällä Tallinnaan niin missä siellä on se Kaubamaja (varmaanki tyhmä kysymys:D) kun muistelin että Tallinna postaukses sillon joskus kirjottelit että kävit siellä?:) Ja että, miten kauniina ootkaa ollu!

 3. Voi mä rakastin niitä Fazerin brunssin kakkuja! haha tällanen sokerihiiri kun olen. Muuten se valikoima oli ihan ok mutta täytyy sanoa että enemmän vaihtoehtoja mäkin ehkä odotin.

  Paljon toi Piritan brunssi muuten maksaa? 🙂

 4. Osaatkohan sanoa onko Jyväskylässä brunssimahdollisuutta jossain? 🙂

 5. Hei! Sulla on ihan mega pitkät ripset, käytätkö vielä Neulashia? Tai onko sulla pidennykset? 🙂

 6. Moikka!
  Ihan vertailun vuoksi tuolle Piritan brunssille että paljonko tuo Fazerin maksoi? 🙂

 7. Ai että, itsekin kävin Fazerilla brunssilla muutaman kerran kun asuin siellä Helsingissä viime kesänä <3 Toinen paikka missä kuulin olleen hyvä brunssi, on Siltanen joka on sörkässä…. en kyllä ite kerenny käymään 8)

 8. Brunssit on niin omnommnommnom <3 voinko kysyä, mistä tuo sun (kukallinen?) paita on peräisin – ainaki tuo pieni osa, mikä siitä näky, oli ihan huisan kivannäkönen 😀

  -Anna

 9. Ehdottomasti Helsingin paras Brunssi löytyy Arabiasta! Olisiko ollut fanny? Harmi kun en nimeä muista… Samalla yhtiöllä on toinen brunssipaikka Kalliossa ja siksi mulla menee nimet aina sekaisin 😀 sieltä kyllä joutuu pöydän varaamaan, on niin suosittu! Ja muistaakseni halvempi ku Fazer tai Pirita 🙂
  -veronica

  1. Hahhah! ;D mä oonkin kuullut tuosta Arabian brunssista1! Se täytyy viimeistään kesällä ehdottomasti testata, kiitos muistutuksesta 🙂 Sama juttu mulla perjantaisin hihi!

 10. Niin ja siis Dylan oli kyseessä :DD sanoinhan että brunssit menee sekaisin… On fannykin kyllä hyvä mutta eri paikassa vaan 🙂 tää on tää perjantai!
  -veronica

 11. Fanny on tosi hyvä kans, mutta se on Bulevardilla Hietsun toria vastapäätä. 20e skumppalasin kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.