Arvonta: Nellyn 100 euron lahjakortti!

Nyt olisi taas vaihteeksi arvonnan vuoro ja jakoon lähtee 100 euron lahjakortti Nelly.comiin!

Kahlailin itsekin taas vaihteeksi noita uutuuksia läpi ja löytyihän sieltä vaikka mitä kivaa ihanissa kevätväreissä. Ton allaolevan kuvan Triwan kanssa oon jahkaillut nyt varmaan jo kaksi vuotta, mutta yritän ihan tosissani nyt vain keskittyä siihen mun Rolex-tiliin 😀

Toi vasemman ylänurkan Mangon mekko multa jo löytyykin, myös toi vasemman alanurkan Rut M.Fl:n mekko houkuttelisi kesäksi kovasti 😉

Eli, homma toimii seuraavasti: Klikkaa itsesi Nellylle TÄSTÄ, valitse ehdoton lempparituotteesi valikoimista, linkitä se kommenttiboksiin ja kerro, miksi juuri sinun tulisi voittaa kyseinen tuote.

Muistathan liittää kommenttiisi myös sp-osoitteesi! Arvonta on käynnissä perjantaihin 11.5.2012 klo 00:00 asti. Julkistan voittajan ensi viikolla. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti 🙂

152 vastausta artikkeliin “Arvonta: Nellyn 100 euron lahjakortti!”

 1. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nelly-eve-1103/julia-dress-201871-54/

  Tämä mekko on tällä hetkellä ehdoton suosikkini sillä löysin sen pari päivää sitten jolloin päätimme ystäväni kanssa pukeutua tähän mekkoon kun toimimme kaasoina ystävämme häissä. Tosin rahatilanne on tällä hetkellä vähän huonolla mallilla ja koska mekko maksaa jo yli 100€ vetää hieman tiukoille oma budjetti joten olisi aivan upeaa voittaa tämä lahjakortti jotta olisi varaa ostaa parempi häälahja ja saisimme pukeutua mekkoon josta ystävämme kovasti pitää 🙂

  anna.tarkiainen@gmail.com

 2. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/ax-paris-1107/julie-drop-back-dress-310183-13/

  Valmistun vihdoin ja viimein kesäkuussa ja en oo kiireiltäni kerennyt edes miettimään mekkoa juhliin. Koulun kanssa on ollut niin kiire että työtkin on jäänyt vähiin joten kokeillaan onnea tätä kautta 🙂 En millään haluisi olla omissa juhlissa joku 10€ aleista maksava kukkamekko päällä..;( enkä viitsi ees surffailla tuolla nellyn sivuilla kovin pitkään ku se on upeita mekkoja pullollaan…

 3. tilaisin juuri ton sun kollaasissa olevan pinkin olkaimettoman mekon kesän juhlia varten! pukeudun yleensä paljon mustaan ja muihin tylsiin väreihin, joten olisi ihanaa jos saisi tuollaisen väripilkun omaan vaatekaappiin:-)

  -m

  milla.91@hotmail.com

 4. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/farkut/dr-denim-202/kissy-denim-leggings-60057

  Niin pahalta kuin se kuulostaakin niin olen kohta käyttänyt kyseisiä housuja kolmet lähestulkoon puhki 😀 ovat ihan ehdottomat rakkauspöksyt sillä istuvat ihan täydellisesti päällä ja ovat kaikenlisäksi vielä älyttömän mukavat !!! Nyt siis olisi uusien hankinta jälleen edessä sillä vanhoilla rupeaa jo parhaat päivät olemaan takanapäin 🙂 Nellyllä oli vielä hetki sitten kysesisiä housuja punaisena jotka tietysti kesää vasten olisivat tilauslistan kärjessä mutta jos niitä ei vähitellen ilmaannu lisää niin mustat lähtevät kotiutukseen 🙂
  -lumi

  lumikille@gmail.com

 5. Hei Iines! Ehdoton suosikkini on Niken move fit kengät: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urheiluvaatteet/urheilukeng%C3%A4t/nike-1013/nike-move-fit-202434-166/. Tarvitsisin kipeästi uusia treenikenkiä, edelliset on yli 5 vuotta vanhat ja on sen näkösetki jo että ois aika vaihtaa uusiin. 😀 tahtoo vaan olla niin kalliita ettei opiskelijabudjetilla pysty ostamaan kovin usein uusia. pitää nyt koittaa onnea, jospa se kerranki ois mulle suopea. 🙂 oikein ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle!

  noora_verronen@hotmail.com

 6. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/urheiluvaatteet/topit/nike-1013/splash-tank-207486-3/

  Ihana Niken toppi! Urheilumyyjänä olen kehittänyt jonkin sortin fiksaation Niken tuotteisiin. Nytkin olen hankkimassa Leijonien virallista pelipaitaa, joka maksaa hunajaa, ihan vaan koska se on Niken. Oikein pätevän fanipaidan saisi huomattavasti halvemmallakin jos osaisi tyytyä Reebokiin. Mutta ei, Nike sen olla pitää 🙂 Jos ei arpaonni osu kohdalle niin täytyy ehkä kotiuttaa tämä omin pennosin (tai näin euroaikana se taitaa olla "senttosin".)

 7. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rantavaatteet/koko-setti/raisins-2187/paradise-beach-bikini-set-218712-29/ IHANAT bikinit ♥ Kyllä tollaset päällä kelpaisi ottaa aurinkoa ja uiskennella kesähelteillä 🙂

  Minun tulisi voittaa, koska en omista tällä hetkellä minkäänlaisia bikinejä (viimeiset unohtuivat uimahalliin, enkä ole takaisin saanut)! Taloudellinen tilanne ei kauhean upeisiin bikiniostoksiin taivu, joten muussa tapauksessa täytyy kyllä käydä penkomassa alelaareja ja tyytyä siihen, mitä on tarjolla. Vaikka ei sekään tietenkään mikään maailmanloppu ole, mutta voittoa kuitenkin toivoisin kovasti (niin kuin tietenkin kaikki muutkin arvontaan osallistuvat) 🙂

  liisa.m@wippies.com

 8. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/takit/tiger-of-sweden-jeans-550/nikkie-jacket-550478-14/

  Ihana nahkatakki! Oon jo pitkään halunnut ostaa nahkatakin, mutta vielä en oo raaskinut satsata siihen. Tuolla lahjakortilla ei nyt ihan tätä takkia ostettais, mut ehkä joku toinen! Tai sit jotain muuta ;D

  ..ja mä ansaitsisin tuon lahjakortin, sillä on kaikissa lukemissani blogeissa osallistunut aina lähes joka kilpailuun mutta vielä ei oo arpa osunut kohdille 😛

  heli_pih@hotmail.com

 9. No voi samperi. Joskus mä vielä oikeesti voitan tän lahjakortin, pakkohan mun on! 😀

  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/farkut/g-star-745/arc-3d-super-skinny-jeans-745311-14/

  Haluaisin nuo farkut. Ostin Nellyltä nämä, ja sitten menin ja laihduin 5 kg. Nyt lötköttävät pepusta. Kyllä vituttaa. Todella ihanat housut, mutta en halua silti lihoa. 😀 Joskus vielä ostan noi uusiks hoikemmassa koossa, kun mulla vaan on varaa. Eli en ikinä. 🙁 Tosin eipä siellä oo enää mitään järkeviä kokojakaan.

 10. Tää on ehkä kaunein mekko joka on Nellyn valikoimissa tällä hetkellä: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nelly-trend-917/dreamy-dress-917173-133/

  Oisin aikasemmin perustellut tän sillä, että tarviin tän välttämättä päälleni häihin, joihin meen kesällä, mutta nyt koska en saanut kutsua sinne (mutta poikaystävä sai!) tarvisin tän lohdukemekoksi! Voisin sit viilettää tää päällä kaupungilla, hitot typeristä häistä! 😀

 11. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rantavaatteet/bikinit/wonderland-116/for-you-bikini-top-116337-646/ ja alaosa samaan settiin http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/rantavaatteet/bikinit/wonderland-116/for-you-bikini-bottom-116338-646/ 🙂 Koska oon aina ostanu bikinit settinä niin on jompikumpi osista ollu aina vähän väärää kokoa. Noi on vaan niiin nätit & ehdottomat kesäks (ja parasta on et ylä- ja alaosa myydään erikseen!!)

  honkamaaria@gmail.com

 12. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/little-mistress-1053/nina-one-shoulder-dress-600651-286/

  Mulla on tulossa kesän alussa 20v synttärit ja samalla poikaystävä pääsee vuoden jälkee armeijasta. Edessö onkin siis edessä tosi tärkeitä juhlanaiheita, mutta mitään hienoa pukua en oo vielä löytänyt. Toi kyseinen mekko olis ihan täydellinen, mutta sen verran kallis, ettei opiskelijabudjetilla sitä niin hankita 🙁 olis siis tosi ihana voittaa tää arvonta!!

  nelli.johanna(at)hotmail.com

 13. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/jumpsuit/m-by-m-688/hollis-onepiece-688143-46/

  Siksi koska, sain suoritettua todella stressaavan vuoden opinnoistani hyvillä arvosanoilla vaikkakin tuntui siltä, että elämä potkii ja kovin päähän. Opiskelijana itselleni ei jää pennin hyrrää ylimääräistä mihinkään. Joten tällä aivan UPEALLA jumpsuitilla palkitsisin itseni vuoden uurastuksesta ja tsemppaisin itseäni seuraavan vuoden vielä rankempaan rääkkiin.

  Onneksi aurinko paistaa tähänkin risukasaan ja jaksan hymyillä ja painaa muutaman viikon opintoni purkkiin kesäloman tieltä!

  Bella / lellabella_@hotmail.com

 14. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/ax-paris-1107/jewelled-neck-fitted-dres-310191-122/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  WANTED!! MEKKO SISKONI VALMISTUJAISIIN! Tätä täydellistä mekkoa kesän juhliin olen ihastellut jo jonkin aikaa! Kesän tuoma pirteys ja heleä rusketus tämän kermaisen mekon kanssa sopii uskomattoman hyvin. Halkiot tekevät mekosta juuri sopivan istuvan ja yläosan "timantit" loistaa kilpaa auringon kanssa. Ahh törkeen täydellinen mekko:)

  nelli.7777@hotmail.com

 15. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/farkut/dr-denim-202/kissy-denim-leggings-600578-29/

  Oot nyt tartuttanu muhun sellasen Kissy-kuumeen, etten varmaan koskaan anna sulle anteeks 🙁 Farkkuosastolla on kyllä asiat niin huonossa kuosissa, kaikkien vyötäröt röllöttää, haarat ratkeilee ja en vaan jaksa lähteä farkkuostoksille katselemaan hehtaarireisiäni Ginan sovituskoppiin joten Kissyt vois aika ratkaisevasti auttaa. Ne kävis aina ja kaiken kanssa! <3

  anni_a_ (at) hotmail.com

 16. ei tarvi kahta kertaa miettiä;
  kesän juhliin tämä
  http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nelly-trend-917/dreamy-dress-917173-133/ korallin persikkainen upeus! rahapulan takia en voinut ostaa itselleni uutta mekkoa omiin valmistujaisiini, joten olisin ikionnellinen saadessani tämän päälle mieheni valmistujaisiin!
  …samalla mekko olisi tsemppipalkinto ahkerasta treenailusta ja numerolla keventyneestä kesäkropasta! 🙂

  erika.jaervinen(at)netti.fi

 17. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/jumpsuit/ax-paris-1107/shell-print-playsuit-310197-95/

  Kesä tulee ja nuo shortsihaalarit on vaan niin helppoja ja monikäyttösiä kesävaatteita! 🙂 ja tuo printti on mielestäni ihana.

  …. toisaalta ; http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/jumpsuit/m-by-m-688/hollis-onepiece-688143-46/

  Mulla ei ole yhtään pitkälahkeista jumpsuitia, kaikki ovat shortsi-mallia. Siksi tuo jälkimmäinen olisi varsin käytännöllinen lisä kesävaatteitteni joukkoon vähän viileämpiin säihin (joita toivottavasti ei kovin paljon ensi kesälle mahdu!!!!) ja kesäiltoihin. 🙂

  kkaisa__@hotmail.com

 18. I-H-A-N-A-T!!!!
  nelly.com/fi/kengät-naiset/kengät/juhlakengät/Whyred-106/Lashya-leather-106236-14/
  elle004 at hotmail.com

 19. http://nelly.com/fi/keng%C3%A4t-naiset/keng%C3%A4t/arkikeng%C3%A4t/vagabond-978/pogo-978066-14/

  Nämä ballerinat. Ensiksi, en omista kuin yhdet käyttökelvolliset ballerinat, ja nythän niitä jo tarvitsisi kun on jo sen verran lämpimät säät! Mustia mulla ei ole yksiäkään ja niillehän olisi eniten käyttöä.. Vagabondin kengistä tykkään yleensäkin ja nuo yksilöt ovat nahkaa sisältä ja ulkoa, eli jalalle olisivat tosi hyvät. Siksi minun täytyy saada ne. 😉

 20. täydellinen laukku johon rahat ei just nyt riitä, kuitenkin tuon ihanuuden kesäksi haluaisin.Tässä olisi oiva tilaisuus siihen!
  saarakalliokoski(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.