Torstai 10

Tällä viikolla on tullut tehtyä pitkiä päiviä töissä ja sen alkaa näin loppuviikosta huomatakkin, kun ei meinaa aamupäivällä pysyä silmät auki puolen litran aamulatte-satsista huolimatta. Oon maailman huonoin pitämään töissä taukoja, koska en kertakaikkiaan muista! Oon kuitenkin nyt tällä viikolla ajatellut alkaa skarppaamaan tänkin seikan kanssa. Ensi viikolla ajattelin lähteä vähän aikaisemmin parina päivänä, kun on sovittu tärkeää menoa. Mutta huomenna viikonloppu, yay!!

Uudet siniset Kissyt! Oon kyllä aikamoinen Kissy-uutisoija, mutta sinisistä perus-Kissyistä on taas tullut lisäystä kokoihin, samoin kun mustiin. Käyn joka päivä kurkkailemassa, että oisko niitä mustia ilmestynyt lisää koossa xxs, hyvää nyt vaan kannattaa hankkia varastoon, etenkin kun on kyseessä housut, joita voisin pitää viikon jokaisena päivänä ;D Siniset pääsee nappaamaan täältä, mustat taas täältä!

Toivottavasti teillä ei mene aivan järki näihin instagram-kuviin. Mulla ei vaan kertakaikkiaan riitä tällä hetkellä aika siirrellä kuvia kuvia koneelle ja pienentää niitä päivittäin, nämäkin lähetän aina puhelimesta sähköpostiin jossain ratikassa yms.. T. Iines, joka referoi opparimatskua työmatkoilla, joka on päivän ainut suht. rauhallinen hetki 😀 Yritän kuitenkin tällä tapaa saada tännekkin nyt taas vaihteeksi edes jotain höpinöitä ja kuvia totaalihiljaisuuden sijaan.
Tällä kertaa vähän lyhyemmät pölinät, nyt koiran kanssa iltalenkille ja nukkumaan! Ja Nellyn lahjakortin arvontaan voi osallistua vielä perjantaihin klo 00:00 asti täällä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

16 vastausta artikkeliin “Torstai 10”

 1. mun mielestä noi on ainakin kivempia, kuin ettet laittais ollenkaa kuvii:)

 2. Nämä instagramit on minusta kivoja, ei haittaa yhtään! :))

  Terv. Vakkarilukija, mutta harvoin kommentoiva sellainen. 😀

 3. Yhdyn ekan anonyymin kommenttiin! Niin ja hei mistä se sun lasinen pöytä on,sori spämmään tällä ksymyksellä :D?

  t. Epätoivoinen

 4. Nää on ihan kivoja kuvia, parempi kun ei ollenkaan 😀
  Etsin sun blogista kellojen kuvia, niin törmäsin tähän kuvaan:

  http://1.bp.blogspot.com/-tUD5g2UBO2w/Td_fw50KhKI/AAAAAAAAIgM/jsTif67mfxQ/s1600/koru3.jpg

  Oot niin kaunis! Yks kauniimmista ihmisistä 😀 Haluisin olla myös yhtä kaunis 🙂

  Olisi tosi kiva jos vastaisit, että miten usein laitat neulashia? Oon käyttänyt joka päivä 3kk ja nyt harventanut siihen että laitan 2 kertaa viikossa. Mietin, että onkohan tarpeeksi? Laitatko useemmin 🙂 ?

  1. Höpsistä! 😀 Mutta suuret kiiitokset ja aika pitkäthän noi ripset kyllä tossa kuvassa on näin jälkikäteen katsottuna 😀 LAitan sitä nykyään noin jokatoinen-ta kolmas ilta, en nimittäin joka ilta koskaan muista laittaa 🙂 Kai se muutama kertaa viikossa riittää, luulisin!

 5. nää kuvat toimii hyvin tähän blogiin! 🙂 löytyykö sua siis instagram:sta ja jos löytyy niin millä nimellä?

  1. okei joo, no mutta kuitenkin nää kuvat toimii hyvin ja sun blogia on mukava lukea! jatka samaan malliin 🙂

 6. oot niin nätti 🙂
  ja just kun marisin olevani kade pirita-brunsseista ja helsingissä asumisesta
  niin sainpa sit tuurilla sekä työpaikan ETTÄ asunnon sieltä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.