Ihanaa (aikaista) lauantaita! Itselläni on ainakin aikomuksissa totaalilevätä koko viikonloppu. Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopun varalle? Sunnuntaina kuitenkin taas kenties Piritan brunssille, mikäli sää vain sallii.

Löysin myös jonkun  upean ikivanhan ”asukuvan” helmikuulta täältä bloggerin luonnosten uumenista. Aika ajantasalla nää mun päivitykset.. 🙂

Kivaa viikonloppua kaikille! ♥
Pahoittelen yömyöhäisestä päivityksestä, pitkien päikkäreiden vuoksi ei vielä vaan uni tule, vaikka olikin aamulla herätys jo aamulla 05.20! Onneksi ei ole ainakaan (minulla) aikainen herätys huomiseksi!
Nyt kuitenkin unille!! Silmät on nimittäin tällä hetkellä jo niin ristissä väsymyksestä, ettei tästä kirjoittamisesta tule yhtikäs mitään!

6 vastausta artikkeliin “”

  1. Ainomuksena lentää huomisen aikana Alanyasta Suomeen ja siitä junalla vielä kotiin. Yli 12 tuntia matkustamista JEE! Just tulin baarista hotellille ja sen verran nörtti kun olen niin pakko oli tulla tsekkaamaan päivitykset :Dd

  2. Hahaha! 😀 Kyllä tuosta loppupään tekstistä huomaa, ettet ole enää ihan parhaimmillasi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.