(Liikaa) kivoja bikineitä!

Selailin aiemmin viikolla netistä bikineitä ”hyvissä ajoin” kesää varten. Viime kuussa kaikkien kivojen biksujen varastotilanne näytti lähes nollaa, mutta nyt uusia malleja ja lisäystä kokoihin oli tullut tosi kivasti! En ole enää muistaakseni toissakesän jälkeen jaksanut H&M:n bikineitä ostaa, koska halvasta hinnasta huolimatta mua harmittaa niiden taipumus kulahtaa ja venähtää jo viikon-parin aktiivikäytön jälkeen. Joku saattaa muistaakkin, että tilasin viime kesänä Nellystä kahdet Wonderlandin bikinit samassa mallissa eri väreinä ja kyseinen merkki olikin varsin positiivinen ylläri, vaikka alkuun epäilinkin 🙂 Molemmat kappaleet ovat olleet tosi ahkerassa käytössä, eikä elastaani ole edelleenkään lähtenyt ”haurastumaan”, väri haalistumaan tai kangas muuten vaan venähtämään. Hintaakin oli muistaakseni tuolloin vuosi sitten joku parikymppiä per setti.

Ei ehkä kaikkein havainnollistavin kuva näistä mun viime kesän Wonderlandeistä, harmittelin että useista superkivoista Wonderlandin biksuista oli oikeat koot tietty jo myyty heti loppuun. Tätä mun mallia näytti olevan vielä punaisena täällä, mutta ehken pistä tilaukseen kolmansia bikineitä samaa mallia 😀 Ja pienenä vinkkinä muille, että muistaakseni näissä on aika isot koot noissa yläosissa noiden kuppien suhteen. Itse käytän H&M:n bikineistä jotain kokoa 38, mutta näistä mulla taitaa olla xs.
Löysin jokatapauksessa vaikka mitä muuta (silti aika Wonderland-painotteista) kivaa ja yhdet uudet biksut lähtivätkin tilaukseen! Huomaako joku, että näissä kaikissa korostuu toi bandeau-yläosa… Ai mitenniin en kestä bikineitä, joista tulee rusketusrajat olkaimista?! 😀 Joskus nuorempana käytin kesäisin lähestulkoon ainoastaan tuubitoppeja etten saisi rajoja, mutta onneks ollaan pikkuhiljaa pääsemässä näistä pahimmista pakkomielteistä yli, hahah!

2. French Connectionin kukkabiksut söpöllä alaosalla
3. Maajiin ihan supersöpöt biksut zeeproilla (okei, muuten en ehkä käyttäis bikineitä,
joissa on seeproja, mutta näihin ne sopii)
6. Raisinsin bikinisetti. Nää värit on kyllä niin mun juttu! Nämä ja kesän rusketus 😉
8. Ja toisenlaiset Quicksilverin kukkabiksut
9. French Connectionin siniset kukkabiksut (nää kukat on vissiin kesän teema :D) Näissä
myös söpö toi hörselöalaosa!
10. Wonderlandin siniset leopardikuosiset biksut, näihinkin tulee näköjään
onneks varulta niskalenkki mukana, joka tulee varmasti tarpeseen esim. vähän
aktiivisemmissa vesileikeissä 😀
11. Phax swimwearin bikinit aivan ihanissa väreissä
12. Wonderlandin perusbikinit mustana, löytyy näköjään myös kivassa lilan sävyssä täällä!
13. Wonderlandin kukka-bandeaut vähän kylmemmässä sävyssä
Arvaatteko mitkä lähti tilaukseen? 🙂 Jos jotakuta kiinnostaa tarkemmin noi Wonderlandit, niin merkin koko valikoima löytyy Nellystä täältä!

Ps. Nellyssä on tänään äitienpäivän tarjouksena -15% alennus useista eri kosmetiikkamerkeistä! Tarjoustuotteet löytyvät täältä.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892324)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

6 vastausta artikkeliin “(Liikaa) kivoja bikineitä!”

  1. Veikkaan et noi bikinit nro 10! Itse ainakin tilaisin ne nyt hetiheti jos ois vähän ylimäärästä 😀 Ihanat 🙂

    1. Oi molemmat on kyllä ihanii tommosii värikkäitä =) hyvä valinta siis ;D!

  2. Ihania! Hei muuten, olisko sun mahdollista saada joskus blogis lukijoille jotain tarjousta NeuLashilta, kun olet siitä täällä kirjoitellut ja varmasti moni lukija on vakuuttunut tuon toimivuudesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.