Kosmetiikka-lempparit

Jatketaan nyt näiden toivepostausten kanssa. Multa on siis toivottu postausta mun lempi meikki-ja hiustuotteista, joten ajattelin listata mun lemppareita nyt ensin meikki- ja muun kosmetiikan saralta ja tehdä lemppari-hiustuotteista sitten erillisen postauksen.

(joo.. satamiljoonaa kuvaa samasta asiasta, sorry ;D, toivottavasti likinäköinenkin nyt 
näki kaikki etiketit kunnolla, haha)

1. Kanebo (anteeksi nykyään SENSAI !!) 38c Volumising mascara. Kaikki Kanebon ripsivärit on kahlattu läpi viimeisen 10 vuoden aikana, mutta vaikka välillä hairahdankin hetkeksi käyttämään jotain muuta ripsiväriä, palaan aina takaisin Kanebon tuuheuttavaan, koska se nyt vain on ehdottomasti paras! Ei valu tai tahraa missään tilanteessa ja mulla ainakin tuo kaareva harja myös hieman taivuttaa ripsiä, koska ripsentaivutinta en ole koskaan opetellut käyttämään. Se ”pidentävä ja erotteleva Sensai” ei kyllä vaan ollut mun ripsille tehty (kuten nyt ei myöskään se Lancomen Doll eyes, joka sai mut niin raivon partaalle, että reklamoin sen valmistajalle :D), mutta se pieniharjainen ”perusKanebo” on myös loistava perustuote.

2. Hyvänä kakkosena ripsiväreistä tulee ehdottomasti Lancomen Hypnose ja nimenomaan se perinteinen versio. Ehdottomasti paras ”ei-vedenkestävä” ripsiväri. Musta on aina niin riskipeliä kokeilla uutta ripsiväriä, koska oon niin tarkka siitä, miltä ripset näyttää, joten onneksi oon löytänyt jo useammankin luottotuotteen. Turhamainenko..?

3. Lumenen heleyttäjä. Tuliko kenties suurenakin yllätyksenä? 😀 Plus niiden korvike Narsin Illuminator sävyssä Laguna myös. Käytän tätä kosteusvoiteen päälle ”meikkivoiteen sijaan”, vaikkei kyseessä peittävä tuote olekaan, meikkivoidetta kun en ole koskaan käyttänyt. Levitän pisarallisen kasvovoiteen tapaan koko kasvojen iholle joko pelkiltään tai toiseen tippaan sävyttävää päivävoidetta sekoitettuna.

4. Lumenen Arctic Aqua päivä- ja yövoiteet. Näitä olen käyttänyt säännöllisesti nyt pari vuotta, enkä vain ole parempaa löytänyt näiden tilalle. Imeytyvät hetkessä, mutta syväkosteuttavat silti tarpeeksi munkin superkuivaa ihoa niin kesällä, kun talvisinkin. Molemmat on 24h-voiteita, joten tuota päivävoidetta voi käyttää myös yövoiteena ja päinvastoin, kovimmilla pakkasilla olenkin tota vähän kosteuttavampaa yövoidetta käyttänyt päivävoiteena.

5. Lumenen ravitseva tehohoito ja tuhkimotipat. Oon siis aivan seerumihullu, mikäli tuli tämäkin jollekulle jonain yllätyksenä! Nämä antavat ainakin omalle iholleni tervettä hehkua päivävoiteen alla käytettynä, myös sekä talvisin, että kesäisin. Tuhkimotippoja (Lumene Time Freeze Lifting serum, kiinteyttävä pikakaunistaja) taas käytän lähinnä huonosti nukuttujen öiden jälkeen vähän hehkeyttämään ihoa ja aivan mahtava tuote onkin tähän tarkoitukseen. Oon muutenkin kuullut tosi paljon kehuja tästä Lumenen Time Freezestä. Ja kuten itse myös ensin luulin, vaikka kyseessä on kiinteyttävä tuote, niin sopii kuulemma hyvin myös nuoremmalle iholle, kertoi syksyllä kemppamyyjä, joka mut sai tähän villiintymään.

6. Manteliöljy. Talvisin käytän tätä sekä päivä- että yövoiteen alle ravitsemaan, kesäisin taas lähinnä öisin ”tehohoitona” tai hätätapauksessa aurinkoöljynä, kuivien kynsinauhojen hoitamiseen ja oikeastaan mihin tahansa. Myydään apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa. Vinkki tästähän lähti muutama vuosi takaperin teiltä lukijoilta ja edelleen on käytössä. Kiitokset vaan sinne 😉

7. Lancomen värillinen päivävoide sävyssä 4 Bronze. Sävy on tällä hetkellä aivan täydellinen kesäiholle. En ole koskaan käyttänyt meikkivoiteita, joten tätä sekoitan pienen pisaran heleyttäjään, kun haluan hieman tasoittaa ihonväriä. Toimii!

8. NeuLash. No tähän ei varmasti tarvitse sanoja. Ikilemppari-ripsiseerumi nyt muutaman vuoden ajan. Olen päättänyt, ettei mulla tulla ripsenpidennyksiä näkemään, joten käytän tätä nykyään muutaman kerran viikossa ylläpitämään ripsiä pitkinä luonnostaan. Jos tämä tuli jollekulle uutena juttuna, niin googlettamalla ”neulash it aint hard to tell” löytyy vanhempia postauksia aiheesta.

9. Crest whitestripsit ja 3D Vivid-hammastahna. Käytän liuskoja silloin tällöin ylläpitämään valkoisia hampaita, noin kerran vuodessa vedän läpi noin puolikkaan liuskakuurin, joka yleensä riittää omiin hampaisiini. Hammastahnaa käytän säännöllisesti myös pitämään tulosta yllä ja poistamaan tummentumia, kahvia kun tulee kohtuupaljon juotua 😉 Aivan parhaat tuotteet ikinä, mitään muuta valkaisumenetelmää en ole näiden lisäksi koskaan kokeillut, enkä oikeastaan harkinnutkaan!
Unohdin nyt mainita tuon Make Up Storen peiteaine-trion, joka myös ollut vuodesta 2005 ihan vakkarituote. Laitan tuota keltaista nappia silmien alle ja nenänpieliin. Tooooosi riittoisa tuote! Smashboxin O-Plump myös vakkari usean vuoden ajalta, huulikiilto joka siis ihon ph:n mukaan muuttuu huulilla yksilölliseksi roosan sävyksi, itse olen kokenut tämän myös kivasti kosteuttavaksi. Nykyään tätä saa myös muistaakseni Ruotsinlaivoilta, omani olen ostanut Jenkeistä ja nämä edelliset lähetti Meri mulle Nykistä viime vuonna 🙂

Toivottavasti en nyt unohtanut mitään oleellista lempparia näiden joukosta!
Löytyykö joltakulta samoja lemppareita? 🙂

5 vastausta artikkeliin “Kosmetiikka-lempparit”

  1. Heh, mulla on myös tuo Make Up Storen peiteainetrio, mutta en ehkä osaa sitä käyttää oikeisiin kohtiin ja lisäksi se ei oikein tunnu tarttuvan. 🙁

  2. Maistuuko tuo hammastahna samalle kuin ne valkaisuliuskat ja vihlooko hampaita ? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.