Bikini-tilaus

Seuraavanlaiset bikinit lähtivät siis tilaukseen Nellyltä viikonloppuna, ihan kaksin kappalein kun en osannut päättää, että kummat ovat kivemmat! 🙂 Toisiahan ihailin jo täällä, mutta selaillessani vielä hetken, löysin noi kivat Wonderlandin perusbikinit, jotka olivat vielä tarjouksessa! 
Wonderlandin yläosa täältä ja alaosa täältä! Maajin värikkäät biksut taas löytyvät täältä.
Heitin ennen viimekesää (ja muistaakseni ennen muuttoakin) ison kasan kulahtaneita H&M-bikineitä roskiin ja oonkin nyt siitä lähtien vuorotellut muutamien luottobiksujen kanssa. Nyt sentään jotain vaihtelua tähänkin! 😉 Plussana vielä, että näissä molemmissa on takaa sidottava yläosa, joka on hyvä jos kangas alkaa löystymään käytössä, saa sen aina kiristettyä kuitenkin ”tiukemmalle”. Tietty näissä olkaimettomissa on muutenkin plussaa, että saa sen yläosan mahdollisimman hyvin pysymään ;D Niskalenkithän tulee näihin molempiin kuitenkin mukana.
Niskapäivitystä taas.. Heräsin taas nää hartiat niin juntturassa kertakaikkiaan, vaikka yritin eilen tauotellakkin, en kestäääää. Toisaalta tein eilen 9h päivän, tänään vain 8h istumista ja huomenna vapis, jipii!

Muistaakseni mulla oli sata muutakin asiaa, mutta nyt kiirus etsiä työvaatteet käsiini ja läksiä töihin, mukavaa päivää kaikille. Toivottavasti huomiset ennusteet pitävät paikkansa ja saadaan aurinkoiset lämpimät kelit pyhäpäivän kunniaksi!

2 vastausta artikkeliin “Bikini-tilaus”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.