Hiustuotteiden lempparit

Nyt olisi vuorossa postausta hiustuotteiden lemppareista, jota on myös toivottu paljon. Seuraavanlaiset tuotteet ovat siis käytössä enemmän tai vähemmän päivittäin: 

1. Maroccanoil. Aivan paras föönin alle pyyhekuiviin hiuksiin, suoristusraudan alle, kuiviin hiuksiin tai vaan silottamaan latvoja.

2. Tangle Teezer! Harjan ominaisuuksiin voi tutustua mm. Tangle Teezerin omilta verkkosivuilta, omani tilasin Lookfantasticiltä. Harjahan on siitä hyvä, että se ei katko hiuksia edes märkänä harjatessa ja on muutenkin todella hellävarainen. Ennen tätä oli käytössä Simply Naturalin pidennysharja, joka tosin myös on aivan huippu.

3. Redkenin All Soft-hiusnaamio. Siloittaa tukan aivan ihanasti! Mun on jo tosi kauan pitänyt tilata tästä myös shampoo ja tavallinen hoitoaine, mutta jotenkin on jäänyt..

Tuo Redkenin aurinkonaamio (oranssi purkki) on myös aivan ihana tuote! Kosteuttaa tosi kivasti ja tuo onkin aina aurinkomatkoilla ja kesäisin käytössä. Viime reissulla pääsi ton setin shampoo loppumaan, pitäisi siis pistää myös lähiaikoina tilaukseen.

4. Tigi Superstar föönineste. Mulla on tän kanssa jonkinlainen viha-rakkaussuhde. Tää taisi olla ihan ekoja kampaamotuotteita, joita ostin joskus vuonna 2005. Nyt ostin tätä kuitenkin ekaa kertaa uudestaan tuon ensimmäisen ostokerran jälkeen ja en tiedä johtuuko mistä, mutta nyt tykkään tästä kovasti! 🙂 Tuuheuttaa tyven tosi kivasti.

5. Redken Rootlift-spray, tyvikohottaja. Ajaa asiansa ihan hyvin. Suihkin tyveen kosteisiin hiuksiin ennen fööniä.

6. Goldwell vaahtosävyte 10 BS. Taittaa keltaisen sävyjä hiuksissa. Mulla tuppaa kellastumaan hiukset tosi nopeasti värjäyksen jälkeen, mutta tällä saan pidettynä sävyn kätevästi kylmänä värjäysten välissä. Oon myös testannut 10V:tä, joka ei itselläni toiminut yhtä hyvin. Joskus länttään niitä kumpaakin kuitenkin tukkaan vaikuttamaan samaan aikaan 😀

8. Label M. Treatment Shampoo. Tätä käytän, kun haluan käyttää vähän kosteuttavampia tuotteita tuuheuttavien sijaan. Jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja käytänkin usein yhdessä tuon Redkenin All Softin kanssa.

9. Redken Body full tuheuttava shampoo ja hoitis. 
Ennen mun lemppareita tuuheuttavista shampoista ja hoitiksista oli Aussien tuuheuttavat, mutta talvesta lähtien olen kovasti tykästynyt näihin Redkenin Body Full-tuotteisiin. Näistä mulla on olemassa myös semmoinen hiuksiinjätettävä tuuheuttava spray.

10. Redken Iron Silk-suoristussuihke. 
Käytän sekä föönin, että raudan alle yhdessä Superstarin kanssa. Antaa föönatessa ainakin omalle tukalleni kivasti tekstuuraa. Tätä käytän lämpösuojana myös hiuksia kihartaessa (alkää kysykö miksi ja miksiköhän ylinpäänsä ihmettelen miksei kiharat pysy hiuksissa…) varsinaisen kiharoille tarkoitetun suihkutettavan muotoilutuotteen puuttuessa (saa suositella!).


11. Tigi Bed Head Small Talk- rakennetta ja tuuheutta antava tahnamainen tuote. Jos jätän hiukset aamulla pesun jälkeen föönaamatta, pöyhin yleensä tyven läpi tällä, joka vähän kohottaa lättätukkaa. Usein teen tän saman pöyhinnän myös pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ennen fööniä ja mun mielestä tää jättää hiukset ihanan tuntuisiksi kivaa tuoksua unohtamatta! Usein käytän tätä myös ”uudelleenmuotoilijana” aamuina, jolloin en jaksa pestä hiuksia.

12. Label.M Protein spray.
Hiuksiin jätettävä kosteuttava hoitosuihke. Käytän pari suihkausta takkujen selvittämiseen pesun jälkeen. Tää on siitä hyvä tuote, että tässä on myös uv-suoja. Harmi vaan toi purkki vetelee viimeisiään, joten pistettävä uusi hankintaan pian!

Kriisipäivinä on edelleen käytössä kuivashampoot (Klippoteket, Label.M ja Got2B:n Rocking it) ja Tigin Totally Beachin suolasuihke.


Lähes kaikki tuotteet olen tilannut edullisesti siis joko BeautyBaystä, Feeluniquesta tai Lookfantasticiltä.

4 vastausta artikkeliin “Hiustuotteiden lempparit”

  1. Käytätkö muuten miten usein tuota Goldwell vaahtosävytettä ja tarvitseeko sen antaa vaikuttaa kuinka pitkään? Ja tarvitaanko levitykseen kumihanskat? 🙂

    1. Käytän ehkä kerran-pari kuussa, riippuu miten jaksan tai ehdin 🙂 Annan vaikuttaa yleensä jotain 5min ja kyllä noiden kanssa pitäis käyttää kumihanskoja, mutten koskaan jaksa käydä ostaa 😀

  2. Mistä olet ostanut tuon öljyn? Itse oon monista paikoista tuloksetta etsinyt, myydäänkö edes Suomessa..? 🙂

    1. Tilasin Lookfantasticiltä 🙂 En oikein osaa sanoa myydäänkö Suomessa, ei ole tullut nimittäin mietittyä mutta luulisin kylläkin, että kampaamokaupoissa myydään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.