Tarroja iPhonelle

Kävin tänään pitkästä aikaa Forumin Glitterissä töiden jälkeen. Pakko myöntää, että oli pakko löytää jostain ”tuttu vessa”, johon pääsin nostamaan ylös mun sukkikset, jotka oli valunu matkalla töistä keskustaan melkein polviin asti ja tie vei tuttuun ja turvalliseen Glitsun.
Mua alkoi harmittaa niin paljon, etten oo enää kerennyt tehdä vuoroja Glitteriin, koska se on aina niin kivaa vaihtelua päästä tekemään jotain aivan muuta ja vähän tommosta ”vähemmän aivotoimintaa vaativaa työtä”, jos sen nyt voi näin karkeasti kuitenkin positiivisessa hengessä ilmaista 😀 Onhan se kivaa hiplailla päivästä toiseen kivoja tavaroita ja ennen viime syksyä en ollut muualla ollutkaan töissä kun eri kaupoissa, joten nyt osaa eri tavalla arvostaa sitä vaatteiden viikkailua, kenkien järjestelyä, korujen ja assojen näpertelyä ja muuten vaan kassan hakkaamista. Myyjän työssä on plussaa se, että saa yleensä ne hommat aina päivän päätteeksi tehtyä, eikä se sun työurakka ja projektit jatku päivästä toiseen hommien vaan kasaantuessa entisestään, jolloin se itse työ on päättymätön jatkumo. Poikkeuksena nyt tietenkin myymäläpäällikön hommat, joissa joutuu pitämään koko puljua kasassa, eikä vain pitämään huolta niistä omista myyntitavoitteistaan.

Mun silmiin osui kuitenkin siinä kiireessä niin älytön uutuusjuttu, joka oli aivan pakko ostaa! Kyseessä on siis tarroja iPhonen/iPadin sille ”päänapille” ja en ole aiemmin tämmösistä kuullutkaan?! Noita oli eri väreinä ja tyylisinä, mutta itse nappasin noi söpön pinkit mukaan. Hintaa tolla tarrasetillä oli 3,50 euroa. 

Eikö ole söpöjä?!

Ja voin kertoa, että toi näppäin toimii ton tarranappulan kanssa paljon paremmin kun ilman sitä. Mulla on nimittäin alkanut lähiaikoina vähän reistailemaan toi näppäin ja sit saa painaa sen kolme kertaa ennenkö se aktivoituu, mutta tän tarran kanssa ei ole mitään ongelmia! Suosittelen lämpimästi.

Onko kukaan muu kuullut tai törmännyt näihin tarroihin vielä?!

Ainiin ja huomasin, että Glitterissä oli nutturadonitsit alennuksessa 2,50eurolla! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19453286)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

20 vastausta artikkeliin “Tarroja iPhonelle”

 1. Voitko kertoa, millainen sun palkkaluokka oli myyjänä ja millainen nyt? Ainakin suunnilleen. Tai ainakin sen, onko sun palkka noussut paljon kun siirryit myyjästä toimistoon?

  1. Kaupan alan tes:in kolmannen vuoden palkka oli, eli joku just alle 10e/h. En osaa sanoa mun tuntipalkkaa kun saan kiinteän kuukaisipalkan, mutta mitä yritin laskea, niin kyllä se yli 5e tunnilta kai on kauppaan verrattuna noussut, eli yli 50%, aika huomattavasti 🙂 Tietty saan tuloja muualtakin kun mun kokopäivätyöstä.

  2. mutta pakko todeta, että kaupan alalla tuli hyvin ilta-ja viikonloppulisiä, mitä mulla ei tietty nyt ole ylityölisää lukuunottamatta. Että eihän se tuntipalkka kaupassakaan aivan huono ole, jos esimerkiksi sunnuntaita tekee.

 2. Eikä mikä keksintö! Jotenkin musta tuntuu siltä, että Glitteriin on suunnattava mahd. pian! 😀

 3. Iines,huomasithan myös ne siihen kuulokkeille tarkotettuun koloon laitettavat koristeet!!! 😉

  T: Jossu 😛

 4. Pakko vähän antaa palautetta… Glitterin myyntityöstä en juuri tiedä, muuta kun asiakkaana. Mutta itsekin myymäläpäällikkönä työskennellessä tiedän miten rankkaa myyntityö on ja miten ihmiset eivät osaa arvostaa sen vaativuutta. Esimerkiksi kuka tahansa ei sovi myyjäksi, vaan se vaatii tietynlaisen persoonan, kunnianhimoa, halua menestyä ja ennen kaikkea uskallusta. Eli se todellakaan ei ole vain vaatteiden viikkausta ja kivojen tavaroiden näpertelyä päivästä toiseen! Myyjän työ (en nyt puhu ruokakaupan kassasta, joka voi olla aivotonta) on äärimmäisen rankkaa ja kuitenkin todella palkitsevaa. En palkkaisi ketään itselleni töihin, joka ajattelisi noin, että jee saan näprätä kivoja juttuja joka päivä eikä tarvii tehdä mitään. Väitän, että suurin osa vaatekaupan myyjistä ei koe myyntityötä omakseen, mutta usein nämä henkilöt kyllä vaihtuvatkin niihin, keillä motivaatio on kohdillaan.

  Blogisi on muuten mukavaa luettavaa, tämä vain särähti korvaani.

  1. Kiitos palautteestasi! Ilmaisin asian ehkä hieman väärin, pidin ja pidän edelleen myyntityöstä oikein kovasti ja tiedän, ettei se siis mitään "helpointa" työtä ole ja koin olevani myyjänä oikein hyvä vaikka itse sanonkin. Myyntitavoitteet toivat haasteita ja niissä onnistuminen taas palkitsi ja sai yrittämään vieläkin paremmin. Lähinnä tarkoitin tässä helppoudella sitä, ettei tavallisen myyjän tarvitse kantaa niitä töitä kotiin tai ajatella töistä lähtiessään, että "täällä ne hommat odottavat taas huomenna keskeneräisinä", vaan jokainen työpäivä on "erillinen" eikä jatkumo. Esimiestyössä tietenkin asia on eri. En osaa selittää! Toivottavasti kuitenkin ymmärsit pointin nyt paremmin 🙂 Vertasin entisiä hommia laadultaan tämänhetkisiin.

 5. Hiusvalkeissa on tosiaan kokonaan uus edullisempi hinta tuo 2,50e eli ei oo vaan alennuksessa:)

 6. noi tarrat on ihania !! mulla itelläni on ne timanttitarrat ja nekin on tosi söpöjä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.