Torstai 17

Kyhnäsin eilen puolet päivästä kotona yökkärissä ja koko päivälle oli alunperin suunnitelmissa korkeintaan reipas lenkki Bixun kanssa. Loppulta Anna heitti mua tekstiviestillä (koska mulla menee aina kaikki Facebook- kutsut eventteihin ihan ohi), että grilli-ilta ruokineen päivineen tiedossa (ja jääkiekkoineen :D) heillä kotonaan ja sinne siis kävi tieni! Voiko kellään olla ihanampaa perhettä?! Annan vanhemmat ja siskot on maailman herttaisimpia ihmisiä, isän herkku-bravuurista puhumattakaan. Läksin kuitenkin kotiin suosiolla ennen Suomen pelin alkamista mun niskajumin taas yltyessä ja Annan tuntien, ois varmasti ollut aikamoinen meno kisakatsomossa 😀 Itse kun en siis ymmärrä jääkiekosta mitään, vaikka yritettäis vääntää ihan oikeasti rautalangasta..
Mä tiedän itsekkin, että mun pitäisi patistaa itseäni käymään vapaa-päivinä enemmän ulkona ja ylinpäänsä jossain sen sijaan, että keksin aina kotona jotain tekemistä, mitä en kertakaikkiaan jaksa tai ehdi hoitaa viikolla tai työpäivän päätteeksi. Tai muuten vaan istun koneella hoitean muita asioita ja yritän koko ajan keksiä syitä sille, miksi sysätä esimerkiksi mun opparia jonnekkin hamaan tulevaisuuteen sen sijaan, että vaan tekisin sen pois alta.

b

Ette tiedä monesko kerta oli eilen, kun mun piti kuvata teille taas vaihteeksi meikkivideo, mutta sitten vaan turhauduin ja ajattelin, että siitä tulee ihan liian pitkä, joten annoin periks. Viimeks olin jo ottanut kameran tohon esille, mutta meni hermo kun jalusta ei pysynyt pystyssä, joten annoin asian olla. Se postaus nyt siis vähän niinkun jäi tähän yhteen kuvaan.. Better luck next time ?!

Yhtenä iltana en jaksanut raahautua kauppaan ja kaapista löytyi paketti tortillalettuja, joten tein itse ”hätävara-nachoja” hahhaha! Eli leikkasin ne tommosiks slaisseiksi, heitin päälle vähän suolaa ja oliiviöljyä ja pariksi minuutiksi uuniin. Ei nyt mitään kovin kummoisia, mutta täytti pahimman sipsi-addiktin himot 😀
Nyt koiran kanssa tonne sateeseen (jee…) ja töihin ahkeroimaan. Tänään onneksi lyhennetty päivä kompensoimaan viimeaikojen megatyöpäiviä ja lähden todennäköisesti jo puolenpäivän jälkeen hoitamaan asioita. Huomenna onkin tiedossa Merin kanssa meidän kaverin kauneuskekkerit ja saan poikaystävän tänne viikoksi lomailemaan, jee! Toivottavasti viikonloppuna on hyvä sää, koska MÄ HALUAN LINTSILLE !!!

9 vastausta artikkeliin “Torstai 17”

  1. En vielä tiedä, eka menen ainakin akupunktioon, pitää ottaa selville enemmän siitä kinosta, koska siihen täytyisi varmaan olla joku "ohjaaja" aina asentamassa ne teipit, koska en varmasti itse siitä suoriutuisi ;D ennaltaehkäisevänä hoitona pidän varteenotettavana vaihtoehtona, heti kun on pahin jumitus saatu hellittämään!

 1. Hei, itse samojen vaivojen kanssa vuodesta toiseen eläneenä, tiedän murheesi. Ensiapuna yliannostus Solgarin (life-liikkeistä) magnesiumia. Makaa lattialla 2 kirjaa niskan alla, polvet koukussa, silmät auki, ja rentoudu. Kävin läpi kaikki maailman "paatit ja praktikot", rahaa meni ja vaiva helpotti ehkä päiväksi kahdeksi. Paras apu minulle on ollut vesijumppa lämpöisessä paljussa, lihakset rentoutuivat. Mangnesiumia syön ed päivittäin, Inhoan ainaisia sirdalud+burana 800 kuureja, mutta aina välillä pakko ottaa.. Hengessä mukana!!
  Suvi

  1. Joo todellakin hengessä mukana! 😀 Mä oon noita tavallisia diasporaleita vetänyt, osaatko sanoa kuinka suuri tää toimiva "yliannostus" on? 😀 tähän asti en oo huomannut että tää 250mg annostus päivässä ois auttanut 🙁

 2. Itselläni auttaa body combat eli kunnon potkunyrkkeilytunti. Aukeaa paikat kummasti vaikka päänsärky välillä seuraakin, mutta pidemmän päälle helpottaa!

  1. Joo mä oonkin combatia tehnyt!! 🙂 Ihan huippua! on yks ohjelma siitä koneella mut harmittaa kun nyrjähti töissä nilkka talvella, sit murtu varpaat ja nyt taas venähti nilkka, niin en oo pystynyt combatia tekemään kun kipeytyi nilkka siitä hyppelystä 🙁 kiitos muistutuksesta, sen kun jaksais vetää läpi jokatoinen päivä niin ois jo suoritus 😀

  2. Oivoi onpa sulla sattunut ja tapahtunut! Toi jokatoinen päivä ois aika ihanteellinen…*in my dreams*…laiskuus vie välillä voiton oli niska jumissa tai ei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.