Video perjantailta!

Jipiii, sain eilen päähäni kuvata pari videota, kun niitä on toivottu! Blondi tietty keksi kuvata tän pystytasossa, joten tosta videosta tuli vähän epäselvä, mutta kannattaa katsoa kokonäytön näkymänä, jos haluaa saada jotain selkoa 😀 Yritin sählätä ton iMovien kanssa että oisin saanut sen käännettyä vaakatasoon, mutta siitä nyt ei tullut yhtäään mitään, joten sain jotenkin Youtubessa käännettyä tän, vaikka toi kuvanlaatu vähän kärsikin.. Kannattaa katsoa kokoruudun kokoisena, jos haluaa saada jotain selvää.

Pahoittelen jo valmiiksi noita pieniä ”blond momenteja”, 4:50 heränneenä ei enää kamalasti toimi illalla aivot (näköjään) tai muutenkin kun perjantaissa liikutaan 😀 Tuli sitten syötyä vatsa täyteen kanapastaa just ennen tätä videota… ”Seli, seli”, onhan se totta että on jäänyt lähiaikoina kyllä toi vatsalihas (ja vähän muukin treeni vähemmälle), jonka kyllä huomaa!

Nyt Merin kanssa kauneuskekkereille!

18 vastausta artikkeliin “Video perjantailta!”

 1. Mua tää palkkajuttu kiinnostaa kun itsekin olen tuleva tradenomi.

  Voitko kertoa vielä mikä sun tän hetkinen titteli on? Eli oletko assistentti vai jotain muuta? Ja onko sulla aiempaa toimistotyökokemusta?

  Kaupan alalla on se huono, että palkka on usein vain TES. Riippumatta henkilön henkilökohtaisesta suoriutumisesta ja ammattitaidosta niin aina mennään TES:n taulukkopalkkojen mukaan, jotka on melkoisen huonoja. Palkasta on hankala neuvotella. Itse olin vuonna 2008 ruokakaupassa töissä ilman työkokemusta ja tuntipalkka oli n. 10€/h eli kyllä tuo sun palkka on kokemukseen nähden ollut alakanttiin.

  Laskin että sun palkka olis jotain 2300€/kk luokkaa. Ihan ok ekasta oman alan työpaikasta. Muutenkin naistradenomien alkupalkat ei niin huimia ole.

  1. Hei ANonyymi! Oon pahoillani, että poistin kommenttisi, en tosiaan halua jakaa palkka- tai työsuhde-asioitani tänne blogin puolelle, koska ne eivät tänne kuulu, vaikka kirjoititkin varmaankin pelkällä hyvällä 🙂 Titteliäni tai toimenkuvaani en valitettavasti täällä kerro enkä yritystä, jossa työskentelen. Tosiaan ei mitään aiempaa toimistokokemusta, enkä ole vielä valmistunut edes, joten todella tyytyväinen olen tämänhetkiseen palkkaani suhteessa tähän, hyvästä konsernista puhumattakaan! Hyvät väylät "unelmahommiin" kun valmistun 🙂 Tällä hetkellä tulen taloudellisesti toimeen enemmänkin kun hyvin, TES:in pohjalta tosiaan on tuo palkka, ensimmäistä vuotta kun olen, niin ei voisi oikein millään alalla parempaa odottaakkaan ilman aiempaa kokemusta ja koulutusta. Mulla on kuitenkin erinäisiä "lisävastuita" kuten kieliosaaminen joka tuottaa lisätöitä päivittäin, jotka aion ottaa seuraavissa palkkakeskusteluissa puheeksi, eli ihan hyvissä mielin ollaan kun palkkaan tosiaan voi osaamisen pohjalta vaikuttaa! Ajattelin hakea kauppikseen ensi keväänä ja käydä sitten maisteritutkinnon töiden ohella, niin aukenee uramahiksetkin. Tällä hetkellä saan tuloja muualtakin kun kokopäivätyöstäni, joten en oikein osaa sanoa kuinka "pieneltä" nykyinen palkka vaikuttaisi ilman näitä. Mutta nykyään saa olla kyllä onnellinen, että ylinpäänsä on suht.ok ja vieläpä vakituinen työ, itse kun tunnen useitakin maistereita (esim ktm), jotka työskentelevät samalla palkalla kun itse. Mukavaa kevättä! 🙂

  2. Sori, siis en poistakkaan (:D) luin tän ensin liian nopeaa, mutta siis riippuu alasta, mulle tarjottiin eri alalta paikkaa talvella, jossa oli palkkakin huimasti parempi, mutta päädyin kuitenkin ottamaan nykyisen paikan vastaan ihan kokonaistilanteen kannalta (yritys, etenemismahdollisuudet, mitä olin kuullut muualta). Mutta, pääasiassa finanssialalla (mihin olen suuntautunut), on alkupalkat kaikkialla tuota samaa luokkaa, mutta jostain se on aloitettava ja kokemuksen myötä tietenkin saumat aina parempaan. Sehän nyt oiskin epärealistista vaatia ensimmäisestä työpaikasta se 3500e/kk valmistuneena tai vielä opiskelevana tradenomina ;D Riippuu siis tietenkin mihin suuntaudut, asiantuntija- ja esimiestöihinhän tradenomi on "pätevä", mutta eihän niihin tietty heti valmistumisen jälkeen ole saumaa 🙂

  3. APUA!! oon niin pihalla tänään 😀 siis toi kaupan alan palkkahan on siis jyväskylässä paljon alhaisempi kun esim pääkaupunkiseudulla, jonka vuoks toi 10e kuulostaa ehkä pieneltä, verrattuna esim pk-seudun kaupan alan palkkoihin, jos sitä siis tarkoitit!! 🙂 Hitto ei toimi aivot!! 😀

 2. Tosi kiva video, teehän näitä vaan useammin! 🙂
  Ja tosi kivoja ostoksia olet myös tehnyt. Hyvää viikonloppua!

 3. Ihana Iines! 😀 Tosi kivoja ostoksia, etenkin kengät! En ookaan jostain syystä vähään aikaan Biancossa käynyt. Ehkä ois syytä käydä taas kurkkaamassa valikoimaa! 🙂

 4. Ihanat shortsit! Sulla on ihanan naisellinen vartalo, sopusuhtainen, eikä mikään kaamea tikku:) Tuleeko sulla muuten kesäisin paljon pisamia lisää? Itselläni niitä rupeaa ilmestymään heti, kun vähänkin olen auringossa. Mutta mielestäni ne ovat vain kivoja:)

  Sun blogia on mukava seurata!

  Ps. Bixu<3 Meilläkin on kääpiövillis, tosin musta ja poika.

  1. Joo pisamia kyllä ilmestyy aina paljon kesällä, ellei ole ollut talvella jossain reissussa, että on saanut ne valmiiks aktivoitua 😀 Kovat kiitokset ja rapsutukset poikavillikselle! 🙂

 5. Olen niin iloinen että teit "ylläri videon" jotenki nää tälläset videot sopii sulle 🙂 osaat eläytyä näihin ja sillai. voitko sä jakaa ne sun muutki videot sinne you tube kanavalle kun siellä on paljon videoita joita oisi taas kiva kattoa 🙂 ja siis en tajunnu et millon teet se talo postauksen tai sen ? 🙂 ja bixu on edelleen niin ihana 🙂 ihanaa muuten kun olet taas alkanu postailee tänne kun yhes vaihees kirjottelit niin vähän ja nykyään näitä taas tulee. 🙂 rakastan niin blogiasi. olet kirjottanu tätä niin kauan ja aina mä selaan tätä ja luen ne moneen otteeseen kun jotenkin ihailen tätä blogia ja tätä tunnelmaa mikä tässä on 🙂 ja plus et noi sun videot kruunaa tän 🙂 asuuko muuten bixu siellä sun luona nyt ihan kokonaa? mut tosi hyvät kesät sulle ja muista nauttia.!!<3 🙂 T: jemina

  1. En tiedä haluanko enää laittaa vanhoja videoita näkyviin, mutta oikein mukava kuulla että pidit tästä! 🙂 Joo Bixu asuu toistaiseksi täällä taas, ainakin loppukesän asti. Ihana kesää sullekkin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.