Sunnuntai-brunssia kotona

Olin eilen jo ennen kahdeksaa illalla niin uskomattoman uupunut, ettei mitään rajaa.. Johtuuko tosta siitepölystä vai mistä, ei hajua mutta katsottiin vielä illalla Shutter Island.. Puolessa välissä elokuva olin jo niin tööt, että näin tekstityksetkin jo kahtena ja nukahdin lopulta kun saunalyhty, mikä on multa siis todella harvinaista 😀 Yllättävää kyllä, nukuin tosi sikeästi aina aamu11 asti, joten ehkä nämä kuluneen viikon univelat on tällä kuitattu! 

Aamulla poikaystävä yllätti mut sitten sunnuntai-brunssilla kotona, johon kuului chiabatta-sämpylöitä, chiligoudaa, kasviksia, marmori-pekonia (tää oli joku ihan huippu-uutuus HK:lta, suosittelen!!), valmis-smoothieta, mustapekalla täytettyjä pekoni-herkkusieniä ja maissia. 

Meillä päin aloitetaan aamu tosiaan usein aika tuhdisti, kuten huomata saattaa. Äijiä kun ollaan molemmat, tai itse vielä vähemmän noiden kasvisten perään, vaikka pitäisikin tän suhteen vähän skarpata. Vedin just napaan loput pekonit ja chiabattat chiligoudalla, huhh!! 😀

Muuten päivä vierähti auringossa paistatellen tossa Leninin puistossa, ihan mieletöntä, että ulkona tarkeni ottaa aurinkoa jo bikineissä! Nyt vaan sitten kamala tukkoisuus ja aivastelukohtaukset päällä tosta koivusta (tai toivottavasti ei mikään flunssan alku kuitenkaan), joten en kykene pidempiä nyt tarinoimaan, vaikka varmasti kaikkea hyvin tärkeää asiaa olisikin..
Olitteko te ulkona paistattelemassa päivää?!

2 vastausta artikkeliin “Sunnuntai-brunssia kotona”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.