Kotipostaus videolla

Jee, jee sain vihdoin kuvattua sen todella paljon toivotun videon kodista!! Oon muutenkin ihan iloinen, kun oon vihdoin ja viimein jaksanut ja ehtinyt toteuttaa näitä teidän toiveita. Eli tässä tarkempaa näkymää tästä mun (vieläkin vähän kolkosta) kodista tosi asiantuntevasti esiteltynä ;D Yrittäkää olla välittämättä noista tyhmistä jutuista tossa selitysten välissä….that’s just me.. 😀

Onkohan ehkä maailman ärsyttävin asia, kun poikaystävä tulee tänne kesälomaksi, saa vielä näinkin hyvät lomasäät ja mä joudun nousemaan ylös klo 4:45 pesemään hiuksia töihin, kun toinen saa jäädä koisimaan. Ois vissiin pitänyt kans ottaa toukokuulle loma 😀 

Mukavat viikonalut, mä kyllä niin varmasti syön töissä tänään pikavauhtia ja meen viettämän loppuajan ruokatauosta aurinkoon!!

26 vastausta artikkeliin “Kotipostaus videolla”

 1. Moikka, nätti koti sinulla. Oletko hyvin viihtynyt Helsingissä vai haluaisitko mieluumin takaisin Jyväskylään? Haukkuuko koirasi kerrostalon ääniä?

  1. Olen viihtynyt hyvin, enkä ole koommin ajatellut kummassa viihdyn enemmän, kummatkin kivoja paikkoja ja kai olen sitten vaan hyvä sopeutumaan 🙂 Kyllä hauva aina ovikelloa ja postimiestä haukkuu, mutta se on ikänsä asunut kerrostalossa, joten ei ollut mitään sopeutumisongelmia onneksi.

 2. Aivan unelmakämppä!! ihana!! Keittiössäki just niin hieno, tollasesta tyylistä mä tykkään. Millanen toi parvi sit on, onkse vaan tollanen pieni vai mahtuuko sinne useampiki nukkuu? 😀

  1. Parvelle mahtuu 120cm (tai mahtuis nippanappa ehkä 140cm leveä) runkopatja, eli kaksi ihmistä mahtuu nukkumaan 🙂 Tykkään itse myös kovin paljon!!

  1. Botoxia ei laiteta huuleen. Botox on hermomyrkky, jolla lamautetaan lihas ja rypyt katoavat. Huuliin laitetaan täyteainetta.

  2. ootko laittanu jotai hyaluronihappoa tai mitä näitä restylaneja on..?

  1. samaa kysyisin minäkin? koska muistelin että olisit ollut vuokralla, mutta miten laittaisit omaa rahaa vuokrakämpän kylppäriremppaan? 😮

 3. Ootko siis ostanu ton asunnon omaksi? 🙂 Ihana kämppä! Pääseekö Bixu tonne ylös kiipeemään? Mun puudeli ois varmaan kiljuis kurkku suorana jos se ei pääsis mun viereen nukkumaan. Todennäkösesti se sitten ottais vauhtia tollasten portaiden juurelta ja ponkasis ylös, mutta ei uskaltais enää tulla alas, lopulta pää edellä 😀 Vaadin lisää Bixujuttuja!!

  1. En ainakaan vielä 🙂 Ei se pääse onneks kun pari rappua, oon kuitenkin niin neuroottinen että pistän aina aamuisin jonkun esteen noihin rappuihin, ettei se vaan saa päähänsä yrittää kiivetä 😀 Bixu oli kyllä aluks ihan reppana kun jäi aina rappujen alle odottamaan kun menin nukkumaan!! Eikä uskalla ottaa viereenkään kun pelkää, että se yöllä säikähtää jotain ja pinkasee alas 🙁

 4. ihana ! toi talo oli ihan erinlainen videolla kun kuvissa 🙂 mutta todella nätti talo 🙂 ois ollu kiva nähä parveakin. ja noi korit kiinnostaa minuakin todella kovin 🙂 tosi näppärä ja hieno keksintö 🙂 tulee niin ne "vanhat ajat" mieleen kun kirjottelit aina tänne ja teit jokapäviä videoo 🙂 nytki oon tehny niin paljon tai siis kirjotellu tänne tyylii jokapäivä ja nyt on jo kaks videooki 🙂 so happy ! Olen aina rakastanut blogiasi tämä on selkeä ja kertoo just niistä elämän asioista mitä kaikille tulee vastaan 🙂 avasit sun you tube kanavani. 😀 toinen mikä ois tosi hieno ois se iineksen kanssa päivä 🙂 tykkäsin niistä sillon joskus tosi paljon 🙂 ja sit se sun lempi aamupala se joku maitorahka juttu muistaks ? olen niin innoissani tästä :)) hyvää kesää sulle muista nauttia ja bixulle pusu.

  1. Voiei ihana kommentti! 😀 Joo söin aina sitä aamupalaa hahaha! Voin laittaa parvesta lähipäivinä kuvaa, kun sitä on paljon pyydetty. Ihanaa kesää myös sulle ja Bixulta lipsaus takasin ;D

 5. Toihan on ihan unelmayksiö!!!!

  ja hei ei toi vessa niin paha ole että siihen kannattais hirveesti laittaa omaa rahaa likoon. Jos et aio tossa kovinkaan montaa vuotta asua varmuudella niin älä ainakaan omalla rahallas kaakeleita viahda. Sadevesisuihkun saakin asennettua helposti ja sen saa sitten vaikka mukaan seuraavaankin kämppään jos niin haluaa 🙂

  1. Joo en mä laita omaa rahaa kun siinä tapauksessa, että ostan tän omaksi 🙂 Tää on kyllä tosi huippu yhdelle (tai mahdollisesti myös kahdelle) ihmiselle, kun parvi säästää niin paljon tilaa!

 6. Hei voisitko laittaa ohjeen miten niitä koreja on tehty mitä sinulla näkyi asunnossasi. Ovat tosi kivan näkösiä ja voisin itsekkin tehdä jos ohje löytyy.
  Kiitos etukäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.