Sunnuntai 20

Huh! Juoksin töissä ja asioilla yli 11h ja nyt vihdoin kotiin lepäämään, ihme ja kumma on tähän aikaan jo niin poikki, että tekisi mieli simahtaa samantien. Oisin halunnut mennä vielä tänäänkin makaamaan aurinkoon, mutta kai sitä täytyy hetki levätä kotonakin ennenkö täytyy taas mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna taas painaa töitä.

Eilinen meni aikalailla näissä merkeissä Leninin puistossa…

Ihan parhaita! Pitäis päästä pian Tallinnaan hamstraamaan tota rusketusvoidetta 🙂

Kaikki puut ovat ihan kuluneen viikon sisällä alkaneet puskea lehteä ihan kunnolla!! Viime viikolla oli vielä ihan keväisen ankeaa, mutta nyt on jo ihan kesä. Viikonloppu, tule jo! Tai oikeastaan, kesäloma, tule jo! En edes enää muista, millasta oli lomailla kuukausi tai edes muutama viikko. Kesäloma tulee tällä tytöllä ainakin niiiiin tarpeeseen, ettei mitään rajaa 🙂

10 vastausta artikkeliin “Sunnuntai 20”

  1. Ihania kesäkuvia Iines! <3 Tulispa oikeen sellasia täydellisen aurinkoisia, kuumia hellepäiviä kun viime kesänä kun otettiin brunaa. Mä oon valkoinen kun lakana, mitähän sitä keksis. 😀

    1. Eih, sun kahvikoneen latte oli kyl niin herkkua. Sellasta mä en ainakaan taio meidän Lidlin keittimellä. 😀

  2. Moikka! ajattelin nyt kommentoida kun sun blogi vaikuttaa niin superkivalta! haluaisin kysyä, että onko sulla tatuointeja? jos on niin missä ja millaisia?:)

  3. Miten toi rusketusvoide toimii, vai toimiiko ollenkaan ?:D Viron matka nimittäin tulossa ja joku tommonen hyvä rusketusjuttu ois haussa =)

    1. Se on jotain semmosta kaakaovoidetta yms ja sisältää kemiallisen uv-suojan, en oikeen tosta virolaisesta tuoteselosteesta oo kaikkea saanu irti mut musta toi on aivan best ja maksokin jonkun euron! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.