Pinkit kissyt

Eräs ihana lukija lähetti mulle pari viikkoa sitten mailia ja kertoi, että oli nähnyt Oulun Carlingissa vielä pieniä kokoja uusista pinkeistä kevät-Kissyistä. Sama ihanainen tarjoutui käydä hakemassa kyseiset housut minulle ja ei mennytkään kun yksi tai kaksi postipäivää, kun nää söpöt tupsahti jo mun postiluukusta!! Mulla on kyllä niin ihania lukijoita, ettei mitään rajaa. Niin monet hyvät vinkit olen juurikin teiltä saanut, lempituotteiden vinkkailusta puhumattakaan 🙂

Kerkesin pari päivää olla näistä niiiin innoissani, kunnes Kissyille kävi vähän ikävästi, nimittäin toi sauma repesi kahden käyttökerran jälkeen tosta vyötäröltä, tavallaan kankaan ja sen vyötärökuminauhan välistä. Kyseessä mun varmasti kymmenennet Kissyt ja nyt käy näin!! Aloin jo miettiä, että onko näiden laadussa alettu tinkiä suuren kysynnän vuoksi, koska tähän asti ei ole yhdetkään Kissyt menneet miksikään lukuisten pesujen ja satojen käyttökertojen jälkeen. Ja tää kokohan on mun mielestä suurentunut näissä, en osaa sanoa oisiko materiaalia olla voitu vaihtaa edullisempaan? Tai ehkä nämä mun nyt vaan oli ”maanantaikappaleet”.
Kävin sitten Carlingsissa viime viikolla vähän konsultoimassa, että onko näiden korjaaminen ompelijan ottamaan hintaan nähden edes kannattavaa, vai kannattaako reklata tuote kokonaan kertaheitolla.. Yllättäen kokoa xs ei löytynyt näistä enää mistään Pääkaupunkiseudun liikkeestä, eikä myöskään Jyväskylästä, josta hakuammunnalla yritettiin tiedustella. Nyyhh! 🙁

Nyt en ala. Mun pinkit kesähousut! Ehkä se ompelija saa nää vielä korjattua, tai ainakin toivotaan.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

21 vastausta artikkeliin “Pinkit kissyt”

 1. Mulla on kolmet kissyt ratkennut, kahdet haaroista ja yksissä repesi kangas reisien kohdalta! En taida ostaa enää yksiäkään, aiemmin kesti vaikka ja mitä remuamista, mutta nyt on kyllä käynyt huono tuuri. Harmittaa, kun on ihan parhaan mallisia!

 2. Voi ei, nuo on tosi kauniin väriset ja näyttää jotenkin niin Iineksen pöksyiltä! Toivottavasti saisit vielä jostain uudet tai löydät taitavan ompelijan! 🙂

 3. Itsellä myös samanlaisia kokemuksia uusimpien kissyjen/plentyjen kanssa. Mulla on niitä vaikka kuinka monet parit ja ennen ostin uudet lähinnä sen takia, että väri kulahti, kun oli niin paljon pesty. Nyt kahdet viimeisimmät, toiset kissyt ja toiset plentyt, ovat menneet ihan kummallisiksi haarojen kohdalta saumasta. Kun ne vetää jalkaan, iho näkyy, kun se on jotenkin venynyt. Toiset nyt myös kokonaan rikki saumasta. Mietin ihan samaa, että onko laadussa alettu tinkiä kysynnän vuoksi. Ärsyttävää! -Roosa

  1. voiei :O näiden muidenkin kommmenttien perusteella alkaa kyllä vaikuttaa siltä, että on tosiaan laatu vähän päässyt kärsimään 🙁

 4. Oon kanssa huomannu ton koon suurenemisen, mulla oli aikaisemmat mustat Kissyt kokoa s ja vähän aikaa sitten tilasin nellyltä samat kokoa xs ja oli ihan yhtä sopivat kun aikaisemmat. Muut vanhat Kissyt on kyllä kokoa s 😀
  Ja noista saumoista vielä, mulla ratkes tummansinisistä Kissyistä reiden sisäsauma kolmesta kohtaa. Sai onneks helposti ite korjattua, mutta oon kyllä kanssa sitä mieltä että laatu on heikentynyt noissa pöksyissä :/

 5. Haha, mä ostin just viikonloppuna Carlingsista parit uudet Kissyt, ja huokailin kauheesti noiden pinkkien perään, mut niitä oli jäljellä tyyliin yhdet ämmät. Nyyh! Jouduin tyytymään tummansinisiin ja harmaisiin. T. Oululainen 🙂
  PS. Näiden harmaiden kangas tuntuu ihan erilaiselta kuin entisten Kissyjen, ja venyivät jo yhden käyttökerran jälkeen. Pakko näissä on olla jotain muuttunu. Siniset oli onneks samaa vanhaa parhautta!

  1. Näinpä! Vanhat oli tosi jämäkkää ja nää on kyllä paljon löysemmät. Harmittaa ihan kamalasti, oli nimittäin mun lempihousut, tai on tietty edelleen ;D onneks niistä mustista oli edes tullut sitä xxs, joka vastas vanhaa xs!

 6. joo siis mullakin ennen noi kestäneet varmaan sata pesua ja myllerrystä, nyt ostin uudet viimeviikolla ja ekalla käyttökerralla kun en vielä ehtinyyt kokonaan edes laittaa jalkaan niin repes siitä vetskarin saumasta niinkuin haarat kokonaan. NICE

 7. Mulla myös repesi Kissyt haaroista, mutta toisaalta oli käyttänyt niitä lähes joka päivä monta kuukautta:)

 8. Itiksen One Wayssä on ainakin kokoja samasta väristä, kannattaa käydä siellä tai stadissa 🙂

 9. Mulla oli mun ekat siniset Kissyt tehokäytössä jonkun vuoden, ennen kuin hajosivat. Sitten ostin talvella uudet mustat, joista hajos reisisauma jo ekalla käyttökerralla. Vaihdoin ne uusiin, jotka kestivät ehkä max 20 käyttökertaa, ennen kuin kuluivat puhki. Ja mulla kanssa noi mustat tuntuivat kooltaan isommilta kuin siniset.

  Tosi kurjaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.