ShopBop-sale!

Ajattelin ilmoittaa kiinnostuneille ShopBopin kolmen päivän aleista, jotka käynnissä vielä tänään 23.5! Mun piti pistää teille tietoa tästä jo eilen, mutta kamppailin koko eilisillan niin järkkyjen selkäkipujen kanssa, etten kyennyt muuta kun makaamaan 🙁

Eli homma toimii näin: Mitä suuremmalla summalla shoppailet, sitä suuremman alennuksen saat. Esimerkiksi 250 dollarin ostoksesta lähtee pois 50 dollaria, kun taas 500 dollarin ostoksesta 100 dollaria ja niin edespäin. Alennuksen saa kassalla koodilla BIGEVENT.

Nyt kannattaa siis pistää tilausta ShopBopille, mikäli on ollut mielessä jokin suurempi hankinta! 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “ShopBop-sale!”

  1. Heh, itse laitoinkin eilen jo tilausta menemään 😉

    Tämä kysymys ei liity mitenkään itse postaukseen, mutta kysynpä tässä silti. Oletko käyttänyt Neulashin lisäksi mitään muita ripsiseerumeita tai oletko kuullut suosituksia muista? Tuo neulash houkuttelisi, mutta hinta kauhistuttaa… Grouponissa on monesti ripsiseerumeita alessa, mutta onkohan niistä sitten mihinkään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.