Torstai 24

Pahoittelen, että blogissa on tällä viikolla vähän hiljaisempaa johtuen siitä, että mulla on tän viikon vieraita, joten en viitsi viettää niitä muutamaa tuntia päivässä, jotka olen kotona hereillä, kirjoitellen blogiin. Toisekseen siksi, että viime päivät on ollut tosi, joten yritän työajan ulkopuolella vältellä tässä istumista, ettei tekisi niin tuskaa. 
 toissaviikolla oli pinkit kissyt ensikäytössä!
Aloitin eilen taukojumppailut jumppakepin kanssa, yay!

Oon ollut niin kamala valittaja näistä niska-, ja pääkivuista lähiaikoina, että ihan nolottaa. Toivottavasti on ensi viikolla jotain vähän kivempaakin kerrottavaa kun valitus 🙂

Lupaan vastailla kommentteihin jokatapauksessa viimeistään viikonloppuna!

6 vastausta artikkeliin “Torstai 24”

  1. Älä välitä valittamisesta, tiedän kyllä niska/hartia/selkäkivut, ei voi muuta kun valittaa kun ne käy sietämättömiksi 😀 I feel you!

  2. Oi.. ei haittaa narinat yhtään. Itselläni on samat ongelmat ja niin kovaks yltyy pääkipu et joudun yleensä sairaalaan kiputippaan ja oksentelen n kuusi kertaa tuntiin 🙁 mut mee lekuriin ja sano et tökkää pakaraan norflex ja voltaren piikit niin helpottaa heti,ainakin mulla.. myös pahoinvointiin saa piikin halutessaan. itsellä laukaisee nuo piikit niskakivun ja pääkivun viikoiksi 🙂

    1. Oon monesti miettinyt noita piikkejä, helpottais elämää nimittäin niiiiin paljon, jos sais edes muutamaks päiväks kivut ja jumitukset veks! Kiitti vinkistä 🙂

  3. oletko kokeillut hermoratahierontaa? itse käyn säännöllisesti sellaisella ja kivut ja vaivat ovat pysyneet poissa 🙂

    1. Mun isäpuoli tekee hermoratahierontaa, niin oon joskus saattanut ollakin! 🙂 Meen ensi viikolle yhdelle lääkärille konsultaatioon, että mikä ois paras hoito niskalle näin alkuun, niin paljon hyviä vinkkejä olen täällä saanut etten tiedä itse että aloittaisko sitä kiropkaktikolla vai ihan hieronnalla 😀 kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.