Video: Lauantai 19.5

Kuvasin viime lauantaina taas videon, jonka lataamisessa tänne nyt meni tosiaankin se viikko, kun oon tällä viikolla ollut ensinnäkin tosi kiireinen ja toisekseen sairaana. Sain myös vihdoinkin postissa sen reilun 800g untuvapeiton ja Mille Nottin luksuspetivaatteet, jotka viime kuussa tilasin Campadresta! En oo pitkään aikaan ollut mistään näin innoissani! Kyllä nyt kelpaa nukkua uusissa peitteissä, voi kyllä olla että lähtee toi paksu peite aika nopsaa vaihtoon entiseen Joutsenen 400g peittoon, parvella on alkanut olla öisin tosi kuuma.
Pahoittelen jo etukäteen maailman huonoimpia juttuja tossa videolla ja ois kannattanut varmaan myös tarkastaa ennen kuvaamista, että onko farkkujen vetskari kiinni.. Ei kyllä mikään uusi juttu multa 😀 Näin jälkeenpäin ajateltuna ois ollut aika järkevää panostaa tohon hiustenlaittoonkin vähän enemmän kun vaan pöyhimällä se auki heti heräämisen jälkeen..

24 vastausta artikkeliin “Video: Lauantai 19.5”

  1. IHANAA!! rakastan sun videoita. hyvä toi hämähäkki juttu (: nauroin tota niin kauan 😀 ja nätti sä tos videos oot. koita saada flunssa pois 🙂 ihana iines <3

  2. voi että sä olet ihana !! ♥ Niin kivoja nää videoit, lisää vaan. ei me kyllästytä laisinkaa 😉 Ja ps pakko kysyy, oliko hotteja työmiehiä? mä oon niihin heikkona :D:D

  3. Ihana Iines!! 🙂 Komppaan aikasempia kommentteja, sun videoita on kiva seurata. Btw, oot ehkä saattanut poistaa Crest-videon, mut oispa kiva saada se tutorial takaisin, kun vihdoin uskalsin tilata niitä.

  4. Nää sun videos on tosi kivoi oikeesti 🙂 Vitsi nauroin tolle hämähäkki jutulle :DD

  5. Sulla on tosi kivasti hiukset tässä videolla! 🙂 Miten oot laittanut ne, ootko suoristanut?

  6. voi ihana video :–)
    Hei saanko kysyy, et minkäkokoset noi farkut on? Mun on niin vaikee löytää oikeeta kokoo 😀

    1. Mitä ihmettä? Mä en ikinä sais jalkaani ton kokosia housuja 😀 Vitsit oot pieni! (Kateellinen)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.