Helatorstain asu

Sain helatorstaina otettua ensimmäistä kertaa pitkään aikaan asukuviakin. Tosi harvoin jaksan vapaapäivinä pukeutua collariasua kummemmin ja töihin herään niin aikasin, ettei asukuville vaan riitä aikaa tai energiaa, saati sitten päivänvaloa. Välillä oon yrittänyt räpsiä eteisessä jotain hätäisiä kuvia iPhonella, mutta eteisen valaistus on niin onneton, että pitäis saada raahauduttua Ikeaan ostaamaan vihdoin iso kokovartalopeili tänne olkkariin. Tän vuoksi näitä asuja on nyt nähty täällä harvemmin ja yleensä niissä työvaatteissa nyt ei ole mitään niin ihmeellistä, että kokisi tarvetta niitä ikuistaa 😀 Ennemmin on sitten tiedoton jälkeenpäin siitä, millaset rätit on kiireessä kaivanut päälleen ja lähtenyt puolimärällä tukalla pysäkkiä kohti.
Helatorstaina lähdin tosiaan iltapäivällä käymään Annalla ja päällä oli seuraavaa..

housut Dr. Denim, Carlings / paita, JC / kaulakoru saatu nimesi.fi / kello, MK / hiuspanta / GT
Samalla tutustuin myös ihanaan Virpiin, jonka blogi löytyy täältä!  

Nyt mittailen lämmön ja katson, että uskaltaisko sitä lähteä ottamaan Jutan kanssa aurinkoa tonne läheiseen puistoon. 
Mulla on tapana nähdä välillä pelottavia ”enneunia”. Saatan nähdä unta tosi erikoisistakin asioista, jotka sitten jollain tapaa tulee vastaan arjessa. Voi olla tietysti että vaan kuvittelen, mutta välillä ne enteet menee jo pelottaviksi. Näin tällä viikolla aikaisemmin jo yhden toteutuneen enneunen ja muistin eilen sitten yhtäkkiä taas erään unen, jonka olin nähnyt joskus viikkoja sitten. Oon tosi taikauskoinen ja ajattelen aina, että jos toivoo jotain asiaa, ei sitä saa sanoa ääneen että se toteutuu. Näin jokatapauksessa viime kuussa unta, että voitin 7 oikein lotossa ja ajattelin mennä ihan huvikseni joku päivä lottoamaan. Enpä kuitenkaan mennyt (koska en osaa, enkä halua joutua kysymään apua tolta lähi-ärrän ukolta :D) ja viikkoja kului eikä lottopottia (yllättäen) kuulunut. Eilen näin telkkarissa lottomainoksen ja mulle tuli semmoset kylmät väreet ja outo olo, ihan kun mun ois kuulunut mennä tekemään se lotto! En kuitenkaan mennyt ja nyt kyllä ärsyttää, hahah! Ja nyt kun sanoin tän täällä ääneen, niin asia ei ainakaan tule koskaan toteen 😀 Outo tapa kenties?
Okei, nyt oli pakko katsoa toi eilisen 7 oikein rivi, eikä noiden numeroiden joukossa ollut varmaan yhtään mun lempinumeroista. UNOHTAKAA!! 😀
Olisiko pitkästä aikaa kiinnostusta kysymys-postaukselle? Joku toivoi sitä tässä lähiaikoina ja mietin, että saako idea enemmänkin kannatusta?
Ps. Vieläkin kuumetta, en kestä!
Pps. Ei kukaan haluais lahjoittaa mulle iPadiänsä?! Mun uudet lakanat ja untuvapeitto oli niin hyvä ostos, että voisin muuttaa parvelle asumaan iPadin kanssa.

16 vastausta artikkeliin “Helatorstain asu”

 1. Voi Iines ympyröit vaan siitä lottokupongista ne haluamasi numerot. Siinä on monta sellaista "neliötä" jossa niitä numeroita on. Jos haluan yhden rivin ympyröit vaan yhden sarakkeen numeroita.. Jos kaksi riviä niin kahden jne…

  Sitten alle voi ruksata kauanko lotto kestää. Mutta jos jonkun alaruksin jättää ruksaamatta, niin kassasetä kuitenkin kysyy, että no "kuin pitkä" tai muuta vastaava. Ei ole maailmanloppu siis 🙂

  Olen itse ollut veikkauspisteellä töissä ja ei siellä todellakaan ajatella mitään pahaa ei osaavista. Enemmänkin ne ammattilaisveikkaajat vituttaa, jotka halauavat aina kaikki outoja veikkauksia tehdä.

  Rohkeasti tekemään!:) Se lottokuponkikin täytyy vain kerran tehdä, jos tekee vaikka 5 viikon loton, kun sitte voi vain uusia sitä omaa lottoaan.

  1. HAHAHH! Oon mä siis oikeesti lotonnut (joskus yläasteella kun halusin voittaa rahaa miss sixtyihin :DD), mut jotenkin ois uuno olo nyt mennä kun ei yhtään enää muista kuinka homma toimii ;D Kiitos paljon avusta, ehkäpä rohkenen lottoamaan seuraavan kerran kun vaistot sanoo, että kannattaisi!

 2. Aivan ihanat noi pinkit Kissyt! Haluaisin niin kovasti kans tilata mutta en uskalla, kun en tiedä minkäkokoset tilaisin. Onko noi XS:t ihan megapienet?

  1. Xs:sät on tosi isot mun mielestä! Ennen ne oli mulle sopivat, mutta nykyään xs on jo muutaman käyttökerran jälkeen iso 🙁 noista mustista oli tullut kokoa xxs ja se oli mulle sopiva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.