Kukkamekkoja..

Pistin viime viikolla taas pienen tilauksen Nellylle tolla -15% alennuskoodilla. Aiemminhan lähti tilaukseen nämä pitsimekot, mutta jälkikäteen lähti vielä toinen tilaus menemään, ilman postikuluja kun sai. Noita kivoja pitsimekkoja oli tietenkin heti ilmestynyt mm. kivana roosana, nyt harmittaa!
Kaikkia näistä kolmesta kukkamekosta tuskin pidän, mutta musta on kivempi saada testailla vaatteita kotona ja heivata sitten vaan palautukseen postiin, mikäli eivät ole sopivia 🙂

1. Tää mekko olikin jo ehtinyt myydä loppuun, mutta oli kerrassaan niin erikoinen, että
oli tilattava kokeiluun!
2. Nelly Trend:in kukkainen jumpsuit

4. Jeane Blushin aivan ihana oranssi mekko!! Tän otin varmuuden vuoksi kahdessa värissä,
jos käy köpelösti ja mekko myydään loppuun 🙂 Saa ainakin testailla rauhassa kotona
ja palauttaa toisen.
5. Nellyn Satchell-kengät, ei ole ennestään kokemusta näistä Nellyn kengistä tai
koko-politiikasta, mutta toivotaan että koko 36 ei ole näistä kamalan iso
6. Serious Sallyn oranssi löysä perustoppi kesähelteille

Ja Nellyn alekoodi NELLY15 on voimassa vielä huomiseen 28.5.2012 saakka voimassa. Koodi antaa siis kassalla -15% alennuksen kaikista tilauksista. Alekoodia hyödyntämään tästä! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

5 vastausta artikkeliin “Kukkamekkoja..”

  1. Hei, pakko kysyä nyt sulta kun sulla nyt on kokemusta noista paljon hehkutetuista Kissyistä! Meinaa tilasin itelleni nettikaupasta nyt kissyt, enkä aiemmin ollut niitä kokeillut. Otin kokoa m, koska liikkeissä kun olen joskus kattellut niitä ja ajatellut että ne on tosi pientä kokoa. No, tuo m istuu mulle aivan loistavasti ja on just tarpeeksi pitkäkin. Mutta, mites on, löystyvätkö ne käytössä paljon? Kovin joustavaa matskua tuntuvat olevan, ja kyllä tohon vyötärölle monta nyrkkiä saisi mahtumaan kun vyötärökin niin venyy. Mutta kun kyllä ne takamuksesta ja muuten kaikinpuolin näyttävät sopivilta, mutta mietin että onko ne kumminkin sitten isot 😀 jos meinaa käytössä venyvät tai muuta. olisin tilannut pienemmän sovitukseen mutta oli loppu. enkä tiedä nyt mitä tehdä pöksyjen kanssa! 😀

    1. Kyllä ne mulla ainakin on löystynyt 🙁 eli jos se m on noinkin iso, niin varmasti s olisi käytössä sopivampi.. Tietty voit ottaa noi ekat testikappaleiksi, niin tiedät kuinka paljon ne venyvät? Varmasti sekin riippuu ihan käytöstä 🙂

  2. Onko nämä nätit kesäpäivät saanut iineksen bloggaamaan näin ihania juttuja ja noita videoita (: sulla oli pitkä pitkä tauko noitten videoitten suhteen ja sit tollane "yksityisyys " ja avoimuus. nyt oot taas se sama hieman aikuistunut ja ulkonäöltään muuttunut ihana iines <3 sun kirjotukset ja koko tää blogi saa mut aina inspiroimaan alottamaan omaa blogia. mutta en jotenkaan uskalla alottaa sitä.. jotenki sen ajattelee niin että tää on blogi vaan et tänne on helppo kirjottaa mut sit toisaalta onhan se rankkaa kirjottaa tänne jatkuvasta. varsinki noi videot joita youtubelataa. Silti mä rakastan sun blogia. ja säki kun olet alottanu blogin nuorena ni saa vähäniinku sellasen aikajanan et miten nuoresta muututaan aikuiseksi.. kerrot blogissasi hyvin tarkasti omat rajasi ja pidät välil pientä profiilia ja välillä taa laajennat sitä.. sun blogi on ensimmäinen mitä oon ikinä seurannu. kun vuonna 2009 olin kipeenä joulukuussa katselin youtubessa videoita ja huomasin kun siellä oli video jossa sellanen söpö tyttö kertoi miten laittaa hiuksiaan (sinä iines). en osannu oikein käyttää youtube kanavia silloin. kunnes tajusin sen et voi mennä sun omalle kanavalle ja siellä huomasin varmaan lähes 20 sun videopostausta ja sit löyty sun blogin osotekki. olin niin iloinen..(jäin niin koukkuun , luin monta päivää sun blogiasi alusta asti) siitä asti olen seurannut blogiasi ja löytänyt muitten ihmisten blogeja. yhessä vaiheessa kun et kirjotellu tänne sain paniikin et eikö se enään kitjottele blogia. yhessä vaiheessa kun kerroit blogin lopettamisesta olin niin surullinen kun rakastin lukea sitä. siitä oli tullut tapa lukea sun blgia. se oli aina sellanen tarina mitä luin. välillä surullisia ja välillä ilosia asioita. oli työ ja vapaa aika asioita. opiskelua ja kaikkea mitä naisen alulla on. 🙂 välillä itkettää kun näitä kattoo ja välillä nauran vatsakippuralla näitä juttuja. mutta silti olen aina rakastanut lukea juuri sinun blogiasi. vaikka en itse kirjoita blogia niin aijon tulevaisuudessa kirjottaa blogia ja toivottavasti liityt siihen lukiaksi. ennen lopettamista pyydän anteeksi tästä maailman pisimmästä "kommentista" mutta jotenki tuli taas ajateltua kuinka ihanaa on että tällänän blogi on keksitty 🙂 toivotan sulle iines todella todella paljon jaksamisia ja todella mukavaa ja lämmintä kesää<3 mä ainakin odottelen innolla jokapäivä postauksia ja sun kuulumisia 🙂 T: vanessa lukiasi <3

    1. Voi, ihana kommentti! 🙂 Omasta mielestäni on niin hassua, että niistä videoista tykättiin niin paljon, kun omasta mielestäni niissä ei ole mitään kummallista lainkaan. Toivottavasti päätät vielä joskus pistää pystyyn myös sen oman blogisi! 😉 Kiitokset ja oikein lämmintä kesää sinullekkin!

  3. Julkaisematon anonyymi: Anteeksi, etten julkaissut muuten asiallista kommenttiasi, mutta en halua kommenttiboksiini toisia bloggaajia koskevia vähänkään negatiivisia kommentteja. Mutta en itse koe, että mainokset olisivat blogissani lisääntyneet? Niitä on ollut tässä blogissa jo pari vuotta ja todennäköisesti tulee myös jatkossa olemaan, kirjoitan blogiani kuitenkin teidän lukijoiden "näkökulmasta", enkä itsekkään halua, että mainostuksesta tulee pääosa blogiani tai epätoivoista rahan tavoittelua. En osaa sanoa oletko sen vuoksi alkanut lähiaikoina kiinnittää huomiota blogini mainontaan, koska se on lisääntynyt muissakin blogeissa ja ehkä sen vuoksi pistänyt silmään enemmän? 🙂 Lisääntynyt se ei mielestäni silti oli. Välillä ei jaksa mennä ihan niin syvällisiin juttuihin ja siksi on kivempi näpertää näitä kollaaseja, vaikka nyt sitten niistä vaatteista mitä itse olen tilannut. Esimerkiksi Kissyjä olen täällä mainostanut ihan vaan siksi, että ovat parhaimmat housut ikinä! 😀 Ja mukava kuulla, että pidät bogistani!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.