Dr.Denim Janice!

Lepuuttelin vähän aivoja muihin ajatuksiin innostumalla Dr.Denimin uusista farkkushortseista, joihin iskin silmäni eilen! (Ylläri varmaan näiden pinkin värin vuoksi :D) Mietin, että onkohan nää samaa matskua Kissyjen kanssa? Onko kellään hajua? En ookkaan aikaisemmin miettinyt, että Kissyistä sais myös maailman parhaat shortsit! (Ja ps. Kissyistä oli taas pikkukokoja varastossa mustista ja Plentyistä myös!)

Vaalean roosat löytyvät täältä ja tumman pinkit täältä!

Ja tänään tosiaan viimeinen päivä hyödyntää toi Nellyn alekoodi NELLY15, joka antaa sen -15% alennuksen kassalla kaikista tilauksista! 🙂

Mulla on kotona kaikkea vähän hinnakkaampaa tavaraa, joita en raaski kirppikselle raahata, joten ajattelin nyt lähipäivinä ottaa niistä kuvia, jospa lukijoiden joukosta löytyisi tavaroille uusi koti, mikäli kiinnostaa! Ja muutenkin ajattelin tässä väsäillä jotain höpöhöpö-postauksia taas vaihteeksi, niin saa vähän muuta ajateltavaa. Postaustoiveet ovat aina tervetulleita!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

17 vastausta artikkeliin “Dr.Denim Janice!”

 1. Esittelisitkö millaisia astioita ja muita keittiöjuttuja sinulla on 🙂

  1. No kai mä voin joskus esitellä, mut eipä niissä oo mitään ihmeellistä, kun en oo koskaan oikein semmosiin panostanut! 🙂 en oo kovin kodin hengetär heh!

 2. hei oisin kysellyt joku aika sitten hiustuotepostauksessa olleesta goldwell 10 bs jutusta! se meinaa vaikuttais just oikeelta tuotteelta mulle mutta oisin tiedustellut mistä oot ostanut omasi? oon pari paikkaa jo käyny kurkkaamassa mutta ei löydy !

 3. Jos noi nyt on samoja ku jotku dr.denimin farkkusortsit carlingsilla ni ei oo yhtään samat. Ei jousta melkein yhtään :/ mut mun mielestä niissä oli erilaiset lahkeet, sellaset taitetut. 49,95€ neki makso kyl mut en nyt mee vannomaan.

  1. aijaa oh no! katoin et noisssa ois ainakin materiaali samanlainen kun kissyissä, mut tosiaan joo, ei kuvan kautta voi oikein sanoo 🙂

 4. Ajattelin juuri leikata yhdistä kissyistäni ehkä shortsit noiden innoittamana:D Saa nähdä onnistuvatko!

 5. Must ois hirmu kiva jos sua vois tsempata eli jos kertosit, mitä ikävempää o ollu. Mut ymmärrän kyllä jos et halua avautua. Mut ainaki ite oisin pelkästään tukena:)

  -NiiMii-

  1. Valitettavasti vedin talvella sen rajan, etten enää puhu täällä henkilökohtaisista asioistani kovinkaan syvällisesti siksi, että lukijoiden joukkoon mahtuu valitettavasti myös niitä mätämunia 🙂 mistään vakavasta ei ole kyse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.