Hemma hos..

Mun ystävä etsi koko viime syksyn Helsingistä omistusasuntoa ja
kierreltiinkin läpi ihan kiitettävä määrä asuntoja muutaman kuukauden
aikana. Ystävä on ammatiltaankin jo ”kiinteistöalan ihminen”, tietää
ummet lammet remonteista, osaa lukea sujuvasti niitä taloyhtiöiden
tilinpäätöksiä ja näkee potentiaalia semmoisissakin kohteissa, joissa
mulla ois palanut pinna jo ajat sitten. Itse haluan mennä näissä
asioissa lähinnä siitä, missä aita on matalin, enkä jaksaisi itse käydä
asunnon oston yhteydessä läpi kokoremonttia ja miettiä pintoja sun muita,
koska en kertakaikkiaan vaan ole edes sen vertaa sisustusihminen miettimään noin
monimutkaisia asioita! Helpommalla pääsee, kun etsii valmiiksi kivaksi
remontoidun kodin. Laiska mikä laiska 😀 Onneks voin aina palkata mun
ystävän tekemään mulle sisustukseen tai remonttiin liittyviä ratkaisuja,
jos joskus tulee eteen.

Kierreltiin syksyn aikana määrältään varmasti kymmeniä asuntoja ja tasan yhden asunnon kohdalla mun oli kertakaikkiaan pakko ottaa aikalisä ja mennä odottamaan rappuun, koska asunto oli edellisen asukkaan jäljiltä aivan kamalassa kunnossa. Olin silloin aivan varma, ettei ainakaan tämä asunto nyt ole SE asunto, mutta mitä tämä tyttö tekee? Päättää ostaa juuri sen asunnon! 😀 

Näin jälkeenpäin ajateltuna tosi fiksu veto, koska taloyhtiöön on jo tehty putkiremontti, ikkunaremontti tehtiin myös talvella ja siitä huolimatta oli hinta todella alhainen ottaen huomioon sijainnin (Hakaniemi). Lisäksi asunnon kunto näytössä säikäytti pois varmasti monta ostajaa, mutta tällä hetkellä se menisi aivan varmasti kuumille kiville! Loppujen lopuksi kunnostamisen suhteen päästiin vielä tosi helpolla, remontin vaati ainoastaan kylppäri ja muu osuus asunnosta kävi vain läpi kovan kuuraamisen. Sain luvan ottaa kodista blogiin kuvia, koska se on kertakaikkiaan niin söpö! Ihan erilainen kun omani, mutta omistajansa näköinen 🙂

Ette ois halunneet nähdä ennen-kuvaa kylppäristä.. Sen kanssa lähdettiin kyllä täysin nollasta!
Voisko enempää toivoa reilun 30m2 asunnon huonejärjestelyltä? Erillinen olohuone ja makkari!

Kylppäristä oli tosi hankala saada kuvaa, mutta toi peili, lasiset hyllyt ja noista suihkun kivilaatoista puhumattakaan ovat kyllä ihan nappivalintoja! Oon niin onnellinen ystävän puolesta, että monen kuukauden uurastus ja odotus vihdoin palkittiin, kyllä sitä hyvää kannatti odottaa, sekä nähdä vaivaa! Eniten oon kyllä kuitenkin kade tästä kylppäristä, mulle samanlainen! ;D

Pahoittelut hieman hämäristä iPhone-kuvista!

5 vastausta artikkeliin “Hemma hos..”

  1. Hei, tiedätköhän, tai voisitkohan kysyä ystävältäsi mistä hän on hankkinut nuo ikkunalaudalla olevat sinkkiastiat? Olen etsinyt tuollaisia joka paikasta ja alan olla jo toivoton 😀

    Olen seurannut blogiasi jo parisen vuotta, mutta olen erittäin laiska kommentoimaan.. Viime aikaiset postauksesi ovat miellyttäneet minua kummasti, olet niin ihanan aito ja aurinkoinen <3 erityisesti videoita ja yleisiä päivän touhuiluja on kiva katsoa/lukea 🙂

    1. Tuossa alla on kaverin vastaus, eli Ikeasta 🙂 Ja voi kiitokset, mukava kuulla, että tykkäät juttujani seurailla! 😉 ihanaa kesää <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.