Pidennystä päähän!

Olin eilen iltapäivällä tehokas ja sain sitten vihdoin ja viimein hommattua kirjastokortin tänne pk-seudulle! Raahasin Rikhardinkadulta myös kilokaupalla opparimatskua, jota löytyikin kyllä tosi hyviä kirjoja, joita lukee mielellään myös ihan vapaaehtoisesti (T. lukutoukka, joka luki yläasteella äidin psykiatrian yliopistokirjoja ja Freudia ihan vaan siksi, että kiinnosti. Aloitin myös ala-asteella lukemaan raamattua ihan vaan siksi, että voisin sanoa lukeneeni sen läpi, haha! En tainnut päästä pariakymmentä sivua edemmäs kun tyssäsi mielenkiinto :D).

Suoraan kirjastosta säntäsin kampaajalle laittamaan uudet teipit päähän ja vähän tyviraitaa, kotiin pääsin vasta vähän ennen iltayhdeksää. Mun uusi operaatio on nyt hiljalleen raidoittaa tota tyveä ihan tosi ohuilla raidoilla, ettei juurikasvu näy niin selkeästi ja asteittain sitten syksyä kohden kasvattaa tämä oma väri esiin ja noi huonot supervaalennetut latvat pois. 

pose 😀
 Oma tukka perinteisesti kriisikampaukselle ja kirjastolle!

Vanhat teipit vaihtuivat uusiin, oltiin nimittäin näitä alunperin laittaessa revitty näitä latvoista tosi reippaasti, että saataisiin mun tyylinen rikotumpi lookki, jonka vuoks nää oli jo alunperin latvaosioista vähän ohuemmat ja nyt jo tosi harventuneet helmikuusta. Oon ekaa teippikertaa lukuunottamatta aina repinyt itse teipit pois päästä ennen huoltoa ja saanutkin ne aina yllättävän helposti pois ilman että joutuu omaa hiusta repimään. Eilen jouduin käyttämään öljyä vain yhden teipin kohdalla, joka jäi ärsyttävästi kiinni hiuksiin. Mutta kampaajakin sanoi, ettei nähnyt mulla yhtään katkenneita hiuksia, eli kai se on todistettu, ettei hyvät teipitkään tee hiuksille hallaa. Sinettejä en kyllä edelleenkään uskaltaisi testata.

Onneksi oli vielä vanhaa tukkaa jäljellä ja näiden kahden sävyn lisäks laitettiin vielä pari osiota Simplyn silveristä, jota mulla oli myös jäljellä talvesta, eli päähän tuli nyt (taas) kolmea sävyä. Kivan pörröseksi meni toi latva, kun yritin näitä harjailla 😀 
Molemmissa kuvissa siis samaa hiusta, ylemmässä laineet vaan ovat suoristuneet käytössä, itse olen nimittäin huomannut, että tää laineikas on jotenkin laadultaan kivempaa ja pehmeämpää, voi olla että näistä puuttuu se viimeinen suoristuskäsittely tai jotain. Mutta onko kukaan muu huomannut, että tää Simply Naturalin laineikas 50cm hius on todellisuudessa suoristettuna ihan järjettömän pitkä?! Kai se pituus on pyritty mittaamaan 50-senttiseksi laineikkaana. Ja sävyinä on ollut nyt reilun vuoden 8.22/91 (raidallinen) ja muistaakseni 10.
Yritän ehtiä tänään laittaa jälkeen-kuvaa! Ainiin ja noi Nellyn uudet bannerit sopii kyllä tähän mun taustaan niin hyvin, ihan supersöpöjä!! ;D

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Pidennystä päähän!”

  1. Siis mä oon ollu kans semmonen lukutoukka, että oksat pois. Luin ala-asteella Raamatun ja Kalevalan läpi, ku olin kesälomalla jo Sinuhet ym ehtiny lukee, eikä kotona ollu enää muuta lukemista! Kalevala oli vielä kirjotettu semmosella vanhanaikaisilla kirjaimilla. 😀 Oispa vielä yhtä paljon aikaa lukea – jää tilatut lehdetki nykyään lukematta. :/

    1. Anteeks kun kesti näin kauan vastata! Hahah, olin ihan kyllä samanlainen 😀 Alotin kans muistaakseni joskus Sinuhen, mut jostain syystä jätin kesken. Joo ois kyllä ihanaa jos kerkeis edelleen lukea yhtä paljon, toisaalta en enää löydä hyviä kirjoja kun oon lukenut läpi kaiki lempikirjailijat 😀

  2. Hei! Missä kampaajalla kävit laittamassa teipit ja mitä maksoi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.