Uusi tukka

Kävin torstaina kampaajalla huoltamassa teipit ja ottamassa ihan vähän vaan tyviraitaa, ettei tyvikasvu näkyisi niin selkeästi. Kävin jo toistamiseen tossa mun ”naapurissa” Työhuoneella, koska sain teiltä lopulta niin paljon vinkkejä kampaajien suhteen, etten enää osannut päättää mistä aloittaisin, vaan raahauduin vaan suosiolla lähelle. 
Osaan olla maailman vaativin asiakas, minkä vuoksi käyn mielellään aina yhdellä ja samalla kampaajalla. Oon tosi tarkka siitä, mihin kohtiin teippejä tulee, millä hapetteella mun hiusta värjätään ja kuinka pidennykset kerrostetaan ja ”revitään”. Ennen teippejä leikkasin lettipidennyshiukset aina itse (partahöylällä, kyllä..), jolloin sain aina juuri täydellisen rikotun mallin. Maailman ärsyttävin asia on se, jos joutuu itse viimeistelemään hiuksia kotona kampaamokäynnin jälkeen! Ei ole onneks osunut eteen vuosikausiin, mutta silti 😀 
Jokatapauksessa teipit laitettiin viimeksi aivan loistavasti ja tyviraitoihinkin olin tosi tyytyväinen, joten valitsin taas saman kampaamon. Projektina on nyt siis raidoittaa tyveä lähinnä päälaeltä vaaleaksi tosi ohuilla raidoilla, jolloin oma väri asteittain kasvaa esiin ilman kovin selkeää rajaa. Saa nähdä milloin menetän hermoni tähän operaatioon ja sorrun vaalentamaan tyven sillä Poly Blonden auringossa vaalentavalla suihkeella, jonka ostin viime kesänä.. Yritin just ettiä mun postausta siitä viime kesältä, mutten löytänyt. Tuli noita postauksia selatessa kyllä todettua, että on tullut oltua aikamoinen blondi viime kesänä!
naama piiloon 😀

Uusi tukka on siis PITKÄ! Huolimatta siitä, että pituudesta lähti pois noin 10cm.
Saa nähdä kuinka kauan selviän näin pitkän tukan kanssa, oon nimittäin maailman laiskin ihminen pakertamaan tukan kanssa ja jos menee yhtään vaikeaksi, enkä saa hiuksia hallintaan, niin menetän hermoni kyllä ihan totaalisesti. Niitä taannoisia supervaaleita ja superpitkiä hiuksia, jotka mulla oli talvella, oli kertakaikkiaan todella haastavaa hoitaa ja mulla ei kertakaikkiaan ole aikaa tai kiinnostusta uhrata tuntia päivässä siihen, että laitan hiuksia. En ole nimittäin ihminen, joka jaksaisi pestä tai saati sitten suoristaa hiuksia läheskään joka pesun jälkeen. No mutta nautitaan nyt kerrankin vähän pidemmistä kesähiuksista! ;D Vaatiihan tää kieltämättä vähän totuttelua!

4 vastausta artikkeliin “Uusi tukka”

  1. Hihi, sä olet aina "maailman" sitä ja "maailman" tätä. Joko huonoin, vaativin, ärsyttävin, ihanin jne…
    Tässäkin postauksessa oli jo kolme kertaa. :-DD

  2. paljonko sulla maksoi nuo teippipidennykset, entä niitten huollttaminen ja kauanko on huoltovälit noin?
    Olen jo pitkään seurannut blogiasi(laiska kuitenkaan kommentoimaan). TYkkään siitä sen vuoksi, että se on aito ja täynnä asiaa. Ei turhia liirunlaarumeita:)

    1. Huoltoväli on yleensä 1-2kk yleensä. En osaa tarkkaa hintaa sanoa koska tukka ja teippi oli mulla jo omana, enkä niiden hintaa enää muista. Mutta tosiaan värjäyksestä ja teippien laitosta (plus leikkaus) maksoin 100e 🙂 Yleensä huolto on siinä kieppeillä jossei tarvitse uutta tukkaa ostaa, tietty jossei tarvitse värjätäkkään, niin säästää jo. Otan teipit aina itse pois niin säästän siinäkin parikymppiä ;D Ja suuret kiitokset, mukava kuulla että tykkäät näitä jorinoita lukea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.