Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder

Toi kurja saderintama ulottuu näköjään Tukholmaan asti, joten ei siitä päässyt eroon pienellä laivamatkalla. Mun oli aikomus eilen käydä ihan vaan pikaisesti siellä Odenplanilla katsomassa mitä mun lempisolkuille kuuluu (koska olenhan kovin kulttuurimatkailija ;D), mutta loppujen lopuks käppäilinkin ympäri Tukholmaa varmaan reippaasti yli 10 kilometriä, puolenvälin jälkeen tajusin vasta laittaa Niken GPS:n päälle. Odenplanilta kävi matka Roslagstulleniin katsomaan mun vanhaa koulua, siitä Valhallavägeniä pitkin Östermalmille katsomaan toista vanhaa koulua ja lopulta Östermalmstorgetin kautta Hötorgetille (parin kaupan kautta..) ja lopulta takaisin ”kotiin”. Yritän muistaa lisäillä jotain instagram-kuvia (kuinka yllättävää) myöhemmin.

Oon nimittäin saanut päähäni ihan älyttömän asian! Haluan ostaa ensimmäisen kunnon meikkivoiteen! 😀 Tai oikeastaan meikki(mineraali?)puuterin jos nyt ihan tarkkoja ollaan, nimittäin TÄMÄN.

Mun kaverin kaveri suositteli joku aika sitten, että tämä vois sopia mulle peittämättä pisamia. Tällä suosittelijalla oli itsellään tätä ja iho oli kyllä aika ihailtava 🙂 Mulle suositeltiin tästä sävyä ”medium”, itse lähinnä pohdiskelin ostavani sekä lightin, että mediumin joita voisi talvella sekoittaa keskenään ja käyttää ympäri vuoden. Ruotsissa Smashboxia myy Kicksit, jossa mulle tosin suositeltiin tosta ”darkia” 😀 Muut sävyt darkia lukuunottamatta oli Kicksistäkin loppu, joten ilmeisen suosittu tämä on? Aikamoista hehkutusta tuli ainakin vastaan netissä. Oon tosi kyllästynyt venkslaamaan talvisin värittömien ja kalpeiden kasvojen kanssa, vaikka noi heleyttäjät sun muut värilliset päivävoiteet jo auttaa paljon asiaa.

Laivalla ei tietenkään ollut just nyt ollut Smashboxia (onkohan myynti kokonaan loppunut), joten kyselisinkin teiltä mahdollisia kokemuksia tämän suhteen ja mikäli olette tuotetta tilanneet netistä, niin mistä? En nimittäin löytänyt yhtään luotettavaa nettikauppaa, jossa tätä olisi ollut varastossa juuri tuossa sävyssä medium.

Kenelläkään kokemuksia tästä?

5 vastausta artikkeliin “Smashbox Halo Hydrating Perfecting Powder”

  1. Haluisitko tehdä postauksen sun Tukholma-ajoista, milloin esim. muutit Jyväskylään?
    Lisäks olis tällasena Tukholma-noviisina kiva kuulla sun suosikki shoppailupaikat ja sellaset paikat, joita kannattaa käydä katsastamassa. Tietty Kuninkaanlinnat ja Sergelin torit tietää jokainen, ja olisinkin kiinnostunut sellasista tukholmalaisten omista nurkista, joissa he viettää aikaa ja hengaa! 🙂

    1. Voin laittaa harkintaan, mutta en oikein tiedä millaisen postauksen saisin siitä aikaseksi, kun ei ole mitään kummempaa kerrottavaa ;D muutin Jyväskylään joskus 96 tai 97, asuin Tukholmassa vaan vajat 3v. Ei mulla oikein mitään kummempia hengailupaikkoja ollut kun olin niin pieni, noi perusnähtävyydet on kyllä käyty kahlaamassa läpi joskus, mutta eniten tykkään täällä museoista (Naturhistoriska riksmuseet, moderna museet, telemuseet ja gröna lund yms), kaikkein kivoin ulkoilupaikka on ehdottomasti Stora Skuggan! Asuttiin siellä lähellä, joten ne metsät on tosi tuttuja ja rakkaita 🙂 Shoppailut teen ihan perus keskustassa, siinä ytimessä akselilla åhlens-hötorget-nk yleensä, mut hyvä ostari löytyy myös esim skärholmenista, siellä on aina kokoja jäljellä ja kaikki hyvät kaupat, jossei jaksa keskustassa pyöriä 😀

  2. Moi! Millä nimellä oot Instagramissa? Ois kiva seurailla 🙂
    *Sannau

    1. Oon iines, mut mun profiili on yksityinen kun en osaa oikein käyttää instagramia ja lataan sinne aina kaikkia niin tyhmiä kuvia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.