Asuja 2011

Mulla ei ollut tässä taannoin yksi ilta muuta tekemistä kun kahlata läpi omaa blogia vuosi taaksepäin ja tulipa siinä samassa koottua jotain asukuvia kasaan vuodelta 2011! Oon ollut lähiaikoina tosi laiska räpsimään mitään kuvia, mutta kerrankin vähän kuvapainoitteisempaa postausta vanhoilla kuvilla. 
Musta on aina kiva selailla taaksepäin vanhoja kuvia, tosin tässä tapauksessa tulee vaan entistä enemmän ikävä noita mun viime kesän kesähiuksia. Oon jo niin monesti marmattanut niistä täällä, että ois jo ehkä aika ryhtyä tuumasta toimeen niiden kanssa! Pitää vaan sumplia uudestaan Simplyn värikarttojen kanssa, että mikä toinen sävy ois sopiva tän mun omatekoisen ”liukuvärjäysoperaation” rinnalle ton aiemmin käytetyn supervaalean sijaan..

Ei kyllä tule ihan äkkiseltään mieleen mihin oon lähtenyt tän näköisenä 😀 Kouluun ehkäpä?
Kaverin synttäreille..

Paltsuun.. (Huom. Aussirusketus!!)
Töihin?
Toi French Connectionin musta takki päätyy muuten ehkä huuto.nettiin!

Toi Biancon laukku on jo kirppiskassissa.
Triwan kelloista puheenollen Make Up Storen myyjällä oli Åhlensilla tämä Katja Chrono, jota
harkitsin joskus viime vuonna. Voitte kuvitella, että kiinnittyi katse aika tiiviisti siihen kelloon
siinä maksun ohella 😀
Oltiin aikalailla vuosi sitten lempibloggaaja Viivin kanssa kuvailemassa.
Jyväskylä <3 Ja Cheap Mondayn kesähousut, joita en oo vielä ehtinyt tänä kesänä
tunkea jalkaani. Pitääkin muistaa kaivaa nää esiin heti kotona ;D

Ikilempparit Kissyt 🙂 
Multa vois löytyä myyntiin myös yhdet hyväkuntoiset Plentyt koossa xs.
Noi kukkabaltsut harkitsen myös iskeväni kirppiskassiin, koko 36.
Tuli heti ikävä mun chilejä ja ehkä vähän myös parveketta..

Lempiponcho Tallinnan torilta (Ei siis myynnissä :D)

Hahah, en tiedä miks lisäsin tän kuvan 😀 Poikaystävällä on välillä tapana räpsiä ihme
paparazzi-otoksia. Muistatteko muuten ton mun ihanan korallisen ”pikkaripannan”?!

Siskon lakkiaisiin menossa.. Voisin pitkästä aikaa kaivaa ton mekon hyllyjen perältä!

Pakko mainita vielä, että mm. toi laukku on menossa kirppiskasaan, jos jotakuta kiinnostaa!
Samoin mahdollisesti myös toi tunika.

Mikä oli teidän mielestä kivoin asu? Mun on ehdottomasti tää vika! 🙂

Tänään ohjelmassa treffata sisko ja käydä lounaalla jossain ”Reco”-nimisessä paikassa, jossa on kuulemma superhyvät salaatit. Käytiin eilen Bixun kanssa avaamassa lenkkikausi tuolla pururadoilla. FINALLY! Kyllä, minä ja mun niska juostiin 7km! ;D (Tai jokatapauksessa ainakin yli puolet matkasta..) Eiköhän tää pikkuhiljaa, illalla vois käydä taas heittämässä juoksulenkin. Ehkä heinäkuussa kykenen jo niihin vanhoihin perinteisiin 10-12km juoksulenkkeihin. Oonpas ollut aktiivinen nyt jo pari päivää putkeen muutaman kuukauden laiskottelemisen jälkeen.. Jospa saisin heti ensi viikon alussa hommattua sen salijäsenyydenkin!
Ps. Eilen opparin kanssa taas pari sivua eteenpäin, hurraa! Kyllä sitä pikkuhiljaa edetään, hitaasti mutta varmasti. Oon aikamoinen kielioppipoliisi kaikkien koulujuttujen kanssa ja oon huomannut olleeni vähän liiankin kriittinen ton mun tekstin kanssa. Jotenkin paineet nousee aina kun tiedostaa olevan kyseessä joku tavallista raporttia tärkeämpi juttu, tuskin koskaan tuli niiden kohdalla stressattua tekstin sujuvuudesta ja silti tuli ihan hyviä arvosanoja.. Joten ehkä tää on vaan mun pään sisällä! Blogin suhteen oon menettänyt toivoni tän kirjoitusasun kanssa jo onneks ajat sitten 😀
Pps. Muistutuksena itselleni, että pitäis tilata vihdoin ja viimein uudet lenkkarit!

31 vastausta artikkeliin “Asuja 2011”

 1. Hei! Lueskelin viikonloppuna blogiasi ja hoksasin Floridaa koskevat postauksesi. Toiveissani olisi suunnata sinne ensi talvena ja kyselisinkin siksi vinkkejä. 🙂 Siispä: Ovatko Miami ja Key West ok paikkoja? Olen kuullut Fort Lauderdalesta negatiivista palautetta, on kuulemma melkein "aavekaupunki". Mitä mieltä itse olet? Missähän esim. Miamissa kannattaa yöpyä? Onko South Beachin alue kauhean levoton? Entäpä alueen ostoskeskukset? Löytyykö hyviä? 🙂

  1. Joo kyllä se south beach on aika levoton, mutta oltiin juuri spring breakin aikaan, joka varmaan toi mukanaan vielä enemmän hässäkkää sinne 🙂 Tietysti riippuu siitä millaista lomaa etsii, jos on enemmän menomestojen perään, niin sb voi tietysti tulla kyseeseen! Me yövyttiin north beachillä, jossa hintataso hotelleissa oli paaaljon alhaisempi ja aluekin oli rauhallinen, samoin ranta. Meidän hotellista oli myös ilmainen kuljetus pari kertaa päivässä south beachille, sekä aventura malliin, joka on siis semmoinen megalomaaninen ostari. Eli ostareista toi aventura ja myös bayside on hyviä, tietty myös south beachin ytimestä löytyy kivoja kauppoja! Ja key west on ihana!!! Sinnehän saa myös päiväreissuja, oon joskus 90-luvulla edellisellä miamin reissulla semmoisella ollut ja suosittelen lämpimästi, jos kerta miamiin asti reissaa! 🙂 en osaa sanoa valitettavasti fort lauderdalesta, koska en ole siellä koskaan aikuisiällä ollut! Mutta se oli meillä myös vaihtoehtona ensin.

 2. En kyllä millään pysty päättämään, mikä asuistasi on mulle mieleisin.. Ne kun on kaikki niin kekseliäitä ja kauniita! Olen suorastaan kade, että pukeudun itse miljoona kertaa tylsemmin kuin sä 😉 Ehkä mä voisin kesäksi koittaa vähän parantaa tapaani ja ottaa enemmän värejä käyttöön tms.. 😀

  1. Hah, no nää onkin viime vuodelta, sen jälkeen on pukeutuminen kyllä tylsistynyt aivan huomattavasti! ;D tää oli tosiaan tämmöinen muistutus myös itselleen, että pitäisi taas alkaa käyttää niitä värejä vähän ahkerammin!

 3. Ihanan värikkäitä asuja, näistä saa kivoja vinkkejä 🙂 Mun suosikki on toi musta poncho (miten se kirjoitetaan) ja nahkahanskat.

  1. Kiva jos jotakuta inspiroi! 😀 sai kyllä mutkin miettimään, että näin kesän tullen sais alkaa skarpata ton värien käytön kanssa 🙂

 4. Ihania asuja kyllä joka ikinen, sain muutamasta inspiraatiota omaankin pukeutumiseen! 🙂

  <3: Anniina

 5. Sulla on tosi kiva ja samalla sellanen rento tyyli mistä ite myös tykkään!:) Osaat yhdistellä asusteita niin et asusta tulee pirteitä! Toi farkkupaita on tosi ihana:)

  1. Farkkupaita on ihan lemppari! Ja kiitos, mukava kuulla 🙂 Oon kyllä tylsistynyt tosi paljon pukeutumisen kanssa, joten ehkä tekee myös itselleen ihan hyvää kelata taaksepäin tätä omaa tyyliä 😀

 6. Täällä ostaja tuolle mustavalkoiselle tunikalle!:) Ilmoitathan jos oot tosiaan myymässä.

  riiri

 7. kiva postus 🙂 miten teet ton pikkumyy-kampauksen kun näyttää niin kivalta, tai siis saat siihen tollaista ns ilmavuutta eteen ? :>

  1. No oon miettinyt samaa! 😀 en siis todellakaan tiedä ja toi on semmonen mun hätäkampaus mikä päässä oon yleensä kotona, vedän niinku hiukset ponnarille mutta jätän sen vikan silmukan puoleenväliin, että tulee toi nuttura. Maailman huonoin selitys, en nimittäin itsekkään ole ajatellut että kuin ton teen 😀

 8. Voi Iines, tuli niin sua ikävä kun katselin näitä kuvia!
  P.S. Jopa mulla on ikävä sun parveketta. 😀

 9. Muutin itse viime elokuussa opiskeluiden perässä Jyväskylään ja rakastuin kaupunkiin aivan totaalisesti! Nyt olen kesän kotikotona Pohjanmaalla ja täytyy myöntää, että Jyväskylään on ihan hirveä ikävä! ♥ Onneksi töitä on enää vähän päälle kuukausi jäljellä, pääsee takaisin kotiin. 🙂 Missä päin Jyväskylää sinä (tai poikaystäväsi?) asusteli(t) noissa muutamissa kuvissa, kun maisemat näyttävät niin todella tutuilta? 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.