Kesätukka

Selasin viime viikolla koko puhelimen kuvatiedostot läpi ja löysin kaikkia kivoja kuvia viime kesältä. Tajusin myös, että haluan ehdottomasti takasin noi 30cm teipit! Koskaan ei ollut helpompaa muotoilla hiuksia, hiuskriiseistä puhumattakaan, joita on tällä hetkellä aivan jatkuvasti..

Ja näistä kesäkynsistä puhumattakaan, haluan!!

Tän kuvan pointtina oli havainnollistaa vähän noita mun ripsiä viime kesänä. Ne on PITKÄT!! En ihan oikeasti enää edes muistanut mihin mittoihin ne on pisimmillään yltänyt 😀 Ja uusille lukijoille tiedoksi, että mulla ei siis ole tässä ripsenpidennyksiä, huhhh.. Nyt vaan ahkeraa Neulash-kuuria taas kehiin!
Rakkaat sipsit 😀
.. ja rakas kirja 😀
Ja noi hiukset oli suoristettunakin maailman ihanimmat. Nyt alkoi harmittaa, että käytin noita jemmassa olevia vanhoja 50cm teippihiuksia, enkä ostanut uusia 30senttisiä, kun niistä haaveilin jo alkukeväästä.
Varasin kuitenkin juhannusta edeltävälle viikolle ajan Jyväskylän luottokampaajalle ajan ja päästään (toivon mukaan) yli tästä mun neurottisesta hiuspakkomielteestä vihdoinkin.

18 vastausta artikkeliin “Kesätukka”

 1. Mikset sä kasvata hiuksias, miks laittaa jotkut feikkihiukset teipeillä? Eiks kundistakin tunnu ällöltä silitellä takkusta pehkoa?

  1. öööö no esimerkiksi siksi ettei mun hiukset jostain syystä kasva tätä tiettyä pituutta pidemmiks, joten aika vaikeaa 😀 noi 30cm teipit on mun oman hiuksen pituiset, mutta kaikille ei ole luoja suonut niin paksua tukkaa! Ei ne miestä millään tapaa häiritse 😉

 2. Haha, yhellä sun lukijalla on sama peace-koru, pikkaripanta ja noi (ihanat) korvikset;D Ja oli mulla asiaakin. Jos vaan kärsivällisyys kestää niin suosittelen oman hiusvärin takaisin kasvattamista, mitä tuossa vähän aikaa sitten pohdit. Oon saanu nyt tän reilun 3v. aikana (tai 4v, jos ei lasketa kevytvärejä) kasvatettua oman värin takaisin ja en vois olla tyytyväisempi että jaksoin! Mulla on tooosi pitkät hiukset, mutta silti mulla se pahin juurikasvukriiseily kesti reilusti alle vuoden. Eli ei mikään mahdottomuus, varsinkin nyt kun se näkyvä juurikasvu on niin trendikastä:D
  Mun silmään näistä kuvista sun hiukset näyttää luonnollisimmilta ja kauneimmilta juuri niissä kuvissa missä on vähän juurikasvua. Kaikissa olet kyllä hirmu kaunis:)

  1. Olikohan sulla just ne korvikset sillon viime kesänä vai myinkö ne sulle just? ;D Kiitos tsempistä, pitää yrittää pärjätä tän harmaan juurarin kanssa, vaikka käykin jokatoinen päivä mielessä vaan blondata se pois! Ehkä keksitään vielä kampaajan kanssa ratkaisu, että miten saatais ne pidennyksetkin sopuun ton mun kasvatusprojektin kanssa. Ja luulenpa kyllä, että oma hius kiittää, kun on saanut sen vaalennetun osion kasvatettua pois 😀

 3. Onko sulle tullut neulashista sellaset tummat, hiukan punertavat rajat? Niinkun neulashin ohjeessa luki ? 😀 Mulle on.

  1. Jossei oo pitkään aikaan käyttänyt niin saattaa tulla. Mut yleensä sit heti seuraavana päivänä on lähtenyt pois, en käytä nyt ihan jokapäivä sitä 🙂

 4. et sattumoisin eilee ollu pitbullin keikalla? 😀 jos et ollu niin oon nähny sun kaksoisolennon 😀

  1. En ollut kun oon ruotsissa! 🙂 Hahah, mulla on kyllä yks mun kaveri helsingissä kuka on ihan mun kaksoisolento, pitää kysyä oliko se kenties ;D

 5. Ihanaa, ku postaat taas niin usein! 🙂 Tästä on tullut mun lemppariblogi!! 🙂 Ja oon niin kaunis! <3 Mulla tekis kans aina välillä mieli laittaa 30cm pidennykset, ku oma tukka on niin liru. pituutta ei varmaan tulis lisää, mut tuuheutta tässä kaipais 😀

  1. mietin ensin, mutta pähkäilin että haluan toisen sävyn tähän vähän tummemman, ettei vaikuta tohon mun juurarin kasvattamiseen paljoa 🙂

  1. Joo käytän! Ei ne tällä hetkellä kyllä ole läheskään noin pitkät kun viime kesänä! Oikein kauhulla niitä jälkeenpäin katselen ;D nykyään käytän sitä muutaman kerran viikossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.