Torstai 7

Käytiin eilen illalla heittämässä Bixun kanssa taas reilun 6,5 kilometrin juoksulenkki pururadalla ja johan oli hyvä olo jälkeenpäin! Kyllä pieni loma tekee näköjään ihmeitä, stressi, niskajumi ja väsymys ovat tipotiessään, vaikka oonkin pakertanut opparin parissa puolet ajasta. Vielä odottaa pieni kasa kirjoja kotona läpilukemista, mutta onneks ei ole kyseessä mikään universumin (yritin tässä kekseliäästi vältellä sanaa ”maailman”-jota kuulemma käytän melko ahkeraan :D) ”ei-kiinnostavinkaan” aihe ja noista on hyötyä ihan jokapäiväisessä työelämässä.
Sain jopa maanantaina skarpattua ja laitettua vähän juoksutrikoita ja verkkareita kunnollisemmat vaatteet päälle, kun lähdin käymään pikkusiskon kanssa keskustassa lounaalla. Ja sen lounaspaikan nimi oli tosiaan ”Mocco” (Nybrogatan 61), ei ”Roco” kuten tuolla jossain aiemmassa postauksessa mun minuuttimuistilla kirjoitin, hyvä minä! 
 
Ostin sunnuntaina Zarasta uudet kesähousut, toi väri on vaan niiiin ihana! 🙂

näköjään ollut sitten huivi vähän hassusti..

Neule, JC /housut, Zara / baltsut, Bianco / laukku (Eva) ja huivi LV

Nyt alan pakkailemaan, yllättäen taas vierähtänyt tuntikaupalla aikaa tässä koneella ja kohta on jo melkein iltapäivä! Ollut tämäkin postaus tässä kesken varmaan jo kolme tuntia 😀

Revin eilen tätä mun tukkaa partahöylällä 5cm lyhyemmäks ja johan on heti paljon helpompi olla. Täytyy varmaan vielä miettiä uudestaan sitä akuuttia kampaajan tarvetta.. Pientä päätännän vaikeutta ilmassa tosiaan.

14 vastausta artikkeliin “Torstai 7”

  1. Sustahan on tullut ihan vaivihkaa Vuikkarityttö! Kiva asu muutenkin 🙂

  2. Oikeesti välillä huolestuttaa että vedätkö ittes aivan piippuun ku oot kuitenki nuori ja koet tuollasia ongelmia elämässä/ jaksamisessa. Kyllä sitä omaa aikaa pitää ottaa itselleen. Taidat olla aika täydellisyyden tavoittelija. 🙂 eihän siinäkään mitään mutta muista myös höllätä ja antaa vähän löysääkin välillä itellesi. Ei elämä oo pelkkää puurtamista. 😉 ja ihan hyvällä tän kirjotin. 😀 ehän mää sua tunne että kaiken saa lukea silleen vähän siihen suuntaan. 😀 niin ja oothan sä nyt lomailemas! Hyvä hyvä!

    1. Joo oon kyllä tosi perfektionisti mitä tulee työ-ja opiskeliasioihin! 😀 Mutta kyllä nyt huomasi kuinka loma tekee terää!

  3. Nuo farkuthan on ihan super hyvän näköset ja väri täydellinen! Miksi sitä hemmetin Zaraa ei voi olla Tampereella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.