Perjantai 8

Olin kertakaikkiaan unohtanut koko kysymyspostauksen kysymykset, joten yritän sunnuntaina viimeistään skarpata ja saada vastattua niihin.. Tulin tänään aamulla Suomeen ja näyttää säätkin suosivan mun viikonloppua! Viking Linen aamupala-buffeen kahvi ei laannuttanut mun kahvi-himoja, joten keittelin just myöhäiset aamu-lattet ja kohta säntäänkin suihkuun. Illalla ois aikomus lähteä nimittäin pitkästä aikaa käymään ULKONA! Tai oikeastaan Guessin synttäreillä. Ei varmaankaan mitenkään kovin villisti, mutta kai se on yritettävä pitää kiinni tästä mun projektista ”Iines ihmisten ilmoille”, ettei nenä liimaudu kiinni wordiin ja opparimatskuun 😀 

KIVAA VIIKONLOPPUA!! 🙂

20 vastausta artikkeliin “Perjantai 8”

 1. moikka 🙂 hei tää ei liity tähän postaukseen, mut selailin sun vanhoja postauksia, ja olitte tehneet miamista sellasen 4yön risteylyn.. muistatko yhtään paljonko se maksoi? oon mahd menos syksyllä/alkutalvesta miamiin ja ajattelin et toi risteily (Miami, Florida; Nassau, Bahamas; CocoCay, Bahamas; Key West, Florida; Miami, Florida) olis kiva.. suositteletko?? eli jos se ei tule huomattavasti kalliimmaks ku hotellissa majoittuminen.. Kiitos tuhannesti, jos jaksat vastata! 🙂

  1. Se oli noin 300e/hlö, mut ollaan Royal Caribbeanin kantiksia kun ollaan ravattu niin monella risteilyllä, että saadaan monesti tarjoushintoja. Mut kai siihen vaikuttaa että kuinka ajoissa varaa, ajankohta yms, kannattaa tutkailla sieltä nettisivuilta (Royal Caribbeanin siis), että millasia hintoja löytyy. Tohonhan siis sisältyi kaikki ruokailut! 🙂 Ja suosittelen tota risteilyä kyllä, vaikkei se Coco Cay kyllä kovin kummoinen ollut! mutta ehdottomasti jos on Miamiin asti menossa niin kannattaa Bahamallakin käväistä 😉 Ja tietty niitä risteilyfirmoja on muitakin kun toi RC.

 2. miks oot poistanu kaikki videot youtubesta.. kaipaan niitä videoita eks vois lisäää niitä tänne takas..<3 se itku videokin niin söpöö<3

  ja hyvää vklp<3(:

 3. hei!! sullahan on tai ainaki on ollut simply naturalin hiusta. oon etsinyt kaikkialta, että mistä sattuisin sitä löytämään. haluan ehdottomasti sitä enkä enään vähän halvempaa, joka kestää vähän aikaa. menee niin hermot jatkuvien takkupallojen selvittämiseen:D olisin niiin kiitollinen, jos kertoisit mistä oot sitä onnistunut ostamaan. nimenomaan hiusnauhaa taikka sitte klipsejä etsin.

 4. mä näin tänään sun kaksoisolennon kuopion ikeassa…sillä oli tasan samanlaiset hiukset ja vaatetyyli jaja kasvoistakin näytti sulta, tosin en ihan läheltä nähnyt. hetken jo luulin et se oot sinä, mutta mitäpä tekisit kuopion ikeassa 😀 hehee!

 5. Onhan se kiva välillä käydä tuulettumassa kaikkien kiireiden keskellä 🙂 Itsekin lähdössä ulos viettää loman aloittajaisia.. Mukavaa viikonloppua! 🙂

  -Rosa

 6. Kukaan muuhan ei ole ikinä tehnyt opinnäytetyötä, saati lopputyötä. Sä vaan niin nostat sen esille. Itse tein sen aikanaan kahdessa viikossa ja sain kiitettävän!

  1. Niin.. mun mielestä on aivan luonnollista nostaa esille täällä mun elämässä ajankohtaisia asioita, kun tosiaan on kyse blogista joka mun elämästä kertoo 😀 Oishan se helppoa vetästä viikossa valmiiksi, jossei kävisi esimerkiksi töissä..

 7. Iines!<3

  siis olen lukenut blogiasi kohta 2 vuotta enkä vieläkään ole kyllästynyt.Siis oot aivan huippu tyyppi. elämästäni on tullut jo rutiini kun avaan koneen ensimmäisenä avaan facebookin ja sitten suosikeista likkaan it-aint-hard-to-tell.comin! päivä alkaa lähes joka aamu sun blogia lueskellessa välillä on saanu nauraa niin silmät päästä kaikelle hassulle ja vähemmän hassulle ja itkeäkkin puolestas! itse en tykkää lukea blogeja varsinkaan itse kirjoittaa, mutta löysin blogisi youtube tilin kautta ja siellä aloin seuraamaan sua ja tähän päivään asti olen lukenut joka ikisen postauksen mikä sulla on näkyvissä! kaipaan tosi paljon sun video-postauksia olisi kiva jos niitä tulisi lisää!pidän blogiasi parhaana ystävänäni. aina saa hyvälle tuulelle ja huuleni hymyilemään! kiitos hirmuisesti!

  Aivan loistaavaa kessää ja muista tehä kaikkea että saadaan paljon postattavaa<3

  1. voi että!! <3 Kiitos ihanasta kommentista! Noista videoista tulee niin paljon palautetta, että pitäisi varmaan alkaa taas niiden suhteen skarpaamaan. Itsestäni tuntuu, että täällä on lähiaikoina ollut niin kuivat jutut kun oon ollut ihan stressierkkinä, mutta toivottavasti sitten edes jonkun arkea piristäyt ;D Ihanaa kesää sinulle myös!!

 8. Heiii ajattelin kysyä että onks sulla joku kahvikone vai millä väsäät lattet?:)

 9. Kivaa viikonloppua, oma taitaa mennät (taas..) työn merkeissä! En edes muista millon olisin käynyt viikonloppuna ihmisten ilmoilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.