Guessiä juhlimassa

Nyt voisi pikkuhiljaa alkaa toipua tästä kuluneen viikon löhöilystä ja asettua jo henkisesti arkeen, kun on melkein viikon saanut syödä Tukholmassa mitä eteen kannetaan ja välillä kuluttaa aivoja opparin parissa. Mulla on tosiaan tavoitteena vetää nyt intensiivi-jakso opparin kanssa, jotta saisin sen viimeistään elokuun alkuun valmiiksi! Oon repinyt jostain ihmeen paljon tempoa sen kanssa ja alkanut itseasiassa jopa pitää sen työstämisestä 🙂 

Perjantaina olin tosiaan Guessin synttäreillä Circuksessa, josta lähdettiin vielä hetkeksi tanssimaan Teatteriin. Tää tais olla toinen kerta mun elokuun Helsinkiin muuttamisen jälkeen ”ihmisten ilmoilla” ja kolmas tai neljäs kerta vuoden sisään, joten tosi aktiivisia ollaan tällä saralla.. Mutta ehkä sitä ollaan pienet huvit ansaittu näin kesän kunniaksi! Laukkua purkaessa tuli huomattua, että oli näköjään jäänyt pari drinkkilippuakn vielä käyttämättä.

Menin tosiaan hätäpäissäni repimään noi mun pidennykset partahöylällä yks päivä.. Pakko myöntää, että ekaa kertaa ikinä epäonnistuin koti-kampaajana ja latva meni siksakkia kun suoristin hiukset. Oli pakko tehdä kriisikampaus ja vetää tukka tommoseen takkupöhöön, ettei näkyis mun äksidentti. Onneksi ennen juhannusta varattuna kampaaja Jyväskylään, pakko varmaan siihen asti mennä kihara-linjalla.

En jaksanut ottaa kameraa mukaan, joten iPhone-matskulla taas mennään.. Oli aika kreisiä materiaalia puhelimen kuvatiedosto täynnä, mutta mennään nyt tällä kertaa näillä julkaisukelpoisilla kappaleilla, ettei mee ihan härskiksi täällä blogissa 😀 Itse tapahtumasta en tietenkään tajunnut yhtään kunnollista kuvaa ottaa.
Laitoin ekaa kertaa jalkaan noi Biancon beiget kiilakorot perjantaina ja tuli todettua, että ois ollut varmaan ihan järkevä testiajaa noi etukäteen. Mulla on nimittäin jalat niin pahoilla rakoilla, että jouduin eilen käymään koiran kanssa ulkona itkua vääntäen ja suojatien ylittämisessä meni varmaan monta minuuttia mun kärsivällä etanavauhdilla. Ja nyt ei puhuta mistään parista hiertymästä, vaan mulla on neljä varvasta ihan auki ja lisäks jo pelkästään nilkoissa jo joku yhteensä 6 rakkoa. Lisäks noi nilkkaremmit on kuluttanut mun rusketusta, joten mulla on nyt nilkoissa noista hienot kulumarinkulat 😀 Heräsin koko viimeyön ihan järkyttävään kipuun, kun noita hiertymiä sattui ja kirveli kertakaikkiaan niin paljon. Aamulla laitoin ihan suosiolla Emut jalkaan, kun en voinut muilla kengillä liikkua paria metriä pidemmälle.. 
Onko kellään mitään kotivinkkejä pahojen hiertymien hoitoon? Ois nimittäin kiva pystyä jo huomenna kunnolla kävelemään! Meinasin ottaa noista tänne teille kuvan, mutta taidanpa ihan suosiolla säästää siltä järkytykseltä 😀
Mulla on vieläkin asunto ihan kun pommin jäljiltä perjantailta. Iski nimittäin kamala vaatekriisi ja vaihdoin asua varmaan neljästi kunnes päätin, että housulinjalla mennään…taas vaihteeksi. Jotenkin sitä luulee omistavansa ihan liikaa vaatteita, mutta näköjään sitä ei kuitenkaan koskaan ole mitään päällepantavaa sillon kun ihan oikeasti pitäisi jonnekkin pukeutua. Ei tämmöinen nyt ole mistään kotoisin!!

15 vastausta artikkeliin “Guessiä juhlimassa”

 1. Oot taas niin kauniina ollu liikenteessä! :)Oliko sulla kissyt jalassa? 😉 On muute tosi kiva ku oot niitä harvoja bloggareita, joilla on vielä kommentointi mahdollisuus myös nimettömänä, vaikka varmasti säkin saat niitä ilkeitä anonyymi-kommentteja välillä. Oon vaan niin laiska etten jaksa kirjautua kommentoidakseni 😀 t. jkl tyttö

  1. Joo kissyt tottakai! 😉 Ai, en ole edes ajatellut anonyymi-asiaa, tai oikeastaan en ois asiaa huomannutkaan kun kommentoin muille aina omalla nimellä. Mutta suurin osa anonyymeistä kommenteista on asiallisia, joten miksi poistamaan kommenttimahdollisuutta, kun on kuitenkin valtuudet olla julkaisematta asiattomia kommentteja 🙂

 2. Minkä kokonen toi sun koru on? Yritin kattoo tuolta sivuilta (nimesi.fi) mut en löytäny ton kokosta

 3. Ei uskoisi, että tuo on mikään kriisikampaus! Ajattelin ennen tekstin lukemista kun katsoin pelkkiä kuvia, että onpas tukkasi todella kivannäköinen! 🙂

  Ja vähän offtopic: Aina kun ajattelen suolasuihketta, tulet sinä ensimmäisenä mieleen… 😀 Osaisitko neuvoa, että olisiko siitä apua minulle, jolla on todella ohuet ja lattanat hiukset, mutta haluaisin niihin välillä tuuheutta ja ilmavuutta ilman kamalaa laittamista ja vaivannäköä? Olen nimittäin todella laiska hiustenlaittaja, mutta välillä tekisi mieli näyttää edes vähän joltain muulta kuin naturellielliltä.

  1. HAha nojoo, menihän tohon kihartamiseen kyllä aikaa, mutta meinas iskeä aikamoinen paniikki kun näin peilistä ton latvan 😀 Mä käytin suolasuihketta ennen niin, että kävin illalla suihkussa ja suihkin märkiin hiuksiin suolasuihketta ja letitin tukan. Sitten aamulla avasin, pöyhin auki ja lisäsin vielä vähän suolasuihketta niin sain helposti semmosen tuuhean tukan! 🙂 tietty se on myös hyvä käyttää föönisuihkeena tai sit vaan suihkia puolikuivaan tukkaan, pöyhiä ja antaa kuivua luonnostaan 🙂 kannattaa kokeilla!

 4. Kuinka pitkä oot! 🙂 oon nii miettiny noitten kissyjen ostamista, mutta ku oma koko on vaikee valita. 177cm ku pituutta löytyy, urheilijakroppaa blaa. 😀 osaisitko auttaa 🙂 Oot hirmu kaunis! <3

 5. Ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen, muttaa milloin teet kysymys postauksen? 🙂

 6. oi sori, toi äskeinen kysymys postaus juttu olikin yhessä toisessa blogissa, mutta laitoin sen vahingossa tänne 😀 tajusin äsken, mun moka

 7. bepanthenia rakkuloihin!! auttaa 100% 🙂 ite käytän sitä kaikkeen ja se todella auttaakin kaikkeen. rakkolaastareita on ehkä vähän vaikea varpaisiin laittaa… :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.