Orange

Kävin eilen kynsihuollossa ja nyt on taas kivat kesäkynnet, eli oranssilla mennään.. Mietittiin tänään Jutan kanssa jotain edullista äkkilähtöä jonnekkin rantalomalle parin viikon päähän kun on molemmilla loma, täytyypä ensi viikolla ottaa asiaksi tutkailla noita reissuja vähän tarkemmin. 

Nyt Bixun kanssa vielä iltalenkille ja nukkumaan! Mitäs tykkäätte kesäkynsistä? 🙂

12 vastausta artikkeliin “Orange”

  1. Kivat kynnet! Mitä kokoa Dr Denim Kissysi ovat?
    Ovatko kestävät housut ja rahansa arvoiset? 🙂
    Itse pohdiskelen kokojen xxs ja xs välillä. Onko muuten edes XXS kokoja olemassa noista? 🙂

    1. Mustista oli tullut uutuutena xxs, mutta muista väreistä en ole sitä nähnyt! muista onkin sitten mulla kokoa xs 🙂 ovat tähän mennessä olleet todellakin rahansa arvoiset!

  2. Huomio huomio, nellyyn on tullut pinkkejä kissyjä! Tilausta lähti sen sileäntien kun huomasin ne sieltä:D Jos tarviit/raaskit ostaa uusia niiden rikkimenneiden tilalle ja muutenkin ilmoituksena lukijoille, täällä kun taitaa olla aika monta noihin housuihin hurahtanutta (täysin ymmärrettävää:D)

  3. hei mun on nyt kyllä aivan pakko kysyy kun jäi häiritteen… ostin siis tammikuussa 3,2 ml neulash pullon ja tänään kävin hakemassa sen 6 ml eräältä kosmetologilta kun 3,2 oli loppunut… no nämä putelit on siis aivan täysin samankokoisia (toisen kyljessä kuitenkin lukee 3,2ml ja toisessa 6 ml) 😀 pointti siis oli että kuuluuko noiden oikeesti olla ihan samankokosia? Luulis että toi 6 ml pullo olis isompi tms 😀 eikai mua oo huijattu tai mitään??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.