Tiistai 12

Tämä viikko tulee olemaan blogissa hieman hiljainen tiukan aikataulun vuoksi, mutta yritän parhaani mukaan viimeistään viikonloppuna innostua täälläkin hieman aktiivisemmin tai jo sitä aikaisemmin jos mahdollista! Mun arkea on nyt viikon varjostanut ihme lievä flunssa, joka ei näköjään meinaa lähteä millään pois.. Kurkkua on aristanut nyt taas pari päivää ja oon nukkunutkin kamalan huonosti, kun saa koko ajan olla yskimässä limaa henkitorvesta ja rykimässä. Inhottavaa!

Käytiin eilen illalla kaverin kanssa Amarillossa ”iltapalalla”.. Tää oli mun ehkä kolmas tai neljäs kerta Amarillossa ikinä, harvemmin tulee käytyä noissa S-ryhmän ravintoloissa. Tilasin jonkun puolikkaan friteeratun kanan ja vaihdoin siihen tommoset Fajita Magic-ranskikset, jotka yhdessä majoneesin kanssa kruunaskin ton mun ruoan. Pitäis varmaan pistää pikkuhiljaa oma ravintola pystyyn, kun oon kertakaikkiaan niin nirso.
Pikkupostauksilla mennään nyt muutama päivä ja oon ihan oikeasti jo vastannut suurimpaan osaan niistä kysymyspostauksen kysymyksistä, niiden julkaisu vaan vähän viipyy. Tulossa on jokatapauksessa! 😀
Ps. Onko kukaan teistä lähiaikoina pistänyt tilaukseen näitä tummansinisiä Kissyjä? Onko tietoa onko koot säilyneet vielä samana tässä sävyssä?

4 vastausta artikkeliin “Tiistai 12”

  1. Mulla on tollaset! Ostin ne kyllä reilu vuosi sitten mutta väri pysynyt edelleen hyvänä ja käytän niitä viikottain. Tilasin nellystä vähän aika sitten mustat XS kokoiset, mutta lantiomallisena ovat vähän huonommat kun korkeavyötäröiset :/

    1. Mulla on kans ton väriset xs viime vuodelta, mutta mustat on ainakin suurentuneet koossa ja menee nykyään xxs, niin mietin että onko kellään kokemusta tästä "uudesta erästä" 🙂

  2. hei mun on nyt kyllä aivan pakko kysyy kun jäi häiritteen… ostin siis tammikuussa 3,2 ml neulash pullon ja tänään kävin hakemassa sen 6 ml eräältä kosmetologilta kun 3,2 oli loppunut… no nämä putelit on siis aivan täysin samankokoisia (toisen kyljessä kuitenkin lukee 3,2ml ja toisessa 6 ml) 😀 pointti siis oli että kuuluuko noiden oikeesti olla ihan samankokosia? Luulis että toi 6 ml pullo olis isompi tms 😀 eikai mua oo huijattu tai mitään??

    1. Tulikohan tämä kommentti vahingossa kaksi kertaa? Mun mielestä ne putkilot on samankokoisia, mutta painaa enemmän tuo isompi. Ainakin näin muistelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.