Make Up Store treatment mascara

Mussutan just toisella kädellä eilisiä jämäsipsejä ja yritän saada samalla vähän pakkailtua, sekä järjesteltyä tavaroita. On taas yllättäen kämppä kun pommin jäljiltä. Mulla on vaan aivan liikaa tavaraa! Lähdetään nimittäin huomenna Japanista palanneen reissaajan Ronjan kanssa ajelemaan Jyväskylään päin, olisi vähän parempi olla vielä viikonloppuna hyvät kelit, että pääsen käyttämään mun parveke-etua ekaa kertaa tänä kesänä! 😀 Ainiin ja taisin olla taannoin jopa kolme viikkoa ilman sipsejä, kunnes viime viikonloppuna yllättäen vähän repsahdin.. Tekisi mieli koko ajan lähteä hakemaan lähikaupasta uutta pussia. Ehkä vaan yritän vielä pysyä vahvana, huomenna kuitenkin perjantai ja viikonloppu poikaystävän kanssa tarkoittaa muutenkin aina ihan järjetöntä määrää herkkuja!
Ostin Tukholman reissulta lemppari-ripsigeeliä, joka on ollut loppu jo
aivan liian kauan.. Musta on alkanut jopa tuntua, ettei tätä Make Up
Storen Treatment mascaraa myydä Suomessakaan läheskään kaikissa MUS:in
myyntipisteissä, tai sitten se vain on ollut aina juuri sillon loppu kun
olen perään kysellyt. 
Tuote lupaa: ”Läpinäkyvä pehmeä geeli, jonka raaka-aineet pathenoli ja
glyseriini vahvistavat ja pidentävät ripsiäsi. Jojobaöljyn hiukkaset
antavat ripsillesi kosteutta. Käytä ennen tavallista, värillistä
ripsiväriäsi tai yön aikana tehohoitona ripsillesi.”

Åhlensilla löytyi tuotetta kuitenkin varastosta ja
näköjään tuotekin on ehtinyt tässä vuoden varrella vähän uudistua ja muunmuassa harja muuttua mustasta punaiseksi! Jokatapauksessa tämä on ihan paras tuote ripsien (ja myös kulmien) muotoiluun ja fiksaamiseen niinä päivinä, kun ei jaksa meikkailla. Plussana tietenkin hoitavuus ja putkilon muuten vain söpö ulkonäkö. 

Joskus kun ripset ovat olleet ihan äärimmillään pituudeltaan Neulashin ansiosta ja oon jaksanut käydä näitä kestovärjäyttämässä (se oma värjäys ei ollut nimittäin mikään paras kokemus tulokseltaan), oon tyytynyt pelkästään tähän ja jättänyt ripsivärin kokonaan pois, ilman että kukaan on huomannut eroa. Tää on myös aika vahvaa ja saa kyllä itsepäisetkin ripset ja kulmat pysymään koko päivän siisteinä (ja btw ripset taipumaan ilman mekaanista taivuttajaa), jos nyt vaikka vertaa tuohon Talikan ”vastaavanlaiseen” tuotteeseen, jota käytin viime kesästä asti tän korvaajana. Pito ei ollut yhtä hyvä ja toisaalta tuotteilla onkin täysin eri ”lupaukset” ja Talika enemmänkin nimenomaan ”ripsenkasvattaja” ja tämä hoitoaine 🙂 Hintaa tuotteella oli kruunuissa muistaakseni 180kr, eli noin 20euron luokkaa.

Onko kukaan muu tykästynyt Treatment mascaraan?! 🙂 
Ps. Pitäiskö käydä ostamassa sipsiä?! En millään jaksaisi pakata..

2 vastausta artikkeliin “Make Up Store treatment mascara”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.