Yves Rocher: Valinnainen tuote kaupan päälle!

Vinkkailisin taas teille uudesta Yves Rocherin kesäkamppiksesta, joka lähti käyntiin tänään. Eli Yves Rocher tarjoaa valikoimistaan tilaajalahjaksi valitsemasi tuotteen kaupan päälle. Eli kun ostat yhden tuotteen, saat valitsemasi tuotteen kaupan päälle. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 17.6 saakka ja yli 17 euron tilauksethan toimitetaan postikuluitta! Itse klikkaan nyt kyllä suosiolla uuden Monoi-öljyn ja after-sunin ostoskoriin elokuun Barcelonan matkaa silmällä pitäen! ;D Yvesille shoppailemaan tästä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20529738)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “Yves Rocher: Valinnainen tuote kaupan päälle!”

  1. tyhmä kysymys mutta kysynpä silti 😀 voiks tota käyttää noihin ale-tuotteisiin?

    1. Hmmmm… tuossa lukee ainakin, ettei voida käyttää yhdessä muiden tarjousten kanssa, mutta tietysti kokeilemallahan se selviää, että antaako sen alennuksen kassalla! 😀 mun järjen mukaan voisi toimia! Pitääpä testata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.