LOVE

Kävin eilen kiertelemässä ekaa kertaa superpitkään aikaan Jyväskylä-cityssä ja ylläriylläri ajauduin taas jotenkin roikkumaan Glitteriin. Onhan se nyt tavallaan mun turvapaikka täällä vieläkin 😀 
Ihan parhaita Glitterin tuotteita on mun mielestä ehdottomasti kaikki aitohopeiset nappikorvikset (helmi, strassi…), sekä rannekorut ja sormukset, joista on aika vaihteleva valikoima. Olin viime kuussa tekemässä Glitteriin puolikkaan päivän invistä, mutten siinä tohinassa ehtinyt laittaa itseäni ajantasalle kaikista kivoista tuotteista. Nyt kuitenkin lähti matkaan sterling-hopeinen LOVE-sormus (16,90e) ja neonpinkki tuubihuivi, josta en tajunnut edes ottaa kuvaa. Sormuksia löytyi myös kahdella muulla tekstillä, mutta niistä oli pienet koot jo myyty.

Uskallan yleensä käyttää ympäri vuorokauden vaan noita valkokultaisia sormuksia, mutta yritän kesän kunniaksi totutella tähän uuteen hopeiseen! 🙂 Ihan lemppari!

Kaupunkikiertelyn jälkeen kävin kampaajalla napsimassa tän tukan vihdoin vähän siistimmäksi, ostamassa entrecotet ja chiligoudaa, jonka jälkeen läksin takaisin kotiin ja illalla vielä tunnin kävelylle Jyväsjärvelle. Kesä saisi jatkua kyllä ikuisesti!

Ps. Ostin eilen Sokokselta myös Lorealin BB-voiteen ja oon ihan superinnoissani sen perusteella, miten se sävy sulautui käden iholle eilen. Jospa vaikka tänään uskaltaisin sitä testata! Onko muilla kokemusta? 🙂

19 vastausta artikkeliin “LOVE”

 1. Miten pääsit glitteriin töihin aikoinaan? Etkös ollut ensin ginassa? Vinkkejä työnhakuun?

  1. Joo mä siirryin Ginasta kun sain paremman sopparin Glitteristä ja tykkäsin ihan superpaljon (ja tykkään edelleen). Kaveri vinkkasi "piilotyöpaikasta", hain ja pääsin. Paljonhan se eroaa tosiaan Ginasta ja tosi palvelu-ja myyntipainotteista, eli laiskistumaan ei pääse! 🙂 Tärkeää varmasti painottaa näitä piirteitä, varmaan kuitenkin asenne ja luonne ratkaisevat, eli kannattaa näihin painottaa, kuten tietty muissakin vastaavanlaisissa hommissa. En näin kommenttiboksin välityksellä voi oikein laajemmin yrityksen rekrytapoja kommentoida 🙂 Tsemppiä hakuun, jos olet miettinyt!

 2. Miten pääsit glitteriin töihin aikoinaan? Etkös ollut ensin ginassa? Vinkkejä työnhakuun?

 3. ihanat sormukset 🙂

  Mistä noi valkokultaiset on ostettu? Vai onko ne saatu lahjaksi ? 🙂 olis ihana kuulla

  mä rakastan sormuksii

 4. Mä kokeilin tosta Lorealin BB-voiteesta testeriä ja olin iha oranssi sen jälkeen :S eli täällä ei kyl jääny kauheen hyvää makua suuhun 😀 jospa siitä sais vähä vaaleemman version nii sit vois toimia. Tykkäsin kyl siitä mitä se teki kasvoille, jos oranssisuutta ei lasketa mukaan ;D

  1. aijaa oh no! musta taas tuntu että tuo tummempikin jopa vaalensi mua 😀 kokeile ihmeessä vielä vaaleampaa versiota, musta toi oli ihan hyvä tuote!

 5. Tykkään enemmän tuosta Lorealin voiteesta kuin Garnierin.
  Iho ei jää niin kiiltäväksi ja jotenkin muutenkin kivemman tuntuista se aine 😀

  Itselleni medium-sävy sopii kuin nenä päähän nyt on vähän tuota väriäkin tarttunut.

  Mutta, me likey!

  1. Joo ne on kyllä aivan erilaisia koostumukseltaan. Mulla myös sopi tosi hyvin toi medium, vielä ois saanut vähän tummempi olla 😀

 6. mun mielestä toi bb voide on just parasta varsinki näin kesällä tarvi puskee enää kymmentä mömmöö(kosteusvoidetta+meikkivoidetta+puuteria) vaan tossa on ne kaikki samassa,tosin ei oo niin peittävää mutta i like (:

 7. Kiva uusi sormus ja aivan ihana toi vika kuva 🙂 Ja toivottavasti kerrot kokemuksiasi myöhemmin tuon BB-voiteen toimivuudesta 🙂

 8. Moikka!
  En tiedä muistatko, mutta laittelin sulle viime syksynä viestiä liittyen Glitteriin 🙂 Silloin ei haastattelusta työpaikkaa auennut, mutta mutkien kautta yhteen on päädytty ja jo muutaman kuukauden Glitter-taival on takana päin – rakastan työtäni, ihan mahtava pleissi :)En ihmettele että on sulle yhä turvapaikka! Oli pakko tulla kertomaan kun luin tämän niin tuli vaan mieleen mun kyselyt viime vuodelta haha.
  Mut anyway, jatka samaa rataa oot muuten tosi kaunis 🙂 Rakastan sun huolettomia hiuksias!

 9. Mäkin haluan tietää mistä noi sun shortsit on? 🙂 Ja onko ne just tollaiset hohtavan korallin pinkit kuin tuossa vikassa kuvassa vai hämääkö valotus? Ihanan värisiltä näyttävät meinaan ruskettunutta ihoa vasten 🙂
  Hyvää kesän jatkoa!
  Emppu

  1. Joo ne on just semmoset hohtavat ja Zarasta pari kuukautta sitten, oli sillon tarjolla vaikka missä kivoissa väreissä! 🙂 Ja kiitos, ihanaa kesän jatkoa sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.