Vastauksia kysymyksiin: 2

mikä on kaunein kommentti mitä olet blogin kautta saanut? 
Ei tule mieleen yhtä yksittäistä kommenttia mikä olisi ylitse muiden, mutta lukuisia kauniita olen vuosien varrella saanut, jotka ovat olleet kaikki yhtä ihania 🙂 Kiitos niistä.

oletko sosiaalinen?
Juu koen olevani! Joskus on kylläkin semmoisia päiviä, ettei jaksaisi kamalasti sosialisoida 😀

mikä on pahinta mitä olet tehny? 
Hmmm, en tiedä itsekään, mutta ei varmasti kuuluisi kuitenkaan blogin aihepiiriin!

kadutko mitään? 
En tällä hetkellä ainakaan.

kadutko mitään postausta mitä olet tehnyt? 
Ei tule ainakaan mieleen yhtään, jota katuisin.

oletko ronjan kaveri vielä ? millon viimeksi näitte? 
Juu, ollaan oltu kavereita noin 15vuotta, enkä näe syytä miksei oltaisi tulevaisuudessakin. Nyt ei olla nähty muutamaan kuukauteen kovin usein kun asutaan eri kaupungeissa vielä hetki, mutta soitellaan ja whatsappaillaan kyllä usein 🙂 Nähtiin viimeksi eilen.

mikä on lempivärisi? 
Turkoosi ja pinkki!

tykkäätkö sisustaa? 
En oikein 😀 Tai oikeastaan tykkään, mutten pahemmin OSAA. Yhdistelen mitä sattuu ja yritän, että tulisi kotiin edes yhtenäinen värimaailma.

horoskooppisi? 
Leijona

lehmä vai kana? 
No vaikka lehmä

oletko kaikkiruokanen? 
En! Oon nykyään tosi nirso. Ollenkaan en tosiaan syö jauhelihaa, elin-tai veriruokia, makkaroita, kananmunaa, vuohenjuustoa, mitään jauhettua tai ”ei kokonaista lihaa”, piimää, viiliä, karkkeja… Lista on loputon 😀

seurusteletteko kaukosuhteessa sun poikaystävän kanssa? 
Joo

Mikä on sun lempitreenaamismuoto? Jos lenkkeilyä ei lasketa 🙂 
 No vaikka ihan tavallinen kuntosalitreenaus itsekseen, en tykkää yhtään ryhmäliikunnasta.

Tiesitkö heti lukion (etkös sen ole käynyt?) jälkeen että mitä haluisit tehdä? 
En todellakaan! Ensin hain lukemaan yliopistoon Ruotsin kieltä ja Amk:hon medianomiksi, mutten päässyt kumpaankaan ja olin vähän hukassa. Menin vuodeksi töihin, opiskelin sen jälken vähän aikaa matkailuakin ja aloitin lopulta kuluttaja-restonomiopinnot ja tajusin, että haluan töihin pankkiin yms ja hain seuraavana vuonna uudelleen liiketalouden koulutusohjelmaan ja en ole katunut ☺ Lukion jälkeen piti myös hakea Helsingin yliopistoon lukemaan maantiedettä kun oli pääsykoekirjoina mun lempparit Lukion Maantiede 1&2 (:D), mutta se vähän jäi. Aloitin myös jokunen vuosi sitten lukemaan Jyväskylän kauppiksen pääsykokeisiin, mutta annoin jokusen viikon jälkeen periksi kiireiden keskellä. Eiköhän tässä ehdi vielä opiskella itselleen yhden jos toisenkin tutkinnon! Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi ruotsin opena ollut varmaan ihan mukavaa ja onneksi tajusin myös ajoissa, ettei mara-ala vaan ole mulle. Tässä oltaisiin jo varmasti aika pitkällä elämässä, jos olisi tiennyt jo sillon vuonna 2006 mitä haluaa 😀

Missä eri kaupungeissa oot asunut?
Jyväskylä, Tukholma, Helsinki

3 asiaa jotka tekevät sut tällä hetkellä onnelliseksi? 
Perhe, ystävät ja ruoka vaikkapa 😀

Löysin sun blogin tänään ja ihastuin! 🙂 Haravoin netistä hiustenpidennyksistä tietoa kun päädyin tänne ja löysin sun lettipidennyspostauksen parin (?) vuoden takaa. Mulla on varmaan lähestulkoon samantyyppiset hiukset kun sulla, aikalailla ohuet ja vaalennetut ja en uskalla mitä tahansa pidennystä ottaa. Nyt oon käyttäny clip oneja jo jonkun aikaa, mut haluaisin nyt sellasen pidennyksen joka ois päässä eikä tartteis aina laittaa ja ottaa pois. Suosittelisitko ennemmin teippipidennyksiä kuin lettipidennyksiä? Kun nyt itse olet ottamassa kuitenkin teippipidennyksiä ja aiemmin suosit lettipidennystä. Kiitos jos viitsit vastailla! 🙂 
Suuret kiitokset ja hmmm en oikein osaa sanoa, koska kummassakin on hyvät ja huonot puolensa! En ole kokenut, että kumpikaan olisi rasittanut omaa hiusta toista enempää, joten en osaa siltäkään kantilta vertailla. Olen käyttänyt Simply Naturalin teippihiusta ja teippejä, jotka ovat tähän asti lähteneet hellävaraisesti omasta tukasta irti ilman poistoaineita. Lettipidennyksessä on tietysti plussana, ettei pestessä tarvitse huolehtia siitä, että laittaa hoitoainetta vain latvoihin, kun ei tarvitse pelätä teippien irtoavan. Teippipidennyksessä taas on plussana, että pidennystä on muuallakin päässä kun siinä letin/lettien alueella ja omasta mielestäni ainakin esimerkiksi hiusten föönaaminen ja suoristaminen on helpompaa teippitukalla, lettipidennysten kanssa annoin hiusten kuivua lähestulkoot aina luonnollisesti. Letit myös kestivät jopa 3kk ilman huoltoa, teippien roikkumiseen mulla taas menee hermot jo kuukauden jälkeen! (Ehkä hoito oli täten ehkä sitten leteillä helpompaa?) Kiteytettynä: Suosin tällä hetkellä teippejä lähinnä siksi, että hiuksista saa laittamalla siistimmät kun lettipidennyshiuksista, vaikka hoitamista onkin ehkä hieman enemmän. Muuten suosisin varmasti edelleenkin lettejä, jos käyttäisin edelleen samanlaista ”surffitukkaa” kun vielä reilu vuosi sitten. Kokeilemalla molempia, tietää varmasti parhaiten mikä omaan makuun sopii parhaiten ja miksi 🙂 

Onko sulla ketään tiettyä julkkisihastusta? 🙂 
Ei, paitsi Eminem ja 2pac, hahah! Noloa!

Vinkkisi työnhakuun (asiakaspalvelualalle) ja haastatteluun? 
Riippuu varmasti tietenkin paljolti siitä, millaisiin asiakaspalvelutehtäviin hakee, koska niissäkin arvostetaan eri asioita, mutta tietenkin palvelualalla arvostetaan asiakaspalvelu-, neuvottelu- ja kuuntelutaitoja, sekä että kykenee kartoittamaan asiakkaan tarpeet sekä vastaamaan niihin. Oon tosi huono vastaamaan tähän, koska se palvelualttius lähtee niin paljon itsestään, että siihen on vaikea antaa vieraille vinkkejä, eteenkin kun eri asiakaspalvelutehtävissä arvostetaan eri asioita, toisessa painotetaan myynnillisyyteen, toisessa taas johonkin aivan muuhun. Kannattaa varmasti tehtävää hakiessa lukea ilmoituksesta (rivienkin välistä), millaista henkilöä tehtävään haetaan ja miettiä sen pohjalta, kuinka saisi oman hakemuksen erottumaan pinkasta ja pääsisi haastatteluun asti ”markkinoimaan itseään”. Ennen haastattelua tulee tietysti yrittää hahmottaa esimerkiksi se, millaista työ on käytännön tasolla, mitä siinä vaaditaan, arvostetaan ja hahmottamaan, mitkä juuri sinun piirteistäsi olisivat eduksi tässä tehtävässä. (Esimerkiksi asiakaspalvelussa iloinen asenne, ulospäinsuuntautuneisuus ja se, että ymmärtää palveluprosesseista jotain..) Mikäli kertoo hakemuksessa olevansa sosiaalinen ja positiivinen, niin kannattaa myös tuoda se haastattelussa esille 🙂

Jos ssaisit valita yhden ihmisen julkisuudesta kenet tapaisit? 
No vaikka sitten se Eminem 😀  (Mietin tätä tosi kauan.. liian vaativa kenties??)

mitä luulet kuinka nuoria/vanhoja ihmisi’ lukee blogiasi.? 
Olen tehnyt usein ikäkartoitusta kyselyn muodossa ja suurin osa oli muistaakseni omaa ikäluokkaani (plusmiinus 25) ja muistaakseni siitä ylöspäin, voisinkin tehdä lähiaikoina uutta kyselyä!

mikä saa sut onnelliseksi? 
Hyvä ruoka, ystävät, kesä, matkustelu..

luetko itse koskaan blogiasi? 
Luen joskus ja tulee välillä kauhisteltua, kuinka turhanpäiväisiä juttuja on tullut kerrottua..

oletko tyytyväinen blogiisi? 
Kai mä olen.

voisitko hakea itsesi tosi tv-ohjelmiin(BB,viidakon tähtöset iholla sarjaan)? 
En.

olisiko kivaa kuvaa videokameralla itseäsi 1h joka päivä kuten iholla sarjassa tehtiin?
En oikein osaa sanoa, musta on jo täysi tuska kuvata 5minuutin videoita tänne blogiin. Kai sitä vois kuvailla ja höpötellä sen tunnin päivässä, jos siitä kunnolla maksettaisiin ja ihmisiä kiinnostaisi 😀

seurasitko itse kyseistä sarjaa? 
En ole katsonut koskaan, vaikka sarjasta kuulinkin paljon. Oon tosi huono katsomaan telkkaria. Taisin tosin kyllä katsoa sarjasta tehdyn ToosaTV-jakson yksi päivä! 😀 Ei kyllä pahemmin naurattanut, kun en tiennyt millainen sarja on oikeasti.

kuinka vanha bixu on? 
4,5v

harmittaako sua/bixua että se ei pääse parvelle nukkumaan?
Haha! Kyllä meitä molempia harmittaa tai harmitti kovasti ainakin alussa. Ollaan me kerran nukuttu sieltä yhdessä, vahingossa nukahdettiin tosin 😀

oletko ikinä miettinyt jotain kullanruskeeta sävyä sun hiuksiin? 
Juu, on mulla ollut ruskeat hiukset joskus, nyt kun yritän kasvattaa tätä omaa väriä takaisin niin oon alkanut harkita ruskeaa uudelleen.

voisitko tehä postaukset minkä näkönen oli ennen blogia? 
On mulla ollut monesti kuvia täällä, jotka on otettu kauan ennen blogia, esimerkiksi täällä. Eli en kovin erinäköinen.

Ps. Kannattaa katsastaa valkoiset ”juhannus-kissyt”!! 😉 Oon saanut traumat, kun äiti aina jankutti valkoisista vaatteista, mutta noi on kyllä niin söpöt, että tekisi mieli tilata!

4 vastausta artikkeliin “Vastauksia kysymyksiin: 2”

  1. hahah, en tiiä mikä erakko mää oikeen oon mutta kyllä sun blogia lukee ihan tällänen kohta 17 v. tyttönenkin :DD

  2. Heis, onko toi sun messenger bag ihan oikee Luiska? Tökerönä kyselen heti sen hintaa, ihana nimittäin! 🙂 Ootko hankkinut Suomesta vai ulkomailta?

    1. Juu on aito, en tue piratismia ! Ostin Helsingin liikkeestä loppukesästä 2011, en muista tarkkaa hintaa mutta jotain 470e kieppeillä muistaakseni 🙂 Malli on Eva ja tarkka hinta löytyy Vuittonin verkkokaupasta. Toi on kyllä ihan best, kun saa kädet vapaaks tolla olanyli-remmillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.