instagramissa

Hellurei! Mulla oli vielä äsken mielessä miljoona juttua tänne, mutta ehdin kaikki jo tossa häärätessä unohtaa tietenkin. Oon nukkunut tällä viikolla näääääiin pitkät yöunet ja vihdoin alkaa flunssakin olla tiessään kamalaa räkäyskää lukuunottamatta. On tää lomailu sitten ihanaa!

Asiasta kukkaruukkuun, saan jatkuvasti kyselyitä instagram-tilistäni ja profiilini olikin tähän päivään asti yksityinen, koska tuo tili sisälsi kasan kuvia, joita en halunnut julkiseen levitykseen ja ihan myös siksi, että olen maailman huonoin instragramin käyttäjä, latailen sinne kuvia sen koommin niitä miettimättä enkä ole vielä kertaakaan selaillut edes muiden käyttäjien kuvia.

Jokatapauksessa, minua voi nyt yleisön pyynnöstä seurata myös instagramin kautta! Minut löytää sieltä (tattadaaa) nimimerkillä iines .

Suunnitelmissa aikalailla varmaan viides Jyväskylän kaupunkijuhannus putkeen, mutta ainakin on jääkaappi ladattu täyteen ruokaa ja tänään vielä yksi kauppareissu edessä hamstraamaan vielä vähän ruokaa! Mitä teillä on suunnitelmissa juhannukseksi? 🙂

12 vastausta artikkeliin “instagramissa”

  1. En oikeen osaa käyttää ingstramii niin voitko linkittää sen tänne? (:

    1. En oikein myöskään osaa, mutta sitä ei tietääkseni oikein voi linkittää tänne kun toimii sillä instagram-ohjelmalla… 🙁

  2. Ihania kuvia sulla tuolla, liityinkin heti seuraamaan sua. tarjoudun vastaamaan kysymyksiisi, jos niitä tulee instagramiin liittyen! 🙂

    t. mmiart

    1. Hih, katselinkin sun kuvia jo! 🙂 Kiitos kovasti tarjouksesta, kyselen jos tulee jotain eteen, nyt kun koko eilisen naputin sitä niin aloin homman jujunkin ymmärtää ;D

  3. Täällä myöskin edessä nyt kolmas kaupunkijuhannus Jyväskylässä. Meillä kans jääkaappi täynnä herkkuja, varmaan grillaillaan ja otetaan vaan rennosti kotosalla 🙂 Kivaa jussia sinulle Iines!

  4. Hei sori ku tällee koko ajan kyselen niistä itsetehdyistä säilytyis jutuista. En muista niitte nimee nyt mutta siis niitä koreja tai niitä säilytyspussukoita paremminki. 😀 Olis katoppa tarvetta pikaisesti niille et tiedäkkö vielä millo olis tulossa ohjetta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.