Juhannus kuvina

Nyt on juhannus juhlittu ja parin tunnin päästä aika hurauttaa taas takaisin Helsinkiin. Bixu jää ainakin viikoksi-pariksi Jyväskylään ja oon nyt jo ihan ikävissäni 🙁

Eilen tuli kuitenkin ahdettua mm. vartaita, saksanhirveä, lampaan sisäfilettä, halloumia, pekoni-herkkusieniä ja vaikka mitä muita herkkuja, joten ihan suosiolla voi huomenna aloittaa taas vähän terveellisemmän elämän (sehän nähdään..), maanantai on aina hyvä päivä aloittaa. Pistin eilen uudet lenkkaritkin vihdoin ja viimein tilaukseen, joten niitä (malttamattomasti) odotellessa!

Käytiin perjantaina kävelemässä satamassa ja mun mielestä on ihan älytöntä, kuinka paljon satama ja Lutakko ehtii muuttua vajaassa vuodessa! En ois enää uskonut samaksi paikaksi, jossen ois paremmin tiennyt, esimerkiksi se Lutakon uusi hotelli oli mulle ihan täysi yllätys 😀

Nyt onkin sitten vähän kurjemmat säät, mutta ehkä ne helteet iskee sitten heinäkuussa tai toivotaan ainakin niin! Mitäs te teitte juhannuksena? Olitteko kaupungissa vai mökillä?

4 vastausta artikkeliin “Juhannus kuvina”

  1. Mullakin alkaa joka maanantai uusi terveellinen elämä 😀 Hyvällä säkällä kestää perjantaihin!

  2. hei minkälainen toi grilli on, joka näkyy tossa kuvassa? 😀 Onko sähkögrilli ja minkä merkkinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.