Kissyjen varastontäydennys!

Pienenä vinkkinä, että mustiin ja tummansinisiin Kissyihin on tullut varastontäydennystä ja kokoja löytyy taas ihan sieltä xs:sta ylöspäin! Oon koittanut kyttäillä, jospa niitä xxs:iä ois tullut taas varastoon, mutta vielä ei ainakaan ole onnestanut 🙂

Mustat löytyvät täältä ja voin kertoa, että noi pienet koot hupenevat ihan supernopsaa!!

Siniset taas löytyvät täältä!
Edelleen niitä xxs:iä odotellessa.. ja muutenkin uusia sävyjä Kissyihin. Ei edelleenkään ole niitä voittaneita housuja! ;D Koko Kissy-valikoiman löydät täältä, tällä hetkellä noita on tarjolla ihmeen monessa värissä, mutta vain harvasta on enää hyvin kokoja jäljellä.. Harmi!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

24 vastausta artikkeliin “Kissyjen varastontäydennys!”

 1. tarttuuko noihin mustiin kissyihin karvat, pöly yms kiinni?? mua ärsyttää mustis housuis jos kaikki "lika" ja karvat jää kii… oon ettiny täydellisiä mustia housuja joissa ei olis tätä vikaa,, kiitti vastauksesta 🙂

 2. Hei minkä kokonen oot, jos koko xxs on sopiva? Siis pituutta lähinnä ja silleen 😀 Oon kauheen skeptinen tilaa netistä farkkuja, mutta sun hypetyksen seurauksena nää jotenkin nappaisi!

  1. 157cm eli aika pieni 🙂 Mutta noi venyy siis samalla mitalla kun trikoiset legginssit, että mitä pienempi koko, sen parempi! Saattaa nimittäin alkaa löystymään käytössä, kuten farkut yleensä. Noi on kyllä aivan best!

 3. Onks sul joku anoreksia? Eihän xxxs koon pitäis mahtua kuin jollekkin 5v :O Tai siis hä?

  1. No ei kuule huolta, ei ole 😀 Nää housut venyy yhtä paljon kun trikoiset leggarit, joten miks ostaa liian isot jos ne löystyy jo parin käyttökerran jälkeen? Näissä on muutenkin koot suurentuneet ihan kamalasti ja se xxs ei tosiaankaan ole edes pieni.. ihan normaalipainoinen olen.

  2. Aika jänniä nää kysymykset, kun sulla on kuitenkin täällä ollut kuviakin ja ihan normaalipainoisen näköinen oot :D.

 4. Onpa sulla tosi kapea lantio, kun mahdut noin pieniin housuihin. 😮

  1. No ei todellakaan! 😀 Noi on sama kun vetäis trikooleggarit jalkaan, ihan tosi venyvät ja mukavat! Saa kyllä ihan minkälaisen vaan lantion tungettua ;D

  2. Ei pidä paikkaansa, itse en saa vaikka olen suht hoikka, m-koko pitää ottaa ja siltikin ovat epämukavat, mun mielestä ne ei veny ollenkaan. xD

 5. Mainitsitko joskus että näitä Kissyjä saisi Jyväskylästäkin? Olet niin kauan näitä hehkuttanut että pakko minunkin on varmaan hankkia. 🙂

 6. Voisitko joskus esitellä sun oman kissy varaston ? 🙂 sulla kai ilmeisesti on niitä jonkun verran, ihan mielenkiinnosta kyselenn ku ois kiva nähdä 😀

  1. Joo kai mä voin! En vaan tiedä kuinka mielenkiintoinen postaus siitä tulis, kun noita mustia on varmaan kuudet ja sit muutama muu väri 🙂

 7. Nyt lähti mullakin omat mustat kissyt tilaukseen! Toivottavasti valkkasin oikeen koon.. Kamalaa jos ne olis liian pienet. Luin vähä muiltaki sivuilta kokemuksia ja ovat ilmeisesti tosi joustavat, että toivonmukaan mahtuvat 🙂

 8. Mä tilasin pinkit xs:t vähän aikaa sitte, ja oon nyt kerran pitäny niitä… Ja ne on ihan tosi löysät! 🙁 Lahkeet ihan rullalla pepun ja polvien alta, ja housut valuu koko ajan alaspäin ja joudun repiin niitä ylös. Ja siis mulla on tosi treenatut jalat kuitenki, en oo mikään peputon rimppakinttu! Oon nyt tehny tätä (todella tärkeää) tutkimusta, ja mun Kissyistä vaan ihan tummansiniset ja mustat on todella hyvät xs:nä, kaikissa muissa (vaaleemman siniset, harmaat, pinkit) pitäis olla se xxs. Niin nyt tein sen päätöksen, etten enää osta nuita liian isona vaan venailen, joskos sitä pienintä kokoo joskus tulis. Kiva, kun vinkkailet asiasta! 🙂 Haluaisin sellaset oranssit vielä, mut ku niistä oli vaan äxässää, ni pysyin lujana! 🙂

  1. Joo musta on tosi harmillista, että noissa on suurentuneet koot!! 🙁 hassua kun ihmiset kuvittelee, että toi xs on megapieni, vaikka se todellisuudessa on tosi yleisesti käytetty koko näissä! mulla ei oo onneks vielä kovin paljoa pinkit lörähtäneet! pitää vissiin tuhon uhalla pestä jossain 60c jos ne alkaa venähtää pahasti 😀 oranssit ois kyllä vielä tosi ihanat <3

 9. Kaikki niin hehkuttaa näitä niin miettinyt josko pitäisi itekin hankkia! 😀 Onko nää millaista kangasta? Semmosta ohutta farkkua vai ihan normi farkkua niinku tavalliset farkut? Joustaako oikeesti ihan tosi paljon? 😀

  1. Ne on semmosta tosi ohutta fakkua, venyvät melkein kun trikooleggarit, eli toisinsanoen maailman mukavimmat housut jalasta kun eivät kiristä mistään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.