Keskiviikko 27

Jäin juhannuksena siis kertakaikkiaan koukkuun Instagramiin! Oon aikaisemmin lähinnä vaan muokkaillut sillä kuvia ja lähetellyt sähköpostiin, enkä sen koommin käyttänyt sosiaalisissa tarkoituksissa. Nyt kuitenkin saatan iltaisin yömyöhään asti selailla Instagramissa muiden kuvia ja käydä tykkäilemässä ympäriinsä. Aivan paras!! Mitä oonkaan menettänyt tän 1,5v aikana kun oon ollut kirjautuneena sinne, mutten älynnyt noita sovelluksen kenties vähän oleellisimpia ominaisuuksia, öhömm.. Mut löytää tosiaan edelleen sieltä nimellä iines .

Mun lemppari Instagramissa on ehkäpä kovana Triwa-fanina #Triwa -tagin kuvat. Sieltä löytyy niiiiin ihania Triwa kuvia ylläolevaan tyyliin, etten kestä! 😀 Taas ois yks Triwa kiikarissa, mutta pakko yrittää pitää kurissa tää kellohulluus! Tai no tietysti katsella ja haaveilla saa aina.. (tämä siis oma kuva.)

kotikotikoti

Käytiin eilen Jutan kanssa testaamassa meidän läheinen kuntosali. En oo käynyt salilla siis varmaan vuoteen ja on jalat kohtuukipeet prässistä… Nyt pitäisi vaan päättää, että mihin salille otan sen jäsenyyden! Toisaalta houkuttelisi Elixia kun on kavereita ketkä siellä käy, mutta kuuleman mukaan Alexium on ainakin aika pieni, eikä semmonen ruuhka oikein houkuttele. Hakaniemen Lady Linen oon laittanut harkintaan, olisi ainakin kävelymatkan päässä ja myös Fressi kiinnostaisi (ja infrapunasauna <333). Hmmmm.. On tää vaikeaa! Vaikeinta on tietty (ainakin mulla) saada itsensä patistettua sinne salille aina yksin, jossei ole yhtään kaveria samalla salilla 😀 Ehkä vielä pähkäilen ja käyn tutustumassa muutamiin muihinkin paikkoihin. Satsiakin tossa katselin netissä, mutta meni hermo kun siellä sivuilla ei ollut kuvia Elielin salista, argh!

Oon kysynyt tätä jo aikaisemmin, mutta kysyn nyt uudestaan: mikä on sun lempparisali Helsingissä ja miksi?! Suosittelisitko sitä ruuhkaa välttävälle ja ryhmäliikuntaa vihaavalle Iinekselle? 😀
Mutta nyt Viiville tekemään SALAATTIA!

21 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 27”

 1. Instagram on ihan parasta! onko sinulla jokin eri versio kuin minulla, kenties maksullinen ? Kun en omastani löydää mistään tuommoisia "heijastus" juttuja, kuten nuo sydämet talon seinässä ?

 2. Hei, en suosittelisi Hakaniemen Lady Lineä sinulle, jos vihaat ryhmäliikuntatunteja ja ruuhkaa. Kyseinen paikka painottaa ryhmäliikuntatunteja ja kuntosali on todella pieni, sillä heidän asiakkaansa suosivat ryhmäliikuntatunteja.Itse olen enemmän sali-ihmisiä ja huomasin heti ettei Lady Line ollut oma paikkani.
  Sali on siis pieni, siellä on vähän laitteita, (lisäksi vain yksi juoksumatto ja kaksi crosstraineria)ja laitteisiin voi joutua usein jonottamaan.
  En valitettavasti osaa suositella mitään salia, sillä olen käynyt vain Lady Linellä. Elixiasta olen kuullut kyllä paljon hyvää. 🙂
  Toivottavasti löydät sinulle sopivan kuntosalin.:)
  Suosittelen myös tarkistamaan sopimuksen ehdot tarkasti. Kuntosaleilla on kova kilpailu asiakkaista ja he yrittävät saada heitä sitoutumaan mahd. pitkäksi aikaa.

  1. Oon samaa mieltä. Ei sovi nuorille ketkä haluaa reenata!! Mammojen "sali", mutta makunsa kullakin. Hakaniemessä tosin infrapunasauna <3 5 ilmasta kertaa kohta käytetty ja saunassa vietetyt minuutit hipoo taivaita

  2. Aijaa :O Voiei!! Tosi kurja kuulla, että se sali on pieni.. Nimenomaan kun oon enemmän just salitreenaaja! 🙁 Höööh.. mutta täytyy miettiä jos kuitenkin kävisi tutustumassa!

 3. Mä oon tykänny Fixeistä (urheiluhallit.fi), niit on Mäkelänrinteellä, Kalliossa, Malmilla, Töölössä jne. Ne ei oo mitään isoimpia paikkoja, mutta porukkaakaan ei oo haalittu hulluna, eli en oo esim joutunu koskaan odottaan laitetta ja useesti oon ollut ainoona tai yhden-kahden tyypin kanssa salilla. Uinnit ym kuuluu mukaan ja solariumi. Tuolla on se äärimmäisen hyvä puoli että henkilökunta on oikeesti ammattimaista, fyssareita suurin osa kun pieni paikka ja niiltä saa ihan eri tavalla tietoa ja neuvoja kuin mitä nyt käyn isommalla/tunnetummalla ketjulla kun asun muualla. Esim selkä/niska-asiantuntijoita löytyy :). Siitä harvinainen paikka myös, että ei tarvi sitoutua jäsenyyteen, vaan kk/kertakortteja.

  1. Oho siis tää kyllä kuulostaa aivan unelmalta! Oon just semmonen, joka haluaa treenata yksin omassa rauhassa, mielellään vaan parin muun ihmisen kanssa! Täytyy tutkia toi FIx! Toi sitoutumattomuuskaan ei ois pahitteeks 😉

 4. Oon paininu saman asian kanssa ku just muutin Hki kesäks. Hakaniemen Lady on tosi siisti mutta itse kuntosali todella pieni ja ahdastaki on (Kannelmäen Lady huomattavasti isompi). Fressi vaikutti ihan hyvältä. (Rautatieaseman kuntosali oli musta aika karu :D)

 5. Mä suosittelisin kokeilemaan Crossfit- saleja, helsingistä pitäis löytyä ja espoosta myöskin. Se ei ole suoranaista ryhmäliikuntaa, mutta kuitenkin aina ohjattua ja itseään ei pääse rikkomaan. Treenit on tiukkoja ja tulosta tulee nopeasti 🙂

  Itse oon puolisen vuotta harratsanut Crossfit salilla käyntiä, kunto on noussut kohisten ja voimaa tullut reilusti. Olempa myös muutmalta kuullut, että olisin laihtunut 😉

  1. Oho, en oo moisesta kuullutkaan! Täytyy tutkailla, kiitos vinkistä 😉 Plussaa tietty toi, että on joku todellakin katsomassa, että kans tekee jotain siellä salilla! 😀

 6. Esport fitness kampissa!! Monet kaverit, jotka ovat vaihtaneet elixialle ovat katuneet.. Esportilla on ihan äly laaja valikoima ja jotain mitä muualle ei ole: hot sali!! Hot joogaa, hot pilatesta, hot bodybalancea jne.. Esportilla on myös les millsin tunnit, joka takaa laadun ja esim cxworx-tunti on aivan sika tehokas 30 min treeni, joka on helppo yhdistääesim. Salitrweniin. Salilla on myös yläkerrassa erikseen huone, jossa sijaitsevat kaikki juoksumatot.. Aerobisia laitteita on paljon! Liittyminen ei maksamitään kun liityt sellaisena vapaaliittyminen-päivänä, niitä on usein..

  1. Oiiii toi 30min treeni kuulostaa kyllä hyvältä!! 🙂 Ja hot-sali myös 😉 Hitsi, täytyy kiertää vissiin tutustumassa joka paikkaan 😀

 7. mulle kävi ton instagrammin kanssa vasta ihan samalla tavalla, ku löysin sen todellisen hienouden! ja niin koukussa oon nyt siihen 😀

 8. Mun täytyy nyt vähän korjata tota lady line infoa tossa yllä; joo siis sali on pieni ja selkeesti "mammoille" suunnattu (ei esim ollenkaan smithiä tai isoja levypainoja jos kyykkää vapailla) mutta mitään ruuhkaa mä en oo ite koskaan kokenut vaikka olisin illalla käynyt! Lämppärilaitteista löytyy pari crossia, pari juoksumattoa, muutama pyörä ja niihinkin on aina mahtunut. Ladyline on niin ihanaa vaihtelua ns äijäsaleille missä en oo yhtään viihtynyt.

  Niin ja vaikka et perinteisistä ryhmäliikunnoista tykkää niin käy kokeilemassa edes attackia ja hotjoogaa 🙂

 9. ai luoja, mä haluun tollasen kellon myös. oon aina ollu superhuono käyttää kelloja tai korujakaan, mutta nykyään oon innostunu! 😀

 10. Kurkkaa sellainen kun Fitness247 Uusi sali stadissa ja tosiaan vaan sali, ja maksaa 19€/kk ilman sitoutumista 🙂 Sielt löytyy naisten puoli myös erikeen

  1. Joo mä oonkin katsonut sitä joskus netistä! Tossa mun vieressä on kans semmonen fitness24/7, sielä on kylläkin 29e/kk, mutte ei paha sekään! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.