BaByliss tilaukseen!

Pistin eilen taas vaihteeksi Campadre-tilauksen menemään, tänään oli nimittäin alkanut uusi BaBylissin kamppis! Ihan vain pienenä vinkkinä, jos on ollut tarvetta hiustenmuotoilutuotteille 🙂


Ostoskoriin päätyi siis kiharrin, jollainen on pitänyt hommata iät ja ajat, sekä lämpörullat, jotka on myöskin pitänyt hommata jo vuosikaudet. Mä en jotenkin vaan saa kiharrettua mun hiuksia sillä Remingtonin kiharasauvalla, pitää pyytää Meriä opettamaan joku päivä, niin ehkä alan hallitsemaan senkin.. Mutta toi kiharrin soveltuu varmaan hyvin näiden pidempien hiusten kihartamiseen (tai muuten vaan kiireessä), kun siinä on toi klipsi jolla saa hiukset jonnekkin ”kiinni”. Mua pelottaa noi lämpörullat jo vähän valmiiks, kun oon maailman huonoin laittamaan hiuksia ja liian kärsimätön oppimaan uutta, mutta ehkä se harjoittelu tekee mestarin! 😀
Kumpaa te suositte enemmin, perinteistä kiharrinta, muotoilurautaa vai lämpörullia? Vai ette kenties kumpaakaan?

Aamulla oli ihan kirkas taivas, mutta nyt kun katsoin ikkunasta, niin tietty taas kerääntynyt jostain noita pilviä.. prkl! Helteet, missä luuhaatte?!

8 vastausta artikkeliin “BaByliss tilaukseen!”

 1. Kyllä vaan Remingtonin Pearl Wand on ollut kovassa käytössä siitä lähtien, kun sen sain. Ei se oikeasti ole niin kauhean vaikeakäyttöinen, vaikka itsekin alussa ihmettelin kovasti 🙂 on vaan niin nopea tapa saada kiehkuraa että en vaihtais enää tohon klipsikihartimeen! Muotoiluraudalla sen sijaan en ikinä opi kihartamaan, se on todettu monta kertaa. Laineraudasta tykkään ihan sikana mutta sitähän ei lasketa kihartimeksi. Lämpörullia oon aina halunnu kokeilla, mut en oo uskaltanu ostaa, peläten että ne ei mun tukkaan käy ja menee rahat hukkaan 😀

  1. Sehän siinä on, että pitäis vaan malttaa opetella! Oon maailman kärsimättömin 😀 Lainerauta on kyllä kans ihan best, sillä osaa kähertää onneks ihan idioottikin haha! Ehkä mäkin vielä joku päivä löydän ton kiharasauvan salat 😉

 2. Oon muutaman kerran käyttänyt lämpörullia todeten että ne on ne helppokäyttöisimmät ja muutenkin hyvät. Tulee kivat kikkurat :)Pitäisi itsekkin ne kotiin ostaa!
  Klipsikiharrin myös hyvä kun ei pääse hiukset karkailemaan ja heikko hermosellakin pysyy hermot kasassa 😀

  1. Haluaisitko sinä tai joku muu kertoa, mikä noiden lämpörullien idea on?:) Ovatko ne sama asia kuin höyryrullat? Onko yhtä "tuhoava" hiuksille, kuin kiharruspuikot? Ja kuinka nopeasti kiharat syntyy ja tehdäänkö kuiviin/märkiin hiuksiin?

   Kiitos jo hirmupaljon etukäteen, jos joku jaksaa vastata 🙂 Olen todella kauan harkinnut lämpörullien ostoa, mutta ei viitsisi ihan summanmutikassa ostaa.

  2. JOo yks heikkohermoinen ilmottautuu! 😀 en oo koskaan itse noita lämpörullia testannut, mutta nyt ajattelin kokeilla! Ja ylläolevalle, ei lämpörullat tietääkseni ole ainakaan rautoja vahingoittavampi, kun lämpö ei ole niin korkea 🙂

 3. Itsekin haaveilin tuollaisesta paksusta kihartimesta ties kuinka kauan, mutta nyt viimeinolen oppinut tekemään suoristusraudalla kiharat, joten luulen pärjääväni sillä 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.