Torstai 28

Huhhh, kävin heittämässä reilun 8km juoksulenkin, eikä ottanut edes koville! Mun uudet lenkkarit nimittäin tuli tänään ja ne on niiiiiin parhaat!! Paras ostos ikinä ja olin täysin unohtanut, kuinka unelma on juosta uusilla lenkkareilla. Ehkä tästä taas saadaan kirittyä tää kunto takasin ”normaaliin” pikkuhiljaa. Äsken majoittauduin taas parvelle lukemaan sitä Mankellia, josta oon pitänyt muutaman päivän tauon, ärsyttävää kun alkaa muistua mieleen se juoni pikkuhiljaa 😀 

Oon koittanut suunnitella itselleni nyt vaihteeksi vähän terveellisempää ruokavaliota puolen vuoden mässäilyn jälkeen ja pyrin syömään joka aamu greipin (lempparihedelmä!) aamurahkan lisäksi.

Oranssien kynsien kunniaksi lähti käyttöön myös oranssit kuoret puhelimeen! Näiden oli tarkotus mätsätä noihin oransseihin kynsiin, mutta ne oli näköjään vähän päässeet haalistumaan auringossa, kun väri ei ole enää niinkään kirkas kun vielä muutama viikko sitten.

Mun kaveri on KappAhlissa myymäläpäällikkönä ja mun on pitänyt käydä moikkaamassa sitä siellä jo iät ja ajat. Eilen kuitenkin piipahdin lähistöllä ja poikkesin samalla KappAhliin, jossa oli kaikki assat osta 2 maksa 1. Mukaan lähti kahdet supersöpöt höyhenkorvikset! 🙂 Tulikin mieleen, että pitäis ostaa minigrip-pusseja ja raivata noita vanhoja koruja kirppikselle myyntiin..
Voisin painua takaisin parvelle sen kirjan pariin..

16 vastausta artikkeliin “Torstai 28”

  1. Millaset lenkkarit tilasit? varmaan niketkö? ;D itse ostin just eilen uudet pinkit nike free run 3:t ja kohta ois tarkotus lähtee testilenkille. toivotaan parasta 😀

  2. Mistä tilasit ne lenkkarit? oliko kalliit? Olis mukava nähdä kuvaa noista hienouksista…:)

  3. hei iines munki olis jo 1 vuoden mässäilyn jälkee tarkotus alkaa saada hyvä syömis kuuri. voisitko millään laittaa noin" sun oman ruokalistan mitä pyrit syömään! tai voitko tehä siitä videon että kerrot mitä syöt?

    1. Kovin mielelläni en mitään ruokapäiväkirjaa tänne tee, koska ihmiset on niin yksilöllisiä ja mun syömisistä ja liikkumisista on muutenkin noussut täällä pari kertaa semmoinen kohu, että oon päättänyt jättää ne pois. Oon pahoillani 🙁 Oon muutenkin todella huono pitämään kirjaa syömisistäni. Mutta tosiaan sokeriahan/makeaa en syö ollenkaan (mua ei siis koskaan ole totutettu sokerin syöntiin, joten ei koskaan edes tee mieli), mutta aikalailla kaikkea muuta sitten syön. Jos liikkuu tarpeeksi, niin voi oikeastaan syödä huoletta mitä vaan! Nyt tosin aloitin tommosen "dietin", että pyrin lisäämään smoothieiden tekoa, eli teen rahkaan ja maitoon aina päivittäin tommosen kulhollisen smoothieta hedelmistä, marjoista yms, enkä siis lisää sokeria. Sitten tietty hedelmiä pitkin päivää ja lämmin ruoka ihan tavallisesti, lähinnä nyt koitan sipsejä yms super-rasvaista välttää ja liikkua enemmän 🙂

  4. Moikka ! Kysyisin lenkkareistas, voisitko laittaa linkkiä kyseiseen malliin ? Nii ja ihana blogi, postaustoiveena vielä sun urheilu/lenkkeilyvaatteet. 🙂

  5. Heippa! voisitko laittaa kuvia tai jotain esittelyä sun uusista lenkkareista! vaikutttaa kivoilta ja hyviltä :):) ja ihana takakuori sun puhelimessa! 🙂

  6. Ihanan pirteet kuoret. Itsellä on vaan 3 kuoret, Glitteristä punainen "kasettikuori" (Jyväskylässä kun ei ollut pinkkejä) ja H&M:stä parit kuoret. Oon välillä katellut mm. Shopbopin ja muiden nettikauppojen tarjontaa muttei ole vielä tullut vastaan ihan sellaisia mitkä haluaisin.

    1. Mullakin on kertynyt kyllä aivan liikaa noita kuoria, mutta oon kyllä aika ahkeraan lähiaikoina niitä myynyt pois! 🙂 Toivottavasti löydät pian mieleiset kuoret!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.