Keskiviikon asu

Tajusin tällä viikolla, että mulla on tummentunut tukka aivan älyttömästi. Samoin tajusin myös, että toi juurari on jotenkin lähiviikkoina vaan korostunut ja en tiedä tuleeko tästä oman sävyn kasvattamisesta sittenkään mitään.. Oon jo harkinnut sortuvani täysblondiin, muistui nimittäin mieleen mielikuva itsestäni noilla omilla tummilla hiuksilla nuorempana ja näytin aivan kamalalta 😀 Mun mielestä tumma tukka aina jotenkin vetää mun naaman aivan kalpeaksi, joten ehkä se blondi sitten vaan on mun juttu.. On tää elämä sitten vaikeaa, aina jotain kriisin aihetta!
Asua keskiviikolta kun lähdin kaverille tekemään salaattia..

Tein löydön omasta kirppiskassista, ton mekon nimittäin! Mulla on rappusten alla pari jätesäkillistä vaatteita, joita en edelleenkään, vajaan vuoden jälkeen muutosta ole ehtinyt purkaa.. Olin jo ajatellut myyväni ton mekon, mutta enpäs myykkään! Just tän vuoksi oon niin huono luopumaan mistään, kun alan useimmiten aina katua, jos päätän jotain myydä.

Mekko, Billabong (Honolulusta joskus 2010)/ Saappaat, Zara / Laukku, LV (Eva) / korvikset, KappAhl / Kello, Triwa
Uudet korvikset korvissa! Yritin vissiin esitellä niitä tässä, mutta aika huono yritys 😀
Oon pahoillani miljoonasta samanlaisesta kuvasta, vissiin vähän innostuin ton Picasan kanssa..

Ps. Toi Yves Rocherin alekoodi on voimassa vielä tänään ja huomenna, eli vielä ehtii hyödyntämään! Koodi SUMMER5 antaa kassalla 5euron alennuksen kaikista vähintään 25euron tilauksista ja yli 17e tilaukset toimitetaan postikuluitta. Mulla ei ollut itselläni mitään hajua kunnes Meri vinkkasi tästä Sunkissed effect-meikkigeelistä, joka kuulemma on vastaavanlainen tuote kun Lumenen heleyttäjä (sävyjäkin löytyy kaksi)?? Nyt alkoi tosiaan kiinnostaa ja en ymmärrä, miten multa on voinut mennä moinen ohi korvien! TESTIIN! 😀

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19750174)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

10 vastausta artikkeliin “Keskiviikon asu”

    1. Korvikset oli kyllä ihan nappiostos ja aivan sattumalta vielä löysin! 😀 noita oli enää ihan parit jäljellä, eli kannattaa toimia nopeasti jos on muualtakin loppu!

  1. Hei älä anna periksi noiden hiusten kanssa! 🙂 Se kontrasti vaan näyttää nyt pahalta kun on väriä ja juurikasvu, mut sitku saat väriä tasottuun ni on varmana hyvännäkönen. Et oo mikään tusinablondi 😉

    1. HAhah niinpä! Pitää yrittää pysyä kovana 😀 ei nää lainkaan laitettuna ole niin karseet, tossa kuvassa ne vaan oli tommoset ihan rasvaset ja kamalat muutenkin :D_

  2. Pari vaaleeta raitaa kirkastamaan ja ihan eteen kanssa, niin väri on parempi. Kyllä se siitä! 🙂 älä nyt anna periks!

  3. Mun mielestä taas blondi on sun juttu… nyt ei ole ollenkaan pahan näköinen, kun ei ole kokonaan tyven tummuinen, mutta mieti, jos koko pää olis noin tumma.. Saattaisi näyttää vähän "tunkkaiselta", verrattuna vaaleaan. ja voihan sitä laittaa esim pelkkää vaaleaa raitaa, ni ei oo aivan superblondi koko pää. Mut jokatapauksessa tuo on nyt hyvännäköinen! Tuosta jos tummempi, niin voi olla et olis liian karu sulle 🙂

    1. Joo, mulla oli yläasteella ja lukiossa toi oma väri ja olihan se siis ajoittain ihan ok.. mut kyl mä tykkään enemmän blondista. Joskus lukiossa oli myös ihan tosi tumma, se alko kyllä kaduttaa jo heti viikon sisällä värjäyksestä :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.