Vähän lisää väriä..

Mulla on on taas ihan kamala kalpeuskriisi! Kaikki sanoo, että tää on
vaan mun päässä ja vaikka keskiviikkona joku juoppokin huusi mulle
Kaarlenkadulla, että ”Hyvä rusketus sulla!” (:D), niin en suostu
uskomaan..
Nyt ois reissu kyllä niin paikallaan, vaikkei Barcelonaankaan
ole kun vähän yli kuukausi. Mutta silti.. On tää elämä vaikeaa! Mä
repesin maailman eniten, kun sain isiltä jotain vanhoja
valokuvakansioita, joihin olin muka ”itse” (eli isi, kuten arvata
saattaa, en osannut vielä 2-4-vuotiaana kirjoittaa :D) kirjoittanut joskus yli 20v sitten jos
mimmosta kuvatekstiä. Meidän koko perhe on kyllä rusketushulluimpia ihmisiä ikinä.. Muissa perheissä pyydetään kylään kahville, meillä ottamaan partsille tai pihaan aurinkoa ja tarjotaan areöljyä 😀

Väri on tärkein.. Since 1990 😀
HAHHAHA!! Mulla on vieläkin tallessa noi aret 😀
Ihan itse otin..
REPS! 😀

Olin pari tuntia tänään auringossa, ei tuntunut kyllä väri yhtään tarttuvan.. Kävin myös nopsaa Stockalla etsimässä jotain näppärää ratkaisua, millä saisin taiteiltua rintaliivit niin, että jää selkä paljaaksi. Joku tommonen remmi lähti mukaan, täytyy kohta testata osaanko sitä kotioloissa käyttää. 
Nyt suihkuun, vaatteet päälle ja suunta Merille!!

8 vastausta artikkeliin “Vähän lisää väriä..”

 1. Haha!!!:D Ihanat kuvat ja hyvät tekstit. Pakko nähä livenä noi kansiot joku pvä!

 2. . Kävin myös nopsaa Stockalla etsimässä jotain näppärää ratkaisua, millä saisin taiteiltua rintaliivit niin, että jää selkä paljaaksi. Joku tommonen remmi lähti mukaan, täytyy kohta testata osaanko sitä kotioloissa käyttää.

  Hei mikä ihme tuollainen on?! 😀

 3. Hei Iines, oo kiltti varovainen ton auringon ja rusketuksen kanssa! Tarkoitus ei oo saarnata, mutta älä "hanki" ihosyöpää ittelles. Oot just hyvä sellasena kun oot:) kiitos ja anteeks tää saarna!

 4. Älä nyt loukkaannu, koska tarkoitan hyvällä, mutta mun mielestä näyttää sille sun ihosta, että olet ollut liikaa auringossa, iho näyttää jotenkin liian ruskeelle ja elottomalle. Ja tosiaan, tarkotan tällä hyvää, oot tosi nätti ja varmasti oisit tosi kaunis ilman sitä aurinkoakin!

  Tiiän kyllä ton aurinkoaddiktion, mun äiti esim on ollut ihan järkevä auringonottaja, kaiken lisäksi sillä on vielä oliivi-iho sekä mustat hiukset ja se ei jotenki itse ole nää että on jo ihan sikaruskea, vaan omasta mielestään ihan valkoinen! Meilläpäin 80-luvulla ei paljoa aurinkorasvoja käytetty, koska muut oli noita oliivi-ihoja paitsi minä ja mä sain sit kärsiä palamisen seuraukset, josta oon hieman katkera vanhemmilleni, koska he eivät ehkä ajatelleet auringon haittapuolia.

  Mun mummolla, joka on yli 80-vuotta, on ihosyövän esiasteita ollut jo monta vuotta ja mummo ei koskaan ole ollut mikään auringonpalvoja, tosin asunut Espanjassa talvet ja muutenkin reissanut paljon aurinkokohteissa.. Että ei sitä tiedä koskaan mitä tulevan pitää 🙁

  Mutta hyvää kesää sinulle, muuten kiva blogi 🙂

  1. Kiitos asiallisesta kommentistasi ja mukavaa kesää sinullekkin! 🙂 Itse en ole ihossani mitään muutoksia koskaan huomannut, ainakin ystävieni mukaan ihoni on paremmassa kunnossa kun kenenkään heidän tuntemansa iho, mutta voi tietysti olla, että kuvat, salama ja kuvien värien säätö voi vääristää. En jokatapauksessa jaksa enää ottaa kantaa tähän iho-asiaan, kun auringonotto-aihe on ollut täällä jo vuosikaudet puheenaiheena, enkä asiaa enää kommentoi 🙂 Itseasiassa olen vähentänytkin auringonottoa lähivuosina todella paljon, kai mä vaan rusketun sitten niin helposti, heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.