Yvesin tilaus

Seuraavanlainen tilaus lähti tosiaan menemään Yves Rocherille..Vähän varastoon aurinkotuotteita Barcan matkaa varten nimittäin!

1. Meikkigeeli – Sunkissed effect
Luonnonkaunis, aurinkoinen väri
Kuin auringon hehku ihollasi!

Läpikuultava meikkigeeli antaa kasvoillesi upean tasaisen ja kimmeltävän pronssin hehkun. Kevyt koostumus asettuu iholle kauniisti ja tasaisesti rajoja jättämättä. Gardenian kukkien uute kosteuttaa ihoa ja jättää sille hennon ja miellyttävän tuoksun.

2. 3 in 1 Kosteuttava emulsio auringonoton jälkeen
Kosteuta ihoa ja kaunista rusketusta auringonoton jälkeen
Hoida kesäihoa emusiolla, joka kosteuttaa ihoa ja parantaa rusketuksen kestoa. Aloe vera tekee ihosta sileän ja pehmeän, kaunistaa rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.
Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. (Otin tästä tummemman sävyn!!)

Tuotteen +: Kesäinen gardenian kukkien tuoksu.

3. Tehokas aurinkoemulsio SK 6
Syvää rusketusta ja kosteutta iholle
Miellyttävän sulava emulsio, joka korostaa tumman ihon rusketusta.
Tehokas aurinkoemulsio SK 6 (suojakerroin 6) edistää syvää ja hehkuvaa rusketusta sekä kosteuttaa ihoa.

4. Kasvovoide iän merkkejä vastaan auringonoton jälkeen
 Helli kasvojasi monipuolisesti vaikuttavalla voiteella, joka viilentää ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee iän merkkejä. Täyteläinen voide pehmentää ja raikastaa ihoa, silottaa ryppyjä ja juonteita. Se saa myös rusketuksesi kestämään kauemmin.

Tuotteen +: Sopii myös kasvonaamioksi.

5. Perinteinen Monoï-öljy
Tahitin kaunotarten salainen ase
Tahitin kaunotarten salainen ase Öljyssä on 50 % aitoa tahitilaista monoï-öljyä. Riittoisa ja tuoksuva öljy on luonnollinen kesätuote kauneudenhoitoon. Öljyä voi käyttää sekä ennen auringonottoa että sen jälkeen ja se on omiaan tummahkolle tai aurinkoon tottuneelle iholle. Öljy tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät, ravitsee ihoa ja saa rusketuksen hehkumaan.
+ : Eksoottinen tuoksu säteilee auringon lämpöä. Pehmentävä koostumus tekee ihmeitä kiillottomille ja kuiville hiuksille. Perinteinen Monoï-öljy ei sisällä auringonsuojaa.

Eli aika gardenian tuoksuinen paketti on tulossa, hahah! 😀 En löytänyt Jyväskylästä vaan kun mun Tahitilta ostetun ”originaalin” Monoi-öljyn, jonka kanssa en raaski lotrailla, joten piti pistää uusi Yvesin öljy Barcaan tilaukseen. En tajua minne oon tunkenut sen aiemman melkein täyden pullon..!

Ja tuo alekoodi SUMMER5 voimassa vielä tänään 30.6 ja antaa kassalla 5euron alennuksen kaikista vähintään 25euron tilauksista Yves Rocherilta, yli 17euron tilaukset postikuluitta edelleenkin! :)Yvesille tästä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20111280)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

3 vastausta artikkeliin “Yvesin tilaus”

  1. Itellekin tuli justiin eilen aikas gardienian tuoksuinen paketti 😉 Piti heti varastoida kolme purkkia tota Monoi-öljyä! Se on vaan niin parasta 🙂 Mukavaa Tallinnan reissua!!

    1. Joo se on siiis aivan lemppari!! Tulee ihan lapsuus mieleen siitä edelleen, kun vanhemmat ovat ihan iät ja ajat myös ostaneet sitä ! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.